Heftige burenruzie: Boze buren Meilandjes zetten huis direct te koop
Connect with us

Meest bekeken

Heftige burenruzie: Boze buren Meilandjes zetten huis direct te koop

De buurt zit blijkbaar niet te wachten op de familie Meiland. Nog geen dag nadat de Meilandjes hun intrek hadden genomen in hun nieuwe villa in Noordwijk, zetten buren hun huis te koop…

‘Daar stap je zo overheen’

Dat Noordwijk niet zo zit te wachten op de fans van Martien Meiland en zijn vrouw Erica, was al wel duidelijk. Maar dat buren zó snel hun eigen huis te koop zetten is wel bijzonder te noemen.

De Meilandjes hebben na hun verhuizing direct een hek geplaatst, om de overlast van fans terug te dringen. Maar volgens een andere buurvrouw heeft dat niet zoveel zin. ,,Daar stap je toch zo overheen! Maar het hek mocht niet hoger zijn dan één meter, anders moesten ze eerst toestemming vragen aan de gemeente”, vertelt ze aan weekblad Weekend.

Geen last

Maar van de fans heeft de buurvrouw zelf niet veel last. ,,Als je even naar buiten kijkt vanuit de woonkamer, dan denk je wel: o, daar staan er weer een paar, maar het stoort me niet meer.”

Ze is niet van plan om achter haar buren aan te gaan en óók te verkassen om de familie Meiland. ,,Nee, wij niet hoor. We hebben zo’n heerlijke tuin achter, die ga ik toch niet te koop zetten”, vertelt ze aan Weekend. ,,En bij de Meilandjes zit hun buitengebeuren aan de andere kant, dus we hebben helemaal geen last van elkaar.”

Overigens vindt deze buurvrouw de familie wél aardig. ,,Als ik Martien wel hoor, dan vind ik dat overigens vooral grappig. Mijn man heeft al wat contact gehad. Ik kan alleen maar zeggen, ze zijn super aardig.”

Nieuwe buren

Het huis van de buren is volgens de buurvrouw verkocht voor wel 2,9 miljoen euro. Eveneens aan een BN’er, namelijk model Wendy Dubbeld. Samen met haar Amerikaanse man en dochtertje worden zij de nieuwe buren van de familie Meiland. Ze zullen de woning als pied à terre gebruiken, ze gaan er niet definitief wonen.

Meest bekeken

Grote ophef om video: Zó gaat Nicol van ‘Massa is Kassa’ met het personeel om!

Wie het programma van Familie Gillis: ‘Massa is Kassa’ nog niet kent, hier een korte uitleg. “Door de coronacrisis ziet miljonair Peter Gillis zijn tien vakantieparken van de een op de andere dag sluiten. Nu de maatregelen worden versoepeld zet zijn personeel, waaronder zijn eigen drie kinderen, alles op alles om de parken gereed te maken voor de verwachte drukte.

Tussen de bedrijven door weten Peter en zijn bijna dertig jaar jongere vriendin Nicol ook nog een leuke miljoenenvilla op de kop te tikken.” Maar op social media is nogal wat ophef ontstaan door de vriendin van de heer Gillis. We hebben het dus, zoals je net al kon lezen, over Nicol. Er wordt namelijk schande gesproken over de manier waarop ze met diverse medewerkers van haar vriend om gaat.

Nicol uit Massa is Kassa “commandeert” het personeel..

Er is dan ook een kort fragment opgedoken waarop je kunt zien dat er misschien wel een punt zit in de ophef. De 28 jaar jongere vriendin van Peter kreeg al eerder behoorlijk wat haat-berichten naar zich toe. Mensen zeiden namelijk dat ze een ‘Golddigger’ zou zijn. Peter zelf heeft hier op gereageerd en zie dat hij deze geruchten belachelijk vond. Maar op deze manier werken lijkt ons ook niet heel prettig

Doorgaan met lezen

Celeberties

Henny Huisman begraaft strijdbijl: ‘Ik ga Marco Borsato bellen’

Na alle narigheid die Henny Huisman over Marco Borsato heeft gezegd, wil hij nu tóch vrede sluiten. ,,Ik ga het goedmaken met Marco.”

Nog geen excuses

Henny Huisman heeft in zijn boek een heel hoofdstuk gewijd aan het verraad van Marco Borsato. En vervolgens kwam er nog een hele reeks aan interviews over hoe erg hij Marco niet uit kan staan. Vrijwel elk blad, iedere kant en alle showrubrieken heeft hij te woord gestaan. Maar een week terug zei Henny dat hij er inmiddels spijt van heeft.

Maar zijn excuses aangeboden aan de zanger heeft Henny nog niet. ,,Ik ben nu aan zet. Hij deed vervelend tegen mij, zonder dat hij er misschien erg in had. Toen deed ik vervelend terug, maar ik moet hem vandaag of morgen bellen om te zeggen: Marco, we gaan het even helemaal uitpraten”, aldus Henny in weekblad Weekend. Hij hoopt nu toch dat ze samen de strijdbijl kunnen begraven.

Affaire met Maan

Hoewel de twee al twintig jaar ‘ruzie’ hebben, zegt Henny dat hij eigenlijk helemaal niet tegen ruzie kan. ,,Ik hou niet van ruzies. Ik wil ook niet dat het daar steeds over gaat”, zegt Henny, terwijl hij degene was die wekenlang alle media te woord heeft gestaan over de ‘ruzie’.

Henny had vooral veel te zeggen over de vele affaires die Marco heeft gehad. In het laatste interview met Nieuwe Revu ging hij volledig los over de vermeende affaire met zangeres Maan. Maar de negativiteit is nu écht klaar. ,,Zand erover, en alleen nog buiten de deur plássen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Henny Huisman wil weer vriendjes worden met Marco Borsato

Na alle kritiek die Henny Huisman uitte op Marco Borsato, wil hij het toch weer bijleggen. “Ik ga het goedmaken met Marco”, zegt hij.

Het verraad van Marco

In zijn boek wijdde Henny Huisman een hoofdstuk aan het verraad van Marco Borsato. In latere interviews zei Henny dan nog dat hij de zanger niet meer kan uitstaan. Vorige week zei Henny dat hij daar spijt van heeft.

Henny kon zijn excuses nog wel niet persoonlijk aanbieden. “Ik ben nu aan zet. Hij deed vervelend tegen mij, zonder dat hij er misschien erg in had. Toen deed ik vervelend terug, maar ik moet hem vandaag of morgen bellen om te zeggen: Marco, we gaan het even helemaal uitpraten.”

Ruzie

Henny heeft al twintig jaar ruzie met Marco, maar hij kan daar niet goed tegen. “Ik hou niet van ruzies. Ik wil ook niet dat het daar steeds over gaat.”

Huisman deed een boekje open over de vele affaires van de zanger. Hij wist zelfs van de affaire met Maan. Hij is de negativiteit beu. “Zand erover, en alleen nog buiten de deur plássen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending