Heftige beelden: Lil Kleine en Jaimie Vaes maken opnieuw ruzie op verjaardag van Lio
Connect with us

WOW

Heftige beelden: Lil Kleine en Jaimie Vaes maken opnieuw ruzie op verjaardag van Lio

Het is weer zo ver: Lil Kleine en Jaimie Vaes hebben weer ruzie. We weten allemaal nog als de dag van gisteren dat de rapper op Ibiza in de bak zat en dat ze samen, niet veel dagen later, publiekelijk hun excuses aanboden. Het leek weer koek en ei tussen de twee, maar niets blijkt minder waar.

Gisteren was de tweede verjaardag van zoontje Lio. Het zou een bijzonder moment moeten zijn, maar het eindigde weer in een flinke ruzie. Op Instagram werden er nog beelden gedeeld van het feestje, maar later op de avond blijkt het dat de twee elkaar weer hebben ontvolgd op Instagram. Dit gebeurt vaker als Lil Kleine en Jaimie ruzie met elkaar hebben.

Roddelqueen Fawrynotsawry was er weer als de kippen bij en deelde de screenshots op zijn Instagram Story.

 

Meest bekeken

Zien: Alberta Verlinde is André Hazes echt helemaal zat: ‘Ik walg en kots’

Presentatrice Yvonne Coldeweijer, die onder de naam Alberta Verlinde een nieuwe roeping heeft gevonden als BN’er-watcher, is echt helemaal klaar met André Hazes jr. “Het is gewoon walg en kots.”

André Hazes jr. is behoorlijk de klos in de nieuwste video van Yvonne ‘it’s me Alberta Verlinde’ Coldeweijer, die showbizznieuws becommentarieert en daar onlangs ook RTL Boulevard mee haalde. Ze ontleedt in haar nieuwste video het veelbesproken interview van de volkszanger in de talkshow van Humberto Tan.

Schoonzoon Soelen

De ergernis van Yvonne begint al bij André’s pak, die hij van zijn schoonvader heeft geleend. “Hij heeft weer zo’n pak aan ook, hè? Echt hij weet het hè, dat we hem allemaal uitlachen omdat hij weer zijn schoonvader wil nadoen met dit pak? Hij weet het. Het is gewoon triest. Je mag best wel een keer een pak aan, we don’t care, maar dit is echt van: dit is mijn nieuwe alter-ego, schoonzoon Soelen.”

André denkt dat hij zo onder vuur ligt omdat mensen het onderscheid niet zouden kunnen maken tussen werk en privé. “Oh, wíj kunnen dat onderscheid niet meer maken?! (…) Weet je wat het is? Het gaat eigenlijk bijna nooit over jouw baan. Het gaat eigenlijk bijna altijd over de sh°t die jij uitvreet.”

‘Call a manager!’

Het hele punt is dat André juist altijd in de media is met zijn privésores, zegt Yvonne. “Wij vinden het allemaal niet erg als jij op tv bent om een liedje te zingen – liever niet – maar dat is jouw werk, dat snap ik ook. Maar jij bent alleen maar in de media met je privéleven en niet per ongeluk, maar je bent echt gewoon aan het flexen met je privéleven.”

Daar moet de volkszanger volgens haar echt mee stoppen. “Het is too much, man! Het is too much! I can’t deal with it anymore. Call a manager! Jij hebt echt begeleiding nodig, jij doet echt alles verkeerd. Hij heeft nul strategie en is op dit moment gewoon de meest bekende BN’er omdat hij zo gehaat wordt.”

Walg en kots

Het imago van André ligt aan puin. “Nu is het echt gewoon walg en kots. Dat heeft hij echt zelf gewoon opgefokt man. Je had gewoon echt veel discreter moeten zijn en met veel meer respect dan je nu hebt gedaan. Dat vinden de mensen dus om te kotsen. Je bent jezelf echt aan het opdringen. We vinden jou needy, we vinden jou cringe. Je hoeft je niet zo op te dringen aan ons. Je bent ook zó reaching met die schoonfamilie.”

Zelf verschuilt André zich nu achter zijn leeftijd. “Hij doet net of hij 16 is. Je bent gewoon een volwassen vent van 27 hoor. Je hebt een kind van 4. Probeer je je nou te verschuilen? Van: ik ben ook nog maar een puber! Je mag nu echt wel je verantwoordelijkheid nemen hoor. 27 is niet zo heel jong meer.”

Oninteger

Het stoort Yvonne enorm dat André vrouwen behandelt als een paar sokken die hij even draagt, in de wasmand gooit en even later weer aantrekt. “Hoe oninteger kun je zijn? Dit is het tegenovergestelde van integriteit. Je kan dit niet maken. Het is nog eens één ding om het bij een vrouw te doen, maar het is ook nog eens de moeder van je kind.”

Dat hij Monique Westenberg verlaat en er dan een heel circus van maakt met zijn nieuwe vriendin, gaat haar te ver. “Je hebt een kind van vier die je in de steek laat. Oké, it happens, het komt vaker voor. Ik vind je een l°llo daarvoor, maar áls je er dan voor kiest omdat je zó nodig je p°k achterna moet lopen, kun je dan alsjeblieft met discretie omgaan met het verloop van de situatie?”

