Heftige foto van 71-jarige Ron Brandsteder veroorzaakt grote zorgen: “Wat is er gebeurd?”
Connect with us

Celeberties

Heftige foto van 71-jarige Ron Brandsteder veroorzaakt grote zorgen: “Wat is er gebeurd?”

Ron Brandsteder is een man met ongelooflijk veel verschillende talenten die iedereen in Nederland wel kent. Naast dat hij voormalig televisiepresentator is, heeft hij ook carrière gemaakt als acteur, komiek, zanger, radiopresentator en stemacteur. Wie al lang niets van de 71-jarige alleskunner gehoord heeft, en wel weer eens wat wil horen, kan naar NPO Radio 5 van Omroep MAX luisteren. Hierop is Brandsteder wekelijks op vrijdagavond te horen. Het mag duidelijk zijn dat de presentator niet achter de geraniums is gaan zitten zoals velen op zijn leeftijd.

Echter heeft weekblad Story nu laten weten dat de gezondheid en het fysiek van Brandsteder nu het gesprek van de dag is in de showbizz. Het weekblad spreekt zelfs over een ‘mysterie’. En dit ‘mysterie’ is op foto vastgelegd door persfotograaf Edwin Smulders. Het weekblad schrijft: “Het mysterie rondom de sterk vermagerde Ron (71) is in de showbizz het gesprek van de dag.”

Foto Ron Brandsteder reden tot zorg?

Het vervolg bij de desbetreffende foto: “Elke vrijdagavond is Ron te horen op NPO Radio 5 van Omroep MAX. Met zijn nog altijd zeer herkenbare stem vertelt hij het verhaal achter de platen die hij draait. Iets dat hij hoorbaar met veel plezier doet. Maar er zijn groeiende zorgen om hem.” Echter is er volgens veel volgers geen reden tot zorgen. Er valt te lezen: “Ik vind het heel normaal hoor. Hij is niet vermagerd, omdat hij ouder is nu lijkt het zo. We hebben het beeld van de jonge knappe man in ons hoofd, maar dat is hij nog steeds alleen we blijven er niet eeuwig jong uitzien.” Ook laat een volger weten: “Nee, Ron is wie hij is. Zonder botox. Niks niet nep aan!” Hieronder de foto waar het om gaat:

Celeberties

Zien: ‘Iedereen in het vak weet dat Marco Borsato vieze dingen met Maan deed’

Een tijdje geleden werd er al bekend gemaakt dat Henny Huisman een boekje opendeed over de relatie tussen Marco Borsato en Maan. Volgens een anonieme bron aan weekblad Story wist iedereen in de entertainmentwereld daarvan.

De bron zei ook dat Marco bang is dat deze affaire uitlekt en daarom zo lang in zijn Burn-out zit.

Ook wordt er gezegd dat het heel slecht gaat met Marco Borsato: “Marco zit zó diep in die burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Marco heeft een heftig jaar achter de rug. Vorig jaar werd er namelijk bekend gemaakt dat hij een affaire had met Iris Hond. Marco zie toen der tijd dat die affaire heel lang geleden was maar de bron zegt dat het veel langer heeft geduurd: “Dat met die Iris Hond heeft bijvoorbeeld veel langer geduurd dan tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is niet waar.”

“En dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verontrustende beelden van Marco Borsato gelekt: “Hij ziet er écht slecht uit!”

Marco Borsato staat al langere tijd onder een vergrootglas in de media. Eerder was dit voornamelijk vanwege de talloze geruchten over verschillende affaires die opdoemden. Ook speelde er, en speelt er nu nog steeds, een verhaal over de zanger en Maan. Sinds de spraakmakende BOOS-video over de The Voice-schandalen is het echter een duistere kant ingeslagen. De zanger wordt er nu van verdacht grensoverschrijdende handelingen te hebben gemaakt met minderjarige dames. Een uitspraak is echter nog niet gedaan over deze zaak, maar de zanger en zijn gezin maken wel al een onwijs heftige periode mee.

Er zijn verschillende geruchten waarin de zanger een stuk land en een huis in Italië gekocht zou hebben om naartoe te emigreren. Showbizzwatcher Fawrynotsawry kwam als eerste met dit verhaal, vóór de BOOS-video. Hij zei: “Want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht.”

Marco Borsato opgedoken: “Ziet er slecht uit!”

Hij vervolgt: “Stel je voor dat het gaat ontploffen. Dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken.” Inmiddels zijn er meerdere berichten die aangeven dat de zanger zou vertrekken, echter is het daar nog niet van gekomen. De zanger is onlangs zelfs nog in Amsterdam gespot met zijn gezin, weliswaar flink undercover met een dikke sjaal en een petje. Nu zijn er opnieuw beelden gelekt welke op verschillende kanalen te vinden zijn. De zanger is hier opnieuw te zien met een petje op en een koffer met een hoop tassen. Of dit wellicht tijdens de verhuizing van zoonlief (link hieronder) is of niet kunnen we niet stellen. Wel zijn er veel reacties dat de zanger er erg slecht uitziet op de beelden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Peter Gillis uit huis gezet door moordonderzoek

De villa in Neerpelt die Peter Gillis onlangs kocht, was van de doodgeschoten zakenman Marcel van Hout. Maar omdat die moord nog niet is opgelost, kunnen Peter en Nicol nog steeds niet hun intrek nemen in de villa.

Peter Gillis en Nicol mogen hun gekochte villa in Neerpelt nog steeds niet in. Peter kocht de villa van de ex van de doodgeschoten Marcel van Hout. Maar die heeft vermoedelijk iets te maken met de moord…

Peter wist van niets

Voordat Gillis het gigantische kasteel kocht, had hij al de villa in Neerpelt gekocht voor een bedrag van 4,5 miljoen euro. ,,Daar zouden we eigenlijk gaan wonen, maar toen het kasteel kwam, kon ik dat niet laten schieten”, zei Gillis eerder in De Telegraaf. ,,Nu ga ik in dat nieuwe huis in Neerpelt dus maar tijdelijk wonen, om hem straks weer van de hand te doen.”

Het leek een handige oplossing: de huidige villa in Neerpelt kan verkocht worden, en in de tijd dat Peter en Nicol in hun nieuwe luxe villa in Neerpelt wonen, kan het kasteel volledig gerenoveerd worden. Peter zag het helemaal voor zich, totdat er naar buiten kwam dat zijn nieuwe villa van de doodgeschoten Marcel van Hout was.

Verkoper betrokken bij de moord?

,,Ik heb het gekocht van zijn ex, maar er ligt nog beslag op van de overheid. Dat moet eerst loskomen”, vertelt hij in weekblad Weekend. Er ligt beslag op omdat de zakenman zijn testament wijzigde en zijn ex tot enige erfgenaam maakte. Maar die wordt nu verdacht van betrokkenheid bij de moord.

De vermeende moordenaar, haar minnaar, heeft namelijk bekend dat zij de moord had voorbereid en het wapen leverde om het huis in bezit te krijgen.

Een risicovolle aankoop van Peter, zo blijkt achteraf. Het onderzoek is nog in volle gang, en het is de vraag hoe lang het nog gaat duren voordat het stel in hun nieuwe villa kan gaan wonen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending