Heftige onthulling: Koningin Máxima ziet prinses Amalia niet als toekomstige koningin
Connect with us

Meest bekeken

Heftige onthulling: Koningin Máxima ziet prinses Amalia niet als toekomstige koningin

Koningin Máxima heeft geen enkele twijfel of haar oudste dochter Amalia het koningschap aan kan. ‘Ik denk dat ze het heel goed aankan’, vertelde ze in het interview ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag. Troonopvolgster Amalia wordt in december achttien jaar.

‘Ik zie haar niet als toekomstige koningin, ik zie haar nog steeds als mijn kleine baby’, aldus Máxima. ‘Ik zie een meisje dat het heel goed doet en heel verantwoordelijk is.’ Volgens de koningin is haar oudste dochter zich bewust van haar toekomst en gaat ze daar heel goed mee om. ‘Ze neemt haar tijd, maar ze is een heerlijk mens. Dat voorop.’

Eigen manier

Máxima denkt dat ook Amalia een eigen invulling aan het koningschap zal geven. ‘Ze zal haar eigen manier vinden. Het leven van onze kinderen staat in de spotlights en dat brengt zijn uitdagingen, maar ook enorm veel leuke en mooie dingen. Je krijgt de kans om iets te betekenen voor anderen en de kans om iets te veranderen. Ik weet zeker dat ze haar manier zal vinden en passies zal ontwikkelen.’

Examens

Maar, zo zei Máxima, Amalia ‘is er nog niet’. De Prinses van Oranje, die maandag is begonnen aan haar eindexamens, is volgens haar moeder ‘nog bezig zich te ontwikkelen’.

Meest bekeken

Net binnen: Samantha de Jong ‘Barbie’ weer een kindje

Samantha de Jong bevestigd maandagavond weer geluk in de liefde gevonden te hebben. Op Instagram deelt ze een foto waarin zij en haar nieuwe vriend elkaar kussen. En ze heeft er weer een kindje bij…

Dave Taal is ‘Barbie’s’, zoals ze in Oh Oh Cherso werd genoemd, nieuwe vlam. Ze kan haar geluk wel schreeuwen van de daken. ,,Zo gelukkig met jou. Samen veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien” aldus de verliefde Sam.

Vier kinderen

Doordat Barbie verkering heeft met de Scheveninger krijgt ze er een bonuskindje bij. Dave heeft namelijk een zoon uit een vorige relatie. Dat maakt dat de Jong nu vier kids zou hebben. Dochter Angelina en zoontjes Milano, Angelo (voorheen Djemino) en bonuszoon van Dave.

Zelfmoord

Op 25 april overleed Samantha’s toenmalige vriend Gelmore plotseling aan een hartstilstand. Dit heftige nieuws maakte ze zelf bekend op Instagram. Geruchten gaan dat Gelmore zelfmoord heeft gepleegd voor Barbie’s neus terwijl hij onder invloed was van drugs. Dat schrijft de blondine zelf naar een volger in een privé bericht. ,,Gelmore had geen zelfmoord moeten plegen waar ik bij was, onder de drugs.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningin Maxima gaat stuk om verschrikkelijk vals optreden van Tino Martin!

Maxima is gisteren 50 jaar oud geworden en dat moest natuurlijk groots gevierd worden, ondanks corona. Er waren verschillende specials te zien op televisie. Hieronder viel bijvoorbeeld het interview met Matthijs van Nieuwkerk en de korte docu van Dionne Stax over het verleden van de Koningin.

Maar daar kon het uiteraard niet bij blijven. Ook moest er, uiteraard, een bekende zanger komen die even een liedje voor de blonde jarige jop ging zingen. Ook Willem Alexnader en de dochters van het Koninklijk paar waren aanwezig bij deze geweldige show in Carré. En wie anders zingt de sterren van de hemel dan Tino Martin. Maxima was dan ook vrij verbluft door het heerlijk valse optreden!

Maxima omver geblazen door valse noten van Tino Martin!

Maar we zijn hier natuurlijk om te kijken hoe het zingen afgaat voor Tino Martin met al deze zenuwen in het lijf. Willem Alexander lijkt niet bepaald onder de indruk van de valse noten van Tino, dat is wel aan zijn gezichtsuitdrukkingen af te lezen. De video is natuurlijk een prachtige deepfake, dit keer in elkaar geflanst door Cas Grooten van het YouTube-kanaals ‘FunMoments‘.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Beelden: Dit is de nieuwe man waarmee Bridget Maasland aan het daten is

Bridget Maasland liet eerder in haar podcast doorschemeren weer aan het daten te zijn geslagen. Inmiddels is ook bekend met wie precies!

Eerder suggereerde Instagrammer Fawry not Sawry dat het zou gaan om een man genaamd Christian. Hij deelde onderstaande foto van hem in zijn Instagram Stories. Daarop is ook te zien dat Christian reageert onder de foto van Bridget met een emoij met hartjesogen.
Hij had het bij het juiste eind, het management van Bridget heeft namelijk aan RTL Boulevard bevestigd dat het inderdaad gaat om Christian. Wel laat het management weten dat het tweetal nog aan het daten is en dat er geen sprake is van een relatie.

 

Podcast

In de podcast Bridget & Friends praat Bridget met haar RTL Boulevard-collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella. Zij merken dat Bridget straalt en denken wel te weten waarom. Bridget geeft vervolgens toe: “Ik had een heel leuke date.” Justine wil meer weten en zegt: “Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk.” Waar ze hiervoor datete met een Duitse man, gaat ze nu voor een Nederlander. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.” Het is niet, net als haar ex André Hazes, een bekende Nederlander. “Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending