Heftige onthulling: ‘Kindje Nienke Plas overleden’
Connect with us

Meest bekeken

Heftige onthulling: ‘Kindje Nienke Plas overleden’

In haar nieuwste vlog doet Nienke Plas een heftige onthulling. De YouTube-ster, die onlangs is bevallen van haar tweede kindje, bleek aan het begin van haar zwangerschap zwanger van een tweeling. Hier kwam ze echter na de bevalling pas achter.

Haar verloskundige ontdekte het toen Nienke’s placenta eruit kwam, zo vertelt ze in haar vlog. ‘Mijn placenta kwam eruit nadat ik bevallen was, en die werd gecontroleerd door de verloskundige (..), die zei: ‘Dit heb ik nog nooit gezien’.’ Het bleek dat er aan de andere kant van de placenta nog een ‘kwab’ te zien was. Volgens de verloskundige wees dat erop dat ze in een vroeg stadium zwanger was van een tweeling. ‘Ik heb heel vaak gezegd dat ik graag een tweeling zou willen. Nu was ik niet heel verdrietig toen ik het hoorde, want op dat moment lig je daar en ben je euforisch dat alles goed is gegaan, maar in de dagen en weken daarna dacht ik wel: ‘Wow. Ik had het zó in mijn hoofd. Een tweeling, een tweeling’, aldus Nienke.

Begin juni maakte Nienke bekend dat ze is bevallen van haar tweede kindje. ‘Lieve Novi-Jaxx. Je bent bij een stelletje druktemakers beland, maar je went vast snel’, schreef ze bij een foto van haar zoontje. ‘Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. IK BEN ZO GELUKKIG.’

Meest bekeken

Sarah en Andre Hazes hebben er schijt aan: ‘Rot toch op’

Van de mediastilte van Andre Hazes is helemaal niks meer over. Het heeft welgeteld twee dagen geduurd en daarna is het weer als van ouds. Het pestgedrag van Sarah richting Monique was voor veel mensen de druppel. Ze hebben nu ook hun laatste greintje respect verspeelt aan de fans die ze toch het voordeel van de twijfel gaven.

Andre maar vooral Sarah hebben hier klaarblijkelijk niks van geleerd. Want ze gaan gewoon door. Dit keer met een fotosessie op het Instagram account van Sarah. Dit deelt namelijk even wat een heerlijk romantische avond ze hebben gehad met rozenblaadjes op het bed en een chic diner.

Het is triest voor Andre dat hij eindelijk toegeeft dat een mediastilte wellicht het best is voor hem, zijn ex en zijn kind en dat dan Sarah zijn huidige vriendin hier niks van aantrekt en juist allemaal dingen blijft delen over Andre en zijn ex.

Andre heeft veel fout gedaan en zijn gedrag is niet goed te praten. Maar hij wordt geen betere vent en volwassener door met Sarah te gaan. Sterker nog het lijkt erop dat Sarah alles bepaald en Andre niks te zeggen heeft.

Wellicht zit er toch een kern van waarheid in dat Sarah alleen maar met Andre gaat om beroemd te worden zoals de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer gisteren al zei.

Hieronder de foto’s die Sarah heeft gedeeld. Swipe naar rechts op de foto of klik op het rechterpijltje om de rest van de foto’s te bekijken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes reageert op dramatisch besluit van haar zoon André Hazes

Na een lange stilte heeft André Hazes weer van zich laten horen op Instagram. Dat het zolang stil was op zijn sociale media, is niet van de zanger zijn gewoonte.

Het lijkt erop dat André Hazes een mediastilte had ingelast. Een voorstel dat radiopresentator Frank van radio 538 hem deed.

Moeder Rachel Hazes is daar blij om. Zij belde zelf ook met Frank. “Ik denk dat hij naar je geluisterd heeft. Dus als ik de volgende keer wat heb, dan bel ik jou Frank”, klinkt het bij Rachel.

Ze sprak ook over André Hazes en Sarah van Soelen. “Hij heeft het helemaal naar zijn zin, ik blijf het zeggen: een hele leuke meid. Ze hebben het helemaal leuk samen. André heeft rust in zijn ogen. Ik ben heel blij.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Helga van Leur kraakt helemaal Rachel Hazes af: ‘Triest dat dit je leven is’

Helga van Leur vindt het triest dat Rachel Hazes iedereen de Hazes-badjassen en t-shirts aan zit te smeren. ,,Dat dit nog je leven is…”

Aansmeren
Zoals iedereen ondertussen al weet, schenkt Rachel Hazes tegenwoordig thee in Amstelveen. Maar tijdens haar rookpauze besloot ze de nieuwe Hazes-spullen bij iedereen aan te smeren. Keurig stalde ze de spullen buiten op een bankje uit. Slippers, sokken, vliegers, t-shirts en zelfs een koelbox…

‘Moet ik nou medelijden hebben?’
Hoewel de cameraploegen van Shownieuws en RTL Boulevard gretig aan het filmen waren hoe Rachel de spullen aan het aansmeren was, zat Helga vol ongeloof te kijken. ,,Moet ik nou medelijden met haar hebben?”, vroeg Helga zich af op NPO Radio 1. ,,Dat dat je leven nu nog is. Dat je nog zo ver in het verleden zit.”

Komkommertijd
Dat RTL Boulevard zó fanatiek aan het filmen was, vond ze verbijsterend. ,,Er gingen 1001 gedachtes door mijn hoofd. Ik zou het niet gaan kopen, laat ik dat vooropstellen. Maar goed, dat is een keuze van het programma he?”, gaat Helga verder. ,,Het zou ook niet mijn keuze zijn, maar het is komkommertijd. Misschien heeft ze er wel voor betaald!”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending