Heftig: Waylon aangevallen door ex-vriendin
Connect with us

Celeberties

Heftig: Waylon aangevallen door ex-vriendin

Er is al veel gezegd en geschreven over het misbruik schandaal bij The Voice. Hoewel de daders niet veel van zich lieten horen grepen de andere coaches van The Voice wel even dit moment aan om een statement te maken.

Zo liet Anouk weten dat ze per direct opstapt bij The Voice als coach, omdat ze het een corrupte bende vond. Ook Waylon zei geschrokken te zijn van de onthullingen. Maar Waylon zijn ex vriendin reageerde hier weer op door te zeggen dat Waylon een hypocriet is, want Waylon vertoonde zelf grensoverschrijdend gedrag naar zijn familie en geliefde.

Waylon zei eerst dit voordat zijn ex hierop reageerde:

“Het lijkt ZO simpel: in een relatie waar ongelijkheid is of sprake van en machtspositie, blijf je professioneel en zorg je ervoor dat je nooit in een situatie komt waarbij je grenzen zou kunnen overschrijden. Jij bent dan altijd fout. Punt. Er is daar geen grijs, daar is alleen zwart.”

“Ik heb een grenzeloos respect voor Tim Hofman, dat hij al deze mensen een microfoon heeft gegeven maar vooral dat hij ze serieus heeft genomen. Ook ben ik trots op RTL die moraal voor geld hebben gezet door het programma onmiddellijk van de buis te halen.”

“Hoe sterk moet je zijn om eerlijk te durven zeggen wat er gebeurd is met iemand die onwaarschijnlijk veel macht heeft en die macht misbruikt heeft. Iets wat je zelf niet eens durft toe te geven uit schaamte.”

“Ik heb vooralsnog één dochter. Ik kan alleen maar hopen dat wanneer iemand haar grens overschrijdt, zij dit kan herkennen, hier tegen op durft te staan en nee kan zeggen of ongelooflijk boos mag worden. (…) Daar ben ik Tim dankbaar voor. Dat hij voor mijn dochter en alle andere vrouwen ons allemaal met de neus op de feiten heeft gedrukt.”

Hierop deelde de ex van Waylon een keiharde sneer naar hem uit. Zij zei het volgende hierover:

“Wees eerst zelf respectvol naar je geliefden en familie, pas dan mag je je bek opentrekken. Grensoverschrijdend gedrag is niet altijd lichamelijk.”

Celeberties

Leontine wil niks meer te maken hebben met Marco Borsato

De Story laat weten dat Leontine de vrouw van Marco Borsato echt helemaal klaar met hem is. Volgens een betrouwbare bron heeft Leontine dit ook heel duidelijk gemaakt aan Marco. Leontine bleek het vreemdgaan van Marco nog wel te kunnen verwerken. Ook geloofde Leontine nog wel dat het slachtoffer dat aangifte had gedaan over aanranding hierover loog. Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het slachtoffer dat aangifte deed overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad.

Maar na de uitzending van BOOS is Leontine echt helemaal kapot gegaan en schijnt ze Marco voorgoed te hebben verlaten en neemt ze het haar zelf kwalijk dat ze altijd in zijn leugens is getrapt.

Ook onthult de Story een affaire die Leontine eind 2020 begin 2021 zou hebben gehad met modemagnaat Otto Klein. Leontine zou na de onthullingen van Marco over zijn escapades met verschillende vrouwen behoefte hebben gehad genegenheid en aandacht.

Alleen duurde de affaire niet heel lang, want Leontine dumpte Otto weer omdat ze kort erna toch weer in de praatjes van Marco trapte. Modemagnaat Otto Klein is overigens nu de vriend van Monique des Bouvrie de weduwe van Jan de Bouvrie die twee jaar geleden overleed.

Marco lijkt zijn besluit al te hebben genomen die gaat binnenkort namelijk voorgoed naar een Italiaans eiland waar hij een hele luxe villa heeft gekocht.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Met deze man had Leontine Borsato vorig jaar een relatie’

Begin 2020 scheidden Marco Borsato en zijn vrouw Leontine, nadat bekend was geworden dat de zanger een affaire had gehad met pianiste Iris Hond. Na een lange pauze besloot Leontine hem echter nog een kans te geven en vonden ze elkaar weer.

Hoe het sinds de beschuldigingen van seksueel misbruik gaat tussen Marco Borsato en Leontine Borsato is onduidelijk. Wel is er iets anders komen bovendrijven: Leontine zou na de scheiding een korte relatie hebben gehad.

De man in kwestie is modeondernemer Otto Klein, die ook wel de ‘George Clooney van het Gooi’ wordt genoemd. Hij vond recent de liefde bij Monique des Bouvrie, de weduwe van interieurontwerpen Jan des Bouvrie. Maar vorig jaar zou hij dus iets met Leontine Borsato gehad hebben.

Dat beweert alvast het Nederlandse tijdschrift Story. Volgens enkele insiders beleefden de twee eind 2020, begin 2021 een korte romance.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Tim Hofman zegt sorry over oude beelden: ”Ik schaam me”

Nu biedt hij via de Telegraaf zijn excuses aan en zegt hij dat hij zich hiervoor schaamt. Hij laat ook weten dat hij sinds die tijd erg veel heeft geleerd en nu een ander persoon is als dat hij toen was:

,,Ik schaam me daarvoor. Het was 2012 backstage bij Spuiten en Slikken. Ik heb sindsdien veel geleerd, zoals over meer van zulke onderwerpen: homofobe, racisme, validisme. Het was tot, excuses zijn gepast. Bij dezen.”

Er was flink wat ophef ontstaan over deze beelden omdat Tim afgelopen donderdag nog een aflevering van BOOS had uitgebracht waarin onder andere Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen ontmaskerd werden. Deze drie hebben namelijk dingen gedaan met vrouwen die echt niet kunnen, ze waren ook zeer vrouw onvriendelijk.

Veel mensen vinden dat Tim hetzelfde over vrouwen praatte terwijl hij er nu juist op tegen is. Het is wel zo dat de mensen bij The Voice nog veel ergere dingen hebben gedaan dan alleen slecht over vrouwen praten, maar dat weten de meesten nu wel.

De oude beelden van Tim Hofman:

Doorgaan met lezen

Trending