Appelscha

Volgens André gaat hij gewoon goed om met Monique en krijgt hij ook koffie als hij haar bezoekt. “Ik heb wel eens een interview gelezen nadat hij haar had gedumpt voor Bridget. Daarin zei ze: ‘Hij kwam binnen om Dré te zien en dan bood ik hem een kop koffie aan, maar eigenlijk wilde ik het kopje gewoon naar zijn harses smijten.’ Hahaha. Ik denk dat dat nog steeds zo is. Echt respect voor deze vrouw hoor. Ik zou het niet kunnen om de schijn zo hoog te houden. Van binnen kookt zij, dat kan niet anders.”

Zelf denkt André dat het wel meevalt met de haat. “Hij denkt echt dat het 500 mensen zijn uit Appelscha. Hoe kun je zo weinig zelfbeeld hebben? Het is echt ongelooflijk. Denk je echt dat het 500 mensen zijn uit Appelscha? Ik ken eigenlijk niemand die hem niet uitkotst. Hoe kun je zo’n bord voor je kop hebben joh?”

Life of Yvonne

De YouTube-video van Yvonne Coldeweijer a.k.a. Alberta Verlinde:

Doorgaan met lezen

Celeberties

BNNVARA: ‘Fidan Ekiz moet stoppen’

Fidan Ekiz en Renze Klaver de twee presentatoren van de Vooravond de opvolger van de Wereld Draait Door zijn ontslagen door de omroep BNNVARA.

En dat is opmerkelijk want de kijkers waren zeer positief over dit duo en ook de kijkcijfers waren niet slecht. BNNVARA zegt hier het volgende over:

“Na twee seizoenen hebben we besloten te stoppen met de presentatie door Renze en Fidan. Zij zijn als duo met in elkaar in het diepe gesprongen, vulden elkaar goed aan en hebben het programma een eigen karakter gegeven. Dat heeft goede gesprekken en spraakmakende momenten opgeleverd, maar toch moeten we vaststellen dat het programma de urgentie mist die we zoeken.”

Renze Klaver één van de twee presentatoren heeft woeden gereageerd op Twitter. Hij zegt:

“Ik heb dit nog geen 24 uur geleden gehoord en sta nog perplex. Geschrapt vanwege te weinig urgentie, terwijl vanuit het management voorafgaand aan seizoen twee de opdracht was: meer entertainment. Wie het snapt mag het zeggen. Ik ga eens goed nadenken wat ik nu wil doen.”

Fidan heeft nog niet gereageerd maar ze schijnt echt laaiend te zijn. Het gerucht gaat zelfs dat ze is ontslagen, omdat BNNVARA gaat samenwerken met omroep Zwart en Fidan zou te kritisch zijn op deze nieuwe omroep en op Akwasi één van de oprichters van de omroep.

De nieuwe presentatoren voor het programma De Vooravond zijn ook al bekend gemaakt. BNNVARA zegt hier het volgende over:

“Daar zal met een andere invulling en met de afwisselende presentatie door Sophie Hilbrand en Khalid Kasem, nog meer de focus op komen te liggen. Geen duo dus, maar één presentator die er scherp bovenop zit en het gesprek van de dag voert én bepaalt.”

Khalid Kasem kent u vast nog wel als advocaat met volgens het openbaar ministerie een dubieuze rol in de zaak Tahgi.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jaimie Vaes verlaat definitief Lil’ Kleine

Is de Ibiza-rel toch nog niet helemaal achter de rug voor Jaimie Vaes en haar verloofde Lil’ Kleine? Jaimie is weer terug in Nederland, terwijl rapper Kleine en zoontje Lío nog tijd op Ibiza doorbrengen. Daarnaast deelde Jaimie een opmerkelijke tekst in haar Instagramverhaal…

‘Jezelf opnieuw blij maken’

,,De grootste terugkomst? Jezelf opnieuw blij maken”, luidt de tekst in het Instagramverhaal van Jaimie Vaes. Gevolgd door een foto van een terras in Amsterdam. Uiterst opmerkelijk, gezien haar verloofde Lil’ Kleine en zoontje Lío nog op Ibiza verblijven. Shownieuws nam naar aanleiding van dit opmerkelijke nieuwtje contact op met het management van Jaimie. Het management laat weten dat zij slechts voor enkele dagen in Nederland is voor een klus. Wat Jaimie verder bedoelt met haarzelf opnieuw blij maken is niet duidelijk.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Ibiza-rel

Lil’ Kleine werd opgepakt op feesteiland Ibiza, nadat een ruzie tussen hem en zijn verloofd compleet uit de hand zou zijn gelopen. Hoewel bronnen diverse heftige details onthulden, ontkende Jaimie dat de rapper fysiek geweld zou hebben gebruikt. Het stel gaf in een video aan dat het verhaal enorm zou zijn opgeblazen. ,,Hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen en dat is ontzettend pijnlijk om te lezen”, aldus Vaes. Wat er wel gebeurd is op Ibiza heeft het stel niet duidelijk gemaakt.

Doorgaan met lezen

Trending