Heftige beelden opgedoken waarin The Voice-kandidate kreunend te horen is gaat viral
Connect with us

Meest bekeken

Heftige beelden opgedoken waarin The Voice-kandidate kreunend te horen is gaat viral

De afgelopen dagen gaat het in de media bijna alleen nog maar over The Voice. Nu gaat er op TikTok wel een heel bijzondere video viral. Een fragment van een auditie in 2018 staat ineens in een heel ander daglicht en gaat opnieuw heel het internet rond.

Afgelopen week ging er een beerput open over seksueel overschrijdend gedrag bij kandidaten van meerdere medewerkers bij The Voice, na onderzoek van BOOS, een YouTube-serie van Tim Hofman. De namen van bandleider Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B werden genoemd. De misstanden zouden jarenlang plaats hebben gevonden.

Kreunende auditie

In 2018 heeft Maya Shanti auditie gedaan bij The Voice. Ze zong in haar auditie een cover van Friends van zangeres Anne-Marie. Het fragment van de auditie gaat opnieuw het internet rond en we zien dat Lil Kleine, Ali B en Waylon draaien. Anouk is de enige die niet op de rode knop drukt. Ze stoorde zich nogal aan de ‘kreunende’ stijl van Maya. De mannen hadden hier geen last van. ”Alle dicks hebben gedraaid zoals je ziet,” zei Anouk nog.

Bekijk hieronder het fragment:

@laatmerennen #thevoice ♬ origineel geluid – 🖤

Meest bekeken

Hier het bewijs: Andre Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar

Wij wisten al dat Monique haar kans weer probeerde te grijpen en het graag weer wilde proberen met Andre nadat Andre zijn liefje Anne Rose dumpte.

Monique plaatse namelijk hele romantische teksten op haar Instagram account en Andre mocht nadat het uit was met Anne Rose eigenlijk meteen alweer blijven slapen bij Monique.

En nu horen we dat Andre zelf ook wel open staat met een hereniging met zijn eerste grote liefde Monique. Andre zou na zijn avontuurtjes met Bridget Maasland, Sarah van Soelen en Anne Rose tot de conclusie zijn gekomen dat hij het met Monique eigenlijk veel fijner en beter had.

Yvonne Coldeweijer gaat zelfs al wat verder en die beweert dat het alweer helemaal aan is tussen Andre en Monique alleen willen ze dat zo lang mogelijk geheim houden. Het zou ons in ieder geval niets verbazen. Want voordat Andre met Anne Rose ging wilde Monique het ook alweer proberen met hem.

Andre schijnt op dit moment weer in Texas in Amerika te zitten. Hij is morgen jarig dus wellicht geeft hij een feestje daar zonder dat er paparazzi fotografen bij zullen zijn. Wie er met hem mee is weten wij nog niet, maar daar komen we snel genoeg achter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

John de Mol: ‘Wil Jeroen Rietbergen op z’n bek slaan!’

John de Mol zegt dat hij pas in 2019 op hoogte is gebracht over het wangedrag van Jeroen Rietbergen. De televisiebons zegt dat hij hem confronteerde en hem op zijn bek wilde slaan.

Dit is de reactie van John de Mol: “Ik was razend. Ik heb hem gebeld: laat alles uit je handen vallen en kom naar mijn kantoor. Ik heb hem alle hoeken van de kamer laten zien. Ik moest me inhouden om hem niet op zijn bek te slaan. Ik heb gezegd; als je dit maar één keer doet, dan ga je er met kop en kont uit.”

“Binnen zijn normale functie van bandleider heeft Jeroen geen machtspositie ten opzichte van kandidaten. Ik heb geen onderzoek laten instellen naar hem. Want het bereikte me de allereerste keer in 2019. Wij hebben bij dat slachtoffer gecontroleerd of het daarna nog gebeurd is. En daarna heb ik nooit meer wat gehoord. Daarna zijn we er wel op gaan letten en daarna heb ik niks meer gehoord en hoop ik maar dat er niks meer is gebeurd.”

De BOOS-reportage kan je nu live volgen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: ‘The Voice-coach Ali B al opgepakt door politie’

De politie en het Openbaar Ministerie (OM) roepen donderdag zedenslachtoffers en mogelijke getuigen van s*ksueel overschrijdend gedrag rondom The voice of Holland op zich te melden. Ze willen vaststellen of er op de set van de talentenjacht strafbare feiten zijn gepleegd.

De politie en het OM zeggen de berichtgeving over de misstanden bij het programma te hebben gevolgd.

“Er zou sprake zijn van allerlei soorten van ongepast gedrag, waaronder mogelijk ook strafbare feiten. Dit zijn verontrustende berichten. Hierbij willen we mensen die denken slachtoffer te zijn van een strafbaar feit oproepen zich bij de politie te melden en eventueel ook aangifte te doen”, schrijft de politie donderdag. Ook getuigen van mogelijke strafbare feiten worden gevraagd zich te melden.

De politie benadrukt dat eventueel onderzoek wordt gedaan door gespecialiseerde rechercheurs en officiers van justitie.

Inmiddels zijn er rondom de zedenzaak bij The voice of Holland al twee aangiftes gedaan tegen Ali B en een tegen Jeroen Rietbergen. De twee ontkennen de strafbare feiten uit de aangiftes te hebben gepleegd. Rietbergen gaf wel eerder toe “contact van s*ksuele aard” te hebben gehad met vrouwen die betrokken zijn bij het programma en legde zijn functie neer.

RTL kondigde afgelopen weekend aan de talentenjacht voorlopig niet uit te zenden, nadat de redactie van BOOS de omroep een e-mail had gestuurd met beschuldigingen van s*ksueel overschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice. RTL en ITV kondigden een onafhankelijk onderzoek naar de misstanden aan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending