Heftige beelden van overval Mark Gillis uitgezonden
Connect with us

Celeberties

Heftige beelden van overval Mark Gillis uitgezonden

We herinneren ons allemaal nog wel de verschrikkelijke foto van de afgetuigde Mark Gillis. Hij was vlak daarvoor bruut overvallen op het vakantiepark van zijn vader Peter Gillis.

Peter en Mark kennen we natuurlijk van het programma Massa is Kassa en het lijkt erop dat de daders ook naar dit programma keken en dachten dat er bij Mark wel wat te halen viel.

Peter was er kapot van dat zijn zoon dit was overkomen. Mark werd heel zwaar mishandeld onder meer met een stroomstootwapen en moest na de overval naar het ziekenhuis. Zijn hele gezicht was blauw en hij is nog steeds angstig. Mark maakt ook nog steeds gebruik van slachtofferhulp om dit trauma te verwerken.

Peter heeft nu gezorgd voor 24 uurs beveiliging voor hem en zijn zoon zodat dit niet nog een keer kan gebeuren. Maar wat Peter het liefst zou willen is natuurlijk dat de daders van deze laffe overval gepakt worden.

Helaas is er nog geen spoor van de daders en dus heeft de politie in samenspraak met Peter en Mark besloten om de beelden van de overval uit te zenden. Op de beelden zijn de daders goed te zien en de politie hoopt zo tips binnen te krijgen over hun identiteit.

Peter doet dan ook de onderstaande oproep en vraagt ons allemaal om maandag om 18.15 uur naar omroep Brabant te kijken waar ze de beelden voor het eerst zullen vertonen.

Celeberties

Heftige onthulling: ‘Rachel Hazes een ouwe speedjunk’

Rachel Hazes wordt er door de ex-vriendin van haar nieuwe geliefde Klaas Otto van beschuldigd een ‘ouwe speedjunk’ te zijn, maar klopt dat eigenlijk wel? “Het zou kunnen…”

De ex-vriendin van Klaas Otto is er absoluut niet blij mee dat hij nu in bed ligt met Rachel Hazes. Deze Gracia Kraus heeft haar in een pittige tirade op Instagram onder meer uitgemaakt voor een ‘ouwe speedjunk‘. Liegt ze hier of zit er een kern van waarheid in? Hazoloog Yvonne Coldeweijer buigt zich in De Popcorn Show over deze heftige beschuldiging.

Speed
Yvonne stelt dat de beschuldigingen van Gracia niet helemaal uit de duim gezogen zijn. “Er gaan dus geruchten dat de dingen die daar staan wel daadwerkelijk waar zijn. Dat Rachel inderdaad dus speed gebruikt… Ik weet niet of… Ik weet wel dat Rachel wat substanties gebruikt, maar of dat speed is weet ik niet. Het zou kunnen.”

Gracia stelt ook dat Rachel Klaas slechts als ‘bescherming’ wil. Wat bedoelt ze daarmee? Yvonne: “Het klopt wel dat Rachel beveiliging vraagt soms aan mannen. Dat komt omdat Rachel zeg maar niet zo… Die durft niet echt naar buiten, die is heel mensenschuw of tenminste, die durft nooit alleen over straat.”

Schuw
Rachel durft niet over straat? Hoezo dan? “Die is altijd een beetje schuw, de gordijnen zijn vaak dicht bij hen thuis. Zij heeft in het verleden al vaker gevraagd aan Klaas Otto om haar in bescherming te nemen, maar ik weet toevallig van een spion dat zij jaren geleden, toen zij dat eerder heeft gevraagd, heel erg bang was voor Klaas. Tenminste, dat liet ze aan haar omgeving destijds weten.”

“Dat vind ik ook weer zoiets geks van: je was toch altijd heel erg bang van hem en nu heb je er blijkbaar een relatie mee? Waarom ze precies bang van hem was durf ik ook allemaal niet te zeggen, maar het lijkt me niet dat je een relatie gaat beginnen met iemand waar je eigenlijk bang voor bent. Ik vond het wel een beetje een gek verhaal.”

André gevlucht
Overigens heeft Rachel al teruggeslagen naar Gracia door met Klaas en zijn ex-vrouw te poseren. “Zo kan het ook“, sneerde de professioneel weduwe.

Haar zoon André is volgens Yvonne uit huis gevlucht, omdat Rachel en Klaas heel erg klef zouden zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgelijk: André Hazes jr. onderneemt actie na ophef om uiterlijk!

