Heftige ruzie tussen Nick & Simon en Jan Smit
Connect with us

Celeberties

Heftige ruzie tussen Nick & Simon en Jan Smit

Jan Smit heeft geen contact meer met zijn ooit zo goede vrienden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Een insider vertelt nu waarom de heren geen contact meer met elkaar hebben.

Vader

Waarom Kees Tol en Jan Smit nauwelijks nog met elkaar praten was al bekend. Jan heeft namelijk Thomas Tol, de vader van Kees, aan de kant gezet. Thomas heeft jarenlang nummers geschreven voor Jan waaronder veel hits. Maar waarom Jan Smit en Nick en Simon geen contact meer hebben met elkaar, bleef een raadsel. Tot nu. Een bron vertelt aan weekblad Story hoe het precies zit.

Soap

Jan Smit maakte jaren geleden de soap ‘Gewoon Jan Smit’. Samen met vrienden ging de zanger op pad, en twee van die vrienden waren Nick en Simon. Via dat programma werd het duo in een klap in heel Nederland beroemd. In de jaren daarna maakten ze andere programma’s, zoals ‘Jan Smit, de zomer voorbij’. In 2015 werd het laatste seizoen daarvan uitgezonden. ,,Naar de buitenwereld toe werd gezegd dat het programma stopte omdat men alle interessante mensen wel had gezien. De realiteit was echter dat Nick en Simon niet meer wilden”, vertelt de bron. Jan zou dat in eerste instantie goed begrijpen, tot hij hoorde dat het duo een eigen soap zou krijgen. ,,Toen is er iets geknapt bij Jan. Ik zal die blik in zijn ogen nooit meer vergeten, de avond dat hij het had gehoord. Hij was verslagen.”

De insider laat weten dat de situatie al anders was geweest als Nick en Simon eerlijk tegen Jan hadden verteld van hun plannen voor een eigen programma. ,,Jan vragen was wel het minste wat ze hadden kunnen doen.”

Celeberties

Zien: Marco Borsato zou zijn vreemd gegaan met nóg een BN’er, en we kennen haar dus allemaal!

Vorige week kwam in het nieuws dat Marco Borsato zo’n tien jaar geleden een affaire zou hebben gehad met pianiste Iris Hond. Inderdaad, een dame van maar liefst 20 jaar jonger dan hijzelf is.

Roddelblad Story schrijft nu echter dat Marco het niet alléén bij Iris heeft gelaten. Zogenaamde insiders weten het blad te melden dat de zanger ook met een andere vrouw het bed zou ingedoken zijn.

Heeft Marco Borsato vaker buiten de pot gepist?

Als de geruchten waar zijn dan zou zangeres Maan die bewuste vrouw zijn geweest. Toen Maan in 2016 auditie deed voor The Voice of Holland werd Marco haar coach en uiteindelijk won ze de talentenjacht. Wij zijn benieuwd of dit klopt en of er deze week nog meer smeuïge details naar buiten komen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Er zijn foto’s van Fred van Leer die overvallers de trap af trapt!

Fred van Leer is vanmorgen voor de zoveelste keer zijn dag niet helemaal lekker begonnen. Een aantal weken terug kwam de privévideo van de stylist op het internet terecht. Een aantal dagen heeft de 44-jarige BN’er zichzelf van het leven proberen te beroven.

Gelukkig is dit allemaal goed afgelopen en het lijkt erop dat de stylist weer vol positiviteit door ging. Maar vanmorgen, nog voor 8 uur, probeerde twéé mannen in PostNL-pakjes zijn huis binnen te dringen. Naar eigen zeggen heeft de stylist de twee overvallers de trap af weten te meppen.

Fred van Leer trapt overvaller de trap af!

Nu vragen we ons natuurlijk allemaal af hoe dat precies gegaan is. Zelf heeft hij aangegeven dat het een flinke trap naar zijn appartement is, dat zal dus een flinke smak geweest zijn. We vermoeden dan ook dat dit de beelden van het incident zijn:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Victoria Koblenko verbluft volgers met “eerlijke foto” van haar lichaam!

Victoria Koblenko deelt op Instagram een foto en haar volgers zijn verbluft. Dat de blondine een beeldschone vrouw is wisten we natuurlijk al. Maar deze “Eerlijke foto” bewijst dat nog maar eens even! Ze schrijft: “Docu ‘Eerlijkefoto’ van Miljuschka Witzenhausen op Videoland Online heeft volgens mij raak geschoten! Heb jij hem al gezien?

Mijn DM stroomt vol met hele lieve berichten, waarvoor dank! Het is natuurlijk redelijk bizar dat we door Instagram in een constante wedstrijd zijn komen te zitten over wie het strakst, het dunst, het rondst, het bruinst, als het maar een superlatief is…dan ben je de duim omhoog ‘waard’. It’s messing with our mind. En omwille van onze kids, dochters en jongens moeten we kijken hoe we ons uit die strijd onttrekken ondanks dat het algoritme dat wil dicteert.”

Victoria Koblenko deelt eerlijke foto!

Ze vervolgt haar bericht met: “Beide foto’s zijn niet bewerkt, maar de eerste foto zou ik nooit op insta zetten omdat ik mezelf in m’n hoofd liever zie zoals op de tweede foto. Dat is wel redelijk ziek, ik weet het, maar het is wel waar. Ben ook heel benieuwd of de mannen naar de docu hebben gekeken en wat ze ervan vinden. Lets keep it real!”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending