Heftige uitspraak: ‘Marco Borsato heeft mijn leven vernietigd’
Connect with us

Celeberties

Heftige uitspraak: ‘Marco Borsato heeft mijn leven vernietigd’

Marco Borsato (53) had niet alleen een affaire met Iris Hond (32), maar ook met een andere vrouw. Dat leidde uiteindelijk tot een scheiding van de vrouw en haar man. Aan RTL Boulevard doet de ex van de vrouw anoniem zijn verhaal.

Weekblad Privé publiceerde een verhaal waaruit blijkt dat Marco een affaire had met een andere vrouw. Bij dat artikel stonden foto’s waarop de vrouw, weliswaar onherkenbaar, te zien was. Na onderzoek van RTL Boulevard is de identiteit van de vrouw alsnog achterhaald.

Vriendengroep

De vrouw blijkt jarenlang in een hechte vriendengroep te hebben gezeten. Marco was bovendien bijzonder close met dit clubje. RTL Boulevard heeft een vrouw uit deze vriendengroep gesproken en uit haar reactie was op te maken dat de affaire tussen Marco en de vrouw inderdaad bestond. Nu heeft RTL Boulevard ook de ex van de dame in kwestie gesproken. Hij doet zijn verhaal anoniem.

“Waar het mij om gaat is dat Marco een notoire vreemdganger is, die daarbij vele levens beschadigt en het mijne zelfs heeft verwoest, alsmede van mijn partner”, zegt de man. Daarbij benadrukt hij dat de affaire geen uit de hand gelopen ongelukje was. “Het is een relatie geweest zoals hij die al een aantal keer eerder tijdens zijn huwelijk had. Hij ging door terwijl hij donders goed wist dat hij daar mij ontzettend mee zou kwetsen”, aldus de ex-partner.

Vervolgens springt hij in de bres voor zijn ex-vrouw. “Ze is een bijzonder lieve, gevoelige, misschien zelfs wel naïeve vrouw met een goed hart, die slachtoffer is geworden van zijn grenzeloze hebzucht”, verklaart hij. Volgens de bron wist Marco heel goed waar hij mee bezig was en dat dat schadelijk zou zijn voor beide relaties. “Maar hij voelde zich onaantastbaar. Nu is alles kapot en zijn er alleen verliezers”, vervolgt hij.

Het leven van de man is volledig op zijn kop gezet. “Ik ben in een nachtmerrie verzeild geraakt”, zegt hij. Verder hoopt hij dat de media zijn ex-partner vooral met rust laat. “Marco heeft al meer dan genoeg schade aangericht.”

Bron: RTL Boulevard Beeld: Instagram

Celeberties

TVOH-coach Jan Smit krijgt bakken kritiek: ‘Chagrijn!’

Jan Smit verving onlangs Lil’ Kleine als coach bij The Voice of Holland. De Volendammer kan helaas niet rekenen op positieve reacties. Verschillende media branden de zanger helemaal af en vinden dat hij maar weinig toevoegt aan het programma.

Niet spontaan?

Lil’ Kleine is, volgens geruchten, uit zijn coach-stoel gezet omdat hij zijn rol niet goed zou vervullen. Hij kreeg veel kritiek van kijkers. Tijd voor een nieuwe coach dus, maar helaas lijkt het erop dat de redactie van het populaire programma de plank heeft misgeslagen. Jan Smit is volgens velen namelijk geen haar beter dan de rapper.

Daphne van Rossum, de presentatrice van de mediapodcast van De Telegraaf, heeft geen goed woord over voor Jan. ,,Ik vind het niet zo sympathiek overkomen.” Volgens haar is hij niet enthousiast genoeg, zelfs niet als er een match is tussen hem en een zanger. ,,Er is niet de spontaniteit van een beetje het podium oprennen en een elleboogje geven.”

