Heftig: Zoon Rene Froger flink in elkaar geslagen!
Connect with us

Celeberties

Heftig: Zoon Rene Froger flink in elkaar geslagen!

Danny Froger de 33-jarige zoon van Rene Froger is in elkaar geslagen. Danny plaatsten onderstaande foto online waarop hij te zien is met een flink blauw oog.

Wat er zich heeft afgespeeld en er precies gebeurd is laat Danny Froger in het midden. Laten we het erop houden dat hij een blauwtje heeft opgelopen.

Ook nog een pittige dag voor René Froger (60). Het is vandaag precies 12 jaar geleden dat zijn moeder Mien overleed.

‘Mijn lieve schat, wat mis ik je toch’, schrijft de zanger bij een foto van hen samen op Instagram om haar te herdenken. ‘Al 12 jaar, elke dag.’

“Een foto zoals deze maakt me zo blij”
Moeder Mien overleed in 2009 op 67-jarige leeftijd aan een hartaanval. Hoewel de Topper zijn moedertje enorm mist, is hij dankbaar voor alle herinneringen die ze samen hebben.

‘Een foto zoals deze maakt me zo blij. Prachtige herinneringen en zo dierbaar’, deelt hij bij de post.

Celeberties

ZIEN: Tóch een verzoening tussen Yolanthe Cabau (36) en Wesley Sneijder (37)!

Wesley Sneijder (37) liet vorige week in een aflevering van Villa Oranje weten dat hij hoopt op een verzoening met Yolanthe Cabau (36). De oud-voetballer is openhartig over de fouten die hij heeft gemaakt tijdens zijn huwelijk met Yolanthe en dat hij er veel spijt van heeft. Nu reageert Yolanthe op deze uitspraken in een interview met RTL Boulevard.

Yolanthe en Wesley
Volgens Wesley is het terugwinnen van zijn ex Yolanthe in zijn leven op dit moment van groot belang. ‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.’ De oud-voetballer van onder andere Oranje blijft in ieder geval wel hoop houden: ‘Ik zal er hard voor moeten knokken.’ Hij is Yolanthe dan ook ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor hem gedaan heeft. ‘Als ik haar niet had gehad, was ik niet eens bij Internazionale terechtgekomen. Van mijn carrière was dan niet veel geworden.’

Focus
Maar hoe denkt Yo eigenlijk over Wesley’s uitspraken? In een interview met RTL Boulevard laat de actrice weten dat Sneijder er in ieder geval wél echt voor zou moeten knokken. Ze zegt: ‘Ik laat het gewoon op me af komen en weer gaan. Ik probeer het te laten en me te focussen op dingen die ík belangrijk vind. Ik voel me fijn over wie ik ben en ik denk dat het fundament is in het leven.’

Maatjes
Na een sprookjeshuwelijk in 2010 gingen Wesley en Yolanthe na net minder dan 10 jaar uit elkaar in 2019. Die scheiding heeft er flink ingehakt, vooral bij Yolanthe. Maar ook zij hoopt “voor altijd maatjes te kunnen blijven”.

Pittige periode na scheiding
‘Ik kon niet naar buiten of naar de supermarkt’, vertelde Yolanthe eerder al in Veronica Superguide over de periode vlak na haar scheiding. Toch snapte ze de aandacht wel.’Ik vind het niet gek dat mensen nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er is gebeurd, want ik ben vanaf mijn zestiende al op televisie. Mijn privéleven is daardoor altijd in beeld geweest. De mooie momenten, zoals mijn huwelijk, liefde, al die hoogtepunten’, zegt Yolanthe.

Hartenpijn
‘Mensen willen het ook weten als er dieptepunten zijn. Dat begrijp ik. Maar als je de persoon in kwestie bent, je niet goed voelt, met hartenpijn je huis uit komt en dan steeds gefotografeerd wordt… dat is heel lastig’, laat de actrice weten.

Verhuizen naar LA
Om die reden besloot Yolanthe ook samen met zoontje Xess Xava haar koffers te pakken en naar Los Angeles te vertrekken. ‘Dus gingen Xess en ik naar LA, waar we weer de kleine dingen kunnen doen die voor andere mensen heel normaal zijn. Naar het park, het strand, de supermarkt.’ Een goede keue voor de presentatrice die daar volledig zichzelf kon zijn. ‘Ik kan daar met een knot in naar de speeltuin, lekker met Xess dollen, zonder na te denken of iemand daar iets van vindt. Niemand weet daar wie we zijn. Dat is vrijheid’, aldus Yolanthe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monique Westenberg verliefd op beste vriend van Andre Hazes!

Monique de ex van Andre Hazes plaatsten onderstaande foto online. Op de foto is Monique te zien met Micky Fisser dat is de drummer van de band van Andre Hazes. Monique plaatsten ook een groot hartje bij de foto.

Het lijkt er sterk op dat de twee wat hebben met elkaar. Wij hebben het even nagevraagd en Monique en Micky blijken het inderdaad erg leuk met elkaar te hebben. Dat betekent dat Monique definitief een punt heeft gezet achter het liefdesverdriet van Andre Hazes.

Andre daarin tegen zal vast minder blij zijn dat Monique met één van zijn beste vrienden die tevens zijn drummer is gaat. Maar Andre heeft geen recht van spreken na wat hij allemaal geflikt heeft. Het is Monique van harte gegund en we hopen dat ze heel gelukkig is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Oranjeoutfit Hélène Hendriks trekt de aandacht van tv-kijkers!

Het Nederlandse Elftal heeft gisteravond door een overwinning op Oostenrijk zich geplaatst voor de achtste finale. Voetballiefhebbers zijn daar blij, maar mannen die niet van voetbal houden ook. Het betekent dat we namelijk nog wat langer naar Helene Hendriks mogen kijken.

De Oranjezomer
De voetbalgekte neemt langzaamaan toe door de overwinningen van het Nederlandse elftal. Of ze daar bij televisiezender Veronica blij mee zijn is de vraag, want De Oranjezomer wordt zo goed bekeken als ze zouden willen. Wie wel de aandacht weet te trekken is Helene Hendriks.

Dat Helene de heel wat kijkers trekt, komt niet als een verrassing. We hebben het zelfs vermoeden dat Helene eigenhandig verantwoordelijk is voor de helft van de kijkcijfers. De officiële persfoto wekte een paar weken terug namelijk al behoorlijk wat interesse

Hélène Hendriks trekt de aandacht
De mannelijke voetbalkijkers weten natuurlijk allang dat Helene een kijkcijferkanon is. Nu ze ook bij De Oranjezomer op Veronica te zien is krijgen kijkers geen genoeg van de spontane blondine.

Het is de kijkers vooral te doen om het strakke oranje shirtje wat de presentatrice aantrekt. Zelfs de Oranjefans die bij het voetbalstadion met haar op de foto willen tuimelen omver. Bekijk de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Trending