Heftige update betreft situatie Linda de Mol: “Komt niet meer terug!”
Connect with us

Meest bekeken

Heftige update betreft situatie Linda de Mol: “Komt niet meer terug!”

Linda de Mol is nog altijd van de radar verdwenen. Verschillende bronnen hebben laten weten dat de presentatrice hoogstwaarschijnlijk in Portugal bivakkeert. Weekblad Weekend wist eerder al te melden: “Daar bezitten zij en haar broer een prachtige villa aan de kust in het mondaine Vale do Lobo. Er werd algemeen aangenomen dat zij dáár even op adem zou willen komen.”

In ‘Strikt Privé’ is door Evert Santegoeds de huidige situatie besproken van de blonde presentatrice. ook de toekomst van Linda ziet er momenteel niet heel rooskleurig uit. Een terechte vraag aan Evert: “Linda, weten we hoe het met haar gaat?” Evert: “Ja, we weten dat het niet goed met haar gaat. Ze zit waarschijnlijk in Portugal zit. En aan het einde van de maand is ze terug voor een afspraak met de Postcodeloterij en de directie daar. Daar gaat ze haar tv-toekomst mee bespreken.” Maar