Heftige beelden: Opnieuw knallende ruzie tussen rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes!
Connect with us

Celeberties

Heftige beelden: Opnieuw knallende ruzie tussen rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes!

Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn de afgelopen weken flink wat in het nieuws terecht gekomen. De wind is al wat gaan liggen, dit tot grote frustratie van veel mensen in Nederland. De jonge rapper zou zijn vriendin namelijk met een fles geslagen hebben tot bloedens toe. Hij werd op Ibiza opgepakt maar uiteindelijk ook weer vrijgelaten.

Jaimie zou de aanklacht weer ingetrokken hebben. Ook de BN’ers die op dat moment in het hotel verbleven houden de lippen stijf op elkaar. Wat er dus precies gebeurd is kan niemand behalve het stel zelf vertellen. Maar dat lijken ze niet van plan te zijn. Maar de twee hebben wel vaker ruzie, het is dus een kwestie van afwachten tot de boel weer ontploft.

Weer hommeles tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes!

Gelukkig zijn er mensen die de twee nauwlettend in de gaten houden op social media. En een bekend fenomeen tussen de twee is: Ruzie = Ontvolgen. Een soort van ‘R = R back’ wat we vroeger op Hyves deden. Het Instagram account Roddelloog heeft gezien dat de twee elkaar wéér ontvolgd hebben op social media. Nadat dit gepost werd hebben de twee het onmiddellijk weer ongedaan gemaakt wat volgens Roddelloog precies 48 minuten heeft geduurd.

Celeberties

Conflict bij Oranjes: Mabel opent aanval op koningin Máxima

Een familieconflict bij de Oranjes lijkt de oorzaak van de kritiek rond de biografie van Máxima. En Mabel speelt hier misschien wel een grotere rol in dan we denken…

Daniela Hooghiemstra, de biografe van Willem-Alexander, deed vorige week een frontale aanval op Marcia Luyten. Daniela stelde namelijk dat Marcia in haar boek Máxima Zorreguieta Moederland een té rooskleurig beeld schetst van Máxima.

Anonieme bron

In diezelfde periode brachten ook twee Argentijnse journalisten een biografie over Máxima uit. Dat boek bracht wél opmerkelijke dingen aan het licht, die Marcia niet in haar boek had opgenomen.

Het blijkt dat ze deze zaken via anonieme bronnen hadden. En volgens weekblad Story was Marcia zó nijdig op Daniela na alle kritiek op haar boek, dat ze heeft toegegeven dat Daniela één van die anonieme bronnen was.

Maar het weekblad stelt ook dat Daniela sinds haar jeugdjaren goed bevriend is met prinses Mabel. En dát werpt een bijzonder licht op de kritiek die ze heeft op Máxima…

Frustratie

In hofkringen is het geen geheim dat de relatie tussen Mabel en Máxima niet optimaal is. Eén van de goede redenen daarvan is de extreem goede relatie die Mabel heeft met prinses Beatrix.

De band van Máxima met Beatrix is een stuk minder hecht, wat al meerdere malen tot een zekere afstand tussen haar en Mabel zou hebben geleid. Volgens Máxima wordt zij wél kritisch benaderd door haar schoonmoeder.

Op de achtergrond

Dat Mabel en Daniela zo goed bevriend zijn, maakt duidelijk dat Daniela zo fel is op een boek waarin Máxima wordt opgehemeld.

Het is dus zeker geen gekke gedachte dat Mabel op de achtergrond aan de touwtjes trekt. In haar positie zou het namelijk ongepast zijn om zulke kritiek te uiten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Zangeres Maan stelt domste vraag van het jaar bij Beau van Erven Dorens!

Maan krijgt het flink te verduren op social media vanwege een vraag die ze stelde bij Beau van Erven Dorens. Ze was hier te gast vanwege haar samenwerking met de Jostiband en haar optreden in zijn show. Aan tafel besluit de brunette zich te mengen in een gesprek over dinosauriërs, maar dat had ze beter niet kunnen doen gokken we.

We weten het, je moet altijd zeggen: “Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden..” Maar de zangeres maakt het ons allemaal toch wel héél moeilijk met deze vraag. De zangeres vraagt zich namelijk af hoe het kan dat we alle namen van deze dinosauriërs weten als ze zóó lang geleden leefden en wij ze nooit hebben leren kennen: “Maar hoe weten jullie al die namen van die dino’s? Als dit zó lang geleden is…”

Maan heeft een vraagje!

Twitter is dan ook ontploft na deze vraag en mensen bekronen de vraag nú al als domste vraag van het jaar 2021. Peter Pannekoek reageert bijvoorbeeld met: “Ze hadden toch bordjes om?!“. Richard Groenendijk plaatst de volledige video met de vraag en schrijft daarbij: “Nou lieve Maan, omdat die beesten zichzelf 200 miljoen jaren geleden keurig hebben voorgesteld: “Hallootjes, ik ben Streptosaurus de Vries en ik ben nieuw in de buurt….””

Doorgaan met lezen

Celeberties

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes komen met gezamenlijk videostatement

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes hebben voor het eerst na het vermeend huiselijk geweld een gezamenlijke videoboodschap gegeven. Daarin zegt Jaimie dat ze niet fysiek mishandeld is tijdens de bewuste nacht in de hotelkamer op Ibiza.

De brunette geeft wel mee dat de rapper in het vervolg wel liever zal zijn. Jaimie steekt van wal: “Even een berichtje namens mij en Jor. We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens hebben zien verspreiden over ons en ons gezin. Dit moet gewoon stoppen. We vielen ons de laatste week best wel verplicht om even rust te nemen om even alles te laten bezinken. Maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen. Dat is gewoon ontzettend pijnlijk om te lezen.”

Ruzie is niet oké

Jaimie, die voornamelijk het woord voert, gaat verder: “We zijn de liefste ouders voor Lío, we zullen nooit iets doen om hem in een situatie te brengen die niet gezond is of gevaarlijk. Die avond is er geen fysiek geweld geweest.”

“Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is. Maar wat er nu verspreid, dat is ontzettend treurig en doet ons echt onwijs veel pijn.”

Lil’ Kleine mag ook iets zeggen

Kleine houdt de hele tijd de lippen stijf op elkaar, maar dan heeft ook hij iets te zeggen. “De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik houd, zou ik nooit oprecht pijn doen. Dat is niet mijn bedoeling, als ik je ooit pijn zou hebben gedaan, weet je dat dat niet de bedoeling was. Maar leugens die verspreid worden, is niet de bedoeling”, zegt de rapper.

Jaimie valt meteen in en zegt nog: “Hij gaat wel iets liever zijn. Alsjeblieft, laat het rusten. Het is nu wel genoeg geweest. We hopen met ons gezin hier ook weer sterker uit te komen.”

Doorgaan met lezen

Trending