André Hazes heeft zijn fans behoorlijk laten schrikken vorige week met zijn voorkomen. De zanger heeft een behoorlijk zware periode achter de rug met vermeende verslavingen en moeilijkheden in zijn liefdesleven. De zanger is inmiddels weer meerdere malen gespot bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg.

Dit zou deze dagen zijn vluchtoord zijn omdat Rachel Hazes een nieuwe vent in het leven en in huis heeft, Klaas Otto. Alle moeilijkheden zouden voor een flink vermagerde Dré hebben gezorgd, maar dat heeft volgens Yvonne Coldeweijer ook een hele andere reden. Coldeweijer laat het volgende weten: “André is heel veel afgevallen en dat komt omdat hij bijna zijn hele leven heeft getraind in combinatie met anabolen, maar vergis je niet, hij heeft dit echt een jaar of acht of zo zo gedaan. Hij is van zichzelf gewoon een ielig mannetje, maar dat weten wij niet, want daarvoor was hij kind.”

André Hazes weer aan de anabolen?

De foto’s van André zijn overal te zien geweest, het is dus onmogelijk dat dit André os ontgaan. En André kennende zal hij dit niet erg fijn vinden, hij is namelijk behoorlijk trots op zijn gespierde voorkomen. Er is volgens Coldeweijer dan ook direct actie ondernomen: “Dré is weer in de sportschool gespot van Mijdrecht met zijn neef Djarno. Blijkbaar zit het hem dan toch niet helemaal lekker wat mensen roepen over zijn uiterlijk. Ik snap wel dat dat confronterend was om overal te moeten lezen. Hoop niet dat hij uit frustratie dan weer anabolen gaat gebruiken. Laat je maar niet door ons opjagen.” Nu is het natuurlijk wachten op nieuwe foto’s van de zanger om te zien hoe snel zijn transformatie zal gaan. Of dat op pure eigen kracht zal gaan of niet zullen we aan het getrainde oog van Coldeweijer overlaten. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zieke Eva Jinek krijgt beangstigend nieuws: “Toekomst onzeker!”

Afgelopen vrijdag zat Humberto Tan opnieuw in de stoel van Eva Jinek om haar talkshow over te nemen. De presentatrice kampt met een flinke keelontsteking waardoor ze haar shows niet kan bijwonen. Humberto afgelopen vrijdag: “Eva is nog steeds ziek. Ik wil haar nog steeds van harte beterschap wensen en ik blijf gewoon zitten zolang ze nog ziek is, maar Eva, we denken wel aan je.”

Het is dan ook nog niet bekend wanneer de presentatrice weer gaat aanschuiven aangezien keelontstekingen behoorlijk kunnen aanhouden. Tijdens haar afwezigheid wordt iedere dag steeds pijnlijker duidelijk dat de kijkcijfers wegblijven. Concurrent Arjen Lubach zit op hetzelfde tijdstip met zijn late avondshow en weet met enige regelmaat het dubbele aan cijfers te scoren. Daarbij is het miljoenen salaris van Jinek alom bekend waardoor er nu hevige speculaties ontstaan. Vooral bij de Telegraaf weten ze haar toekomst flink in twijfel te brengen.

Eva Jinek in twijfel getrokken!
Oud SBS- én RTL-directeur Fons van Westerloo heeft zijn zegje in De Telegraaf gedaan betreft de dalende kijkcijfers van Jinek. Westerloo schrijft: “Jinek moet het regelmatig doen met een bescheiden aantal kijkers. Dat wil niet zeggen dat zij een slecht programma maakt, wel dat de kijkers iets anders gewoon aantrekkelijker vinden. Ze beginnen aan hun eigen kunnen of aan dat van hun redactie te twijfelen. Dat is de tragiek waarmee programmamakers altijd te maken krijgen.” Daarbij heeft Jan Uriot ook zijn zegje gedaan in de roddelrubriek van De Telegraaf, Strikt Privé. Uriot zegt: “Eva wordt de laatste tijd een beetje een zure schooljuffrouw. Het is niet meer relativerend, zoals we Eva kennen. Dat moet er wel meer in zitten. Dat is een dure mevrouw voor RTL aan het worden, want die gaat steeds minder werken natuurlijk.” Het zijn waarschijnlijk niet de opbeurende woorden die Jinek nodig heeft tijdens haar afwezigheid. Hier meer:

Doorgaan met lezen

Trending