Heftig: “Willem Alexander in levensgevaar vanwege een ernstige longziekte!”
Connect with us

Meest bekeken

Heftig: “Willem Alexander in levensgevaar vanwege een ernstige longziekte!”

Het zou niet goed gaan met de gezondheidstoestand van Willem Alexander volgens boulevardblad Freizeit. Verschillende Duitse media melden dat de Nederlandse Koning in levensgevaar is vanwege een ernstige longziekte. Wat er allemaal waar is wat het blad schrijft is niet helemaal duidelijk. Weekblad Story heeft van De Rijksvoorlichtingsdienst te horen gekregen dat er niet ingegaan wordt op geruchten en speculaties. Dit is niet de eerste keer dat er zorgen zijn om de gezondheid van de Koning. Flink wat jaren geleden zou hij namelijk ook al de ziekte van Besnier Boeck hebben gehad. Ook wel sarcoïdose genoemd. In 1999 liet De Rijksvoorlichtingsdient weten dat de Koning de ziekte destijds had overwonnen. Hij was toen in zijn dertiger jaren wat goed past bij de ziekte die veel voorkomt bij mensen tussen de 20 en 30.

Willem Alexander ernstig ziek?
Maar wat houdt die ziekte nu precies in? Een website die alles over sarcoïdose bescrhijft is ‘Sarcoïdose.nl’. Ze schrijven het volgende: “Sarcoïdose is een zeldzame ziekte waarbij, door onbekende oorzaak, ontstekingen ontstaan. Bij zo’n ontsteking hopen witte bloedcellen zich op. Deze ophopingen heten granulomen. De ontstekingen kunnen vrijwel overal in het lichaam voorkomen. De meest voorkomende klacht is vermoeidheid, dit ervaren veel mensen met sarcoïdose als de voornaamste beperking.” Ook laten ze weten dat er geen medicijnen tegen de ziekte zijn. Alleen medicijnen die ontstekingen als gevolg van de ziekte kunnen onderdrukken.

Rijksvoorlichtingsdienst houdt zich stil
Het Duitse blad heeft ook een arts laten spreken over de ziekte: “Stress is zeker een ongunstige factor bij deze ziekte. In vroegere tijden zou men deze ziekte ook met rust behandelen, maar dat is tegenwoordig nog zelden mogelijk.” Dit past natuurlijk goed bij het beeld van de afgelopen maanden rondom de coronacrisis wat ongetwijfeld véél stress zal opleveren wanneer je aan het hoofd van een land staat. Het blad schrijft zelfs het volgende op de voorpagina: “Koningshuis bidt voor het leven van Willem-Alexander”

Meest bekeken

Zien: WhatsApp-oplichter doet zich dus voor als… 2-jarige dochter van deze moeder!

Wanneer je geen ambities of enig gevoel voor je medemens hebt, dan kun je altijd nog WhatsApp-oplichter worden. Veel lager dan dat kun je niet zakken, maar het schuift schijnbaar wel geld in het laatje voor degene die slim genoeg zijn. Gelukkig is zo’n 90% van de oplichters op dit platform niet héél snugger en worden ze steeds vaker en sneller opgepakt. Er zijn zelfs mensen die het voor elkaar hebben gekregen om zelf de locatie van hun oplichter te achterhalen door een slim trucje. We hebben de uitleg hiervan in een artikel geplaatst die je kunt zien via de link onder de onderstaande alinea. Maar we gaan nu eerst even kijken naar een oplichter die overduidelijk zijn huiswerk niet gedaan heeft. Of we hebben te maken met een hoogbegaafde 2-jarige die haar BSO vergeten is te betalen!

WhatsApp-oplichter is vergeten de BSO te betalen!
Deze oplichters krijgen vaak hun gegevens vanuit callcenters waar door medewerkers weleens gesjoemeld wordt met klantengegevens. Dan weet je zeker dat je iemand aan de andere kant heb met een kind zodat je verhaal “geloofwaardig” overkomt. Maar dan moet je natuurlijk wel even kijken hoe oud dat kind is om daar je taal op aan te passen. Dat is in dit geval niet helemaal goed gelukt:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Maatregelen weer aangescherpt: contactberoepen 4 weken dicht!

In België worden de coronamaatregelen weer aangescherpt. Het Overlegcomité meldt op een persconferentie onder meer dat basisscholen en middelbare scholen weer dichtgaan. Kleuterscholen blijven nog wel open. De maatregelen gaan zaterdag in.

Ook contactberoepen zoals kappers moeten de komende vier weken weer dicht.

Ook mogen niet-essentiële winkels alleen nog maar klanten op afspraak binnen laten. In grote winkels mogen in totaal vijftig mensen tegelijk binnen zijn. Buiten mogen mensen in groepen van vier samenkomen. Dat lag eerder op tien personen.

Premier De Croo spreekt van een “korte pijnperiode, een paaspauze”. “De viruscirculatie is de hoogste in vier maanden en de druk op de ziekenhuizen is zo hoog dat je je afvraagt hoelang je dit nog kunt aanhouden”, aldus de premier. “Die derde golf gaan we nu de kop indrukken, exact op dezelfde manier als we dat in het verleden gedaan hebben”, benadrukt hij.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Dit is de nieuwe vlam van Yolanthe Cabau’

Is er na de breuk met Wesley Sneijder dan eindelijk weer een nieuwe liefde in het leven van Yolanthe? De actrice vertelt openhartig over haar liefdesleven…

Aan tafel bij Beau deed Yolanthe gisteravond een boekje open over haar leven én of zij weer gelukkig is in de liefde…

Amerika
Op dit moment woont de actrice in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava, die zij samen kreeg met haar ex-man Wesley Sneijder. Sinds de scheiding heeft Yolanthe – voor zover zij bekendmaakte – de liefde niet opnieuw gevonden. Alle aandacht gaat op dit moment dan ook naar haar zoontje.

,,Ik ben er wel achter gekomen dat ik veel minder tijd en liefde in mezelf heb gestoken”, vertelt Yolanthe openhartig. Zij vindt het hoog tijd om meer energie in zichzelf te steken. Er is dus nog geen ruimte voor een nieuwe liefde voor Yolanthe. ,,Als er iemand in mijn leven komt die bij mij past, dan gaan we het samen nóg leuker hebben. Maar alleen ben ik ook oké.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending