Heftige ruzie Andre Hazes en Anne Rose: ‘Nu al uit elkaar’
Connect with us

Meest bekeken

Heftige ruzie Andre Hazes en Anne Rose: ‘Nu al uit elkaar’

We hebben te horen gekregen dat Andre Hazes en zijn huidige liefje Anne Rose ruzie hebben. Anne Rose was al de oorzak van de ruzie tussen Rachel Hazes en haar Rossana Kluivert, maar nu schijnt ze ook alles in het leven van Andre te willen bepalen.

Anne Rose die de manager is van Rachel Hazes wil namelijk ook alle zaken van Andre Hazes overnemen. Nu doen Djarno de neef van Andre en nog iemand anders de management taken van Andre. Maar Anne Rose schijnt de smaak goed te pakken te hebben nu ze sinds kort de manager is van Rachel Hazes. Zo heeft zij nu inzicht in haar hele administratie en is zij het eerste aanspreekpunt voor interviews en samenwerkingen en dergelijke.

Maar Andre schijnt zijn neef Djarno niet aan de kant te willen schuiven. Volgens een insider mag Anne Rose zijn neef Djarno best assisteren bij sommige taken, maar Andre is niet van plan Anne Rose alle macht te geven. Tenminste nog niet, want Andre zou zomaar over te halen zijn als zijn moeder Rachel zich hier ook mee gaat bemoeien.

Op dit moment hebben Andre en zijn moeder ruzie en is Andre tijdelijk ingetrokken bij de ouders van Anne Rose. Maar als het straks weer goed is zal Rachel vast ook willen dat Anne Rose de zaken van haar zoon gaat afhandelen. Dan heeft Rachel namelijk een grotere invloed op de besluiten die genomen worden over haar zoon. Rachel kan namelijk heel goed opschieten met Anne Rose.

Op zich is het wel heel vreemd dat Anne Rose zich zo opdringt en zo een plek in de familie heeft bemachtigt. Daarvoor heeft ze wel meerdere mensen een mes in de rug moeten steken. Zo moest ze haar beste vriendin Sarah van Soelen verraden en ook haar beste vriend Nino de zoon van Rossana Kluivert die daarvoor de manager van Rachel was heeft ze bedrogen en uitgespeeld tegen Rachel.

Tja zoals Yvonne Coldeweijer al zei deze meid is heel sluw en lijkt uit te zijn op macht.

Celeberties

Heftig: Sylvie Meis nu ook in buitenland gigantisch onderuit gegaan!

Sylvie Meis lijkt al een tijdje volledig verdwenen te zijn uit de Nederlandse televisiewereld. Volgens verschillende showbizzkanalen was haar populariteit in Nederland al flink aan het dalen waardoor ze steeds moeilijker aan de bak zou komen. Echter heeft deze dame ook flinke bekendheid bij onze oosterburen. In Duitsland heeft de blondine namelijk aardig wat klussen kunnen krijgen op televisie. Zo is de presentatrice te zien geweest in het Duitse ‘Das Supertalent’ en ‘Deutschland sucht den Superstar’ als jurylid en gast-jurylid. Ook is ze kandidaat en later jurylid geweest bij de Duitse versie van Let’s Dance van 2010 tot 2017 waarna ze weer op de Nederlandse televisie verscheen.

Maar de Nederlandse opleving was van korte duur, ze vertrok weer naar Duitsland. Maar ook daar lijkt het einde toch wel in zicht te zijn. In ‘Strikt Privé’ geeft Evert Santegoeds aan hoe het nu precies gaat met de carrière van de blondine. Niet best.

Duitsers klaar met Sylvie Meis!

Het eerste wat erover gezegd wordt is dat de presentatrice meer op het strand dan in de spotlights gezien wordt. Evert: “Je ziet toch wel dat de Duitsers letterlijk en figuurlijk een beetje uitgekeken op haar raken. Haar rumoerige privéleven heeft daar zeker aan ten grondslag gelegen. Sylvie heeft het natuurlijk aardig bont gemaakt door ieder jaar met een andere liefde op hetzelfde steigertje te gaan zitten.” Hierin verwijst Evert naar de kortstondige verloving met Charbel Auoad in 2017 en de bruiloft met Niclas Castello in 2020 en alles wat daar tussenin heeft gezeten. Hij vervolgt: “Afgelopen zomer werd ze ingezet in een koppelshow ‘love Island’. De bedoeling was dat haar aanwezigheid dat programma een enorme boost zou geven. Dat was het helemaal niet, de kijkcijfers zijn gehalveerd. Vervolgens plaatst ze wéér een foto van een ander strand. Die Duitsers hebben meer van: ‘Ga maar lekker naar dat strand.’!” Meer vanaf minuut 3:31:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg breekt het hele internet met haar killerbody

Monique Westenberg heeft besloten flink te gaan trainen in de gym en is helemaal klaar voor de zomer. Ondanks het warme weer heeft ze de motivatie gevonden om keihard de gym in te gaan. En dat is te zien aan de resultaten van haar killerbody!

Monique werkt zich in het zweet
Vooral in tijden van spanning en stress is het goed om flink te sporten. Monique heeft dat goed begrepen en voegde de daad bij het woord. Ze plaatste de laatste weken een aantal kiekjes waar we alleen maar respect voor kunnen hebben.

Ze krijgt veel reacties op de foto’s. Denk aan “Wat een prachtig figuur” en “Je ziet er fantastisch uit”. Maar ook dingen zoals: “Maakt je niet alleen lichamelijk sterk, maar ook mentaal.” We geven ze groot gelijk!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: “De nieuwe schoonfamilie van prinses Amalia is niet zomaar een familie!”

Amalia heeft sinds een half jaar een nieuw vriendje volgens het Duitse blad Bunte. Weekblad Story plaatste een paar weken daarvoor al een privékiekje van de twee tortelduifjes (foto via link onder tweede alinea) in hun blad. Het Nederlandse blad wist er alleen niet bij te melden over welke jongen het hier ging. Bunte wist dit uiteraard wel en schreef: “Ze is verliefd op een Duitse erfgenaam van miljoenen. Kroonprinses van Nederland zei onlangs hoeveel ze Duitse mannen waardeert. Inmiddels is gebleken dat de dochter van koningin Máxima bevriend is met de zoon van een bekende ondernemersfamilie. Meer in het huidige BUNTE-nummer.” Het gaat om de Duitse Isebrand Kaldewei uit Münster.

Isebrand heeft een behoorlijk fraaie toekomst in het vooruitzicht, want die miljoenen uit zijn familie gaat niet om een paar miljoen of tientallen miljoenen. Het gezin is namelijk eigenaar van het gelijknamige sanitair merk. We zullen de cijfers induiken.

Nieuwe schoonfamilie van Amalia is steenrijk!

Het gezin waar Isebrand uit voortkomt bestaat uit papa, mama, Isebrand en nog twee broers. We kunnen je nu alvast vertellen dat geen van de drie broers zich óóit druk zal hoeven maken over hun financiële situatie. Ook hun nageslacht en waarschijnlijk hun nageslacht niet. Het gezin is momenteel namelijk goed voor zo’n 400.000.000 euro. Dat is 400 miljoen. Een leuke bijkomstigheid is dat Isebrand economie studeert in Tilburg en waarschijnlijk wel een klein woordje Nederlands kan. Echter vermoeden we dat het Duits van de kroonprinses voldoende is voor een prettige communicatie. Het toeval treft ook dat de twee dezelfde hobby’s hebben. Namelijk kunst en zeilen, twee hobby’s die niet voor iedereen weggelegd zijn in deze leeftijdscategorie. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Trending