HEFTIG: Wat is er aan de hand met Caroline van der Plas?
Connect with us

Meest bekeken

HEFTIG: Wat is er aan de hand met Caroline van der Plas?

Caroline van der Plas heeft lange tenen. De kersverse politica voelt zich in Den Haag niet serieus genomen. Haar BoerBurgerBeweging wordt omschreven als ‘Triple B’. Dat maakt haar kennelijk onzeker, want Van der Plas is boos.

Onlangs uitte de fractievoorzitter haar ongenoegen over Mark Rutte en Hugo de Jonge. Haar Partij BoerBurgerBeweging werd omschreven als ‘Triple B’. ,,Pure minachting naar een volksvertegenwoordiger”, aldus Caroline.

Minachting

Rutte riep het volgens Caroline eerst, en vervolgens deed Hugo daarna hetzelfde. ,,Toen vond ik dat ik er wat van moest zeggen”, vertelt de fractievoorzitter in weekblad Story. En volgens Caroline is zij zeker niet de enige die hier last van heeft. Volgens haar maakte Sigrid Kaag laatst ook al een nare opmerking tegen Lilian Marijnissen. Maar.. Lilian zat er niet mee.

,,En dan heb ik het nog niet eens over de maniertjes en gebaartjes. Daar moeten ze echt mee stoppen”, klaagt Caroline verder. Volgens haar straalt dat af op de samenleving. ,,De mensen zien en voelen de minachting en arrogantie ook.” Is dat zo? Of denkt Caroline dat alleen?

‘Niet geloofwaardig’

En of dat nog niet genoeg is, haalt Johan Derksen ook nog uit naar Caroline. In Veronica Inside uitte hij zijn ongenoegen over de wijze waarop de fractievoorzitter Mark Rutte en Hugo de Jonge aanviel. Bovendien vindt Johan dat Caroline niet zo geloofwaardig overkomt in de Kamer, omdat ze een ‘stadsmeisje’ is.

Caroline laat in Story weten dat Johan en haar vader ook geen goede relatie hadden. ‘Vuilnisman, mag deze zak ook mee?’ zei Johan eens over hem in een radio-interview. ,,Ik weet nog goed dat hij ontzettend kwaad over die opmerking was.”

Celeberties

VIDEOBEELDEN: Prinses Amalia gespot met nieuwe ‘vriendje’?

Het moment waar het hele land op zat te wachten… Of niet? De zeventienjarige kroonprinses Amalia zou voor het eerst zijn gespot met een jongen. Is deze jongen het vriendje van de aanstaande koningin van Nederland?

Amalia is naast de kroonprinses van Nederland ook een ‘normaal’ meisje van zeventien jaar oud. De geruchten gaan al langer dat ze een vriendje aan de haak zou hebben geslagen.

Met het stijgen der jaren wordt de vraag of onze kroonprinses al dan niet een vriendje heeft, het nationale gezelschapsspel. Immers, haar droomprins, is uiteindelijk zomaar ook onze prins…

Heeft de prinses inderdaad een vriendje? Bekijk de video hieronder en oordeel zelf!

Gespot

Op TikTok verscheen een video waarop de prinses te zien zou zijn. De TikTokker filmt een jongen en een meisje die in Den Haag over straat lopen, en beweert dat dit Amalia en haar nieuwe vriendje zouden zijn. Van de beelden is dat echter niet af te lezen.

Het meisje op de video lijkt mogelijk op Amalia, maar de gezichten zijn niet enorm herkenbaar op de video. Zou het om onze kroonprinses gaan?

Tekst gaat verder onder de video

Trouwen

Wil Amalia aanspraak blijven maken op de troon dan moet ze voor een eventueel huwelijk toestemming vragen aan het parlement. Hierdoor wordt één medeprins van Amalia’s leeftijd uitgesloten voor haar: zij mag volgens de regels niet met hem trouwen.

Het gaat om haar leeftijdsgenoot prins Gabriël van België. Volgens een Belgisch decreet zou het verboden zijn dat een lid van de Belgische koninklijke familie trouwt met een lid van het Nederlandse koningshuis.

Dit betekent dat zowel Amalia als haar zussen Alexia en Ariana niet in het huwelijksbootje mogen stappen met de koningskinderen van onze buren.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Slecht nieuws: ‘René le Blanc stopt ermee’

De groep volksartiesten van het programma ‘Ik Geloof In Mij’ is een hechte club geworden. Maar één van de zangers laat niets meer van zich horen…

De Haagse Gio Swikkers verklapt dat René le Blanc de appgroep waar alle deelnemers in zitten, zomaar heeft verlaten. Sindsdien heeft hij niets meer van de zanger gehoord.

‘Als ik hem bel, neemt hij niet op’

Gio hoopt later dit jaar weer te zien te zijn op tv in het derde seizoen van ‘Ik Geloof In Mij’. Maar of grote ster René le Blanc daar ook weer partij van zal zijn, is nog maar de vraag.

,,We hebben een liedje gemaakt met alle artiesten, maar daar deed René niet aan mee. Ik weet niet waarom”, aldus Gio in weekblad Weekend. ,,We hebben een appgroep met alle mensen maar daar is René uitgegaan. Hij heeft niet gezegd waarom en als ik hem bel, neemt hij niet op.”

Voor het programma had Gio nog nooit gehoord van René le Blanc. Maar toen ze de leader gingen opnemen vond hij René een erg sympathieke man. ,,Maar van sommige dingen denk ik: nou René…” Wat Gio daarmee bedoelt? Hij geeft een voorbeeld. ,,In Ziggo Dome liep ik naar hem toe en zei ik: Hoi, hoe is het?’ Hij zei alleen hoi en liep weg.”

Stoppen?

Het begint er dus op te lijken dat René helemaal geen zin meer heeft in het programma. Al eerder gaf hij aan dat hij het ‘meer dan oké’ vindt om een stapje terug te doen. De zanger gunt het zijn collega’s namelijk ook om een keertje in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige beelden: Opnieuw knallende ruzie tussen rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes!

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn de afgelopen weken flink wat in het nieuws terecht gekomen. De wind is al wat gaan liggen, dit tot grote frustratie van veel mensen in Nederland. De jonge rapper zou zijn vriendin namelijk met een fles geslagen hebben tot bloedens toe. Hij werd op Ibiza opgepakt maar uiteindelijk ook weer vrijgelaten.

Jaimie zou de aanklacht weer ingetrokken hebben. Ook de BN’ers die op dat moment in het hotel verbleven houden de lippen stijf op elkaar. Wat er dus precies gebeurd is kan niemand behalve het stel zelf vertellen. Maar dat lijken ze niet van plan te zijn. Maar de twee hebben wel vaker ruzie, het is dus een kwestie van afwachten tot de boel weer ontploft.

Weer hommeles tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes!

Gelukkig zijn er mensen die de twee nauwlettend in de gaten houden op social media. En een bekend fenomeen tussen de twee is: Ruzie = Ontvolgen. Een soort van ‘R = R back’ wat we vroeger op Hyves deden. Het Instagram account Roddelloog heeft gezien dat de twee elkaar wéér ontvolgd hebben op social media. Nadat dit gepost werd hebben de twee het onmiddellijk weer ongedaan gemaakt wat volgens Roddelloog precies 48 minuten heeft geduurd.

Doorgaan met lezen

Trending