Zenuwen

Ook mediakenner Rob Goossens is geen fan. Hij denkt dat Jan te nerveus is en dat de zenuwen ervoor zorgen dat Jan een beetje stijf is en niet spontaan. Volgens hem was Jan namelijk hartstikke enthousiast toen hij hoorde coach te mogen worden in The Voice.

Lukt het Jan om de komende afleveringen was losser te worden of kan hij zijn zenuwen niet de baas worden?

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Nederland irriteert zich massaal aan té kort rokje van Chantal Janzen!

Het was weer zover: The Voice Of Holland begon weer aan een nieuw seizoen en dit jaar is Chantal Janzen als presentatrice te zien van de wereld populaire show.

In The Voice Of Holland laten mensen zien hoe goed ze kunnen zingen en moeten ze zich laten zien voor vier juryleden die allemaal omgedraaid in een stoel zitten. De juryleden kunnen alleen de stem van diegene horen en als ze iemand goed genoeg vinden kunnen zingen, kunnen ze ervoor kiezen om hun stoel te draaiden zodat die zanger of zangeres in zijn of haar team kan komen.

Chantal Janzen bij The Voice Of Holland

Maar gister lag volgens meerdere mensen vooral op Chantal Janzen want Twitter explodeerde met kritiek. Er waren veel (vrouwelijke) kijkers die enorm veel kritiek hadden over hoe kort het rokje van Chantal wel niet was.

De (vrouwelijke) kritiek ging als volgt:

“Puber ziet de outfit van Chantal; ‘omg, wat heeft ze aan. Op school lopen daar de slettenbakken in.’”

Er was ook iemand die zei:

“Chantal haar outfit van vanavond is gesponsord door de kinderafdeling van H&M.“.

Waarop een mannelijke fan reageerde:

“Elke vrouw die Chantal slecht gekleed vindt is jaloers. Ziet er goed uit!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningshuis woest om geplaatste foto van prinses Amalia: “We zijn echt heel boos!”

De dochters van onze Koning en koningin en de prinsessen van Nederland zijn onwijs populair hier in Nederland maar ook in het buitenland. We weten dat Maxima Argentijns is en ook in Argentinië wordt er vaak geroddeld in de media maar komen ook regelmatig in het nieuws.

Een tijdje geleden was er nog veel ophef om een foto van Amalia die in een Argentijns weekblad op de voorpagina stond maar nu is ook Amalia aan de beurt in Argentinië (ook op de voorpagina).

Maar er stonden een aantal dingen in dit magazine waar veel commotie over is ontstaan. Het gaat om een magazine waar Alexia op de voorpagina staat, het magazine heeft ‘Caras’.

De 16-jarige prinses ligt in Argentinië op iedereens lippen en wordt ook in Nederland niet ten volle gewaardeerd. Intussen heeft het Argentijnse tijdschrift gereageerd, wat te lezen is in de volgende paragraaf.

Amalia kreeg een ‘plus-size’ look

De tijdschriften spraken over de ‘plus-size’ van de 16-jarige prinses. Ze schreven: “De oudste dochter van Máxima laat trots haar ‘plus-size’ look zien”. Verschillende media in Argentinië zijn woedend over de tekst die door het tijdschrift wordt geschreven. Ze zeggen bijvoorbeeld: “Is het niet intimiderend om op de voorpagina van een tijdschrift naar het lichaam van een tiener te wijzen en te zeggen dat het ‘niet aan de norm voldoet’ omdat het ‘plussize’ is?

Alexia nu ook op de voorpagina

Prinses Alexia staat op de voorpagina van het Argentijnse tijdschrift “Hola” vanwege haar vijftiende verjaardag. Ze zijn er erg trots op dat Maxima hier koningin is en drie prachtige dochters heeft gebaard. Die Spaanse ambassade boven? Ze zetten het in sociale media. Er staat, “Deze week in Hallo! Argentinië. We zullen je alles vertellen over de dochter van Máxima de Holanda…

De 15-jarige koningin speelt instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” zorgen ervoor dat mensen gaan praten”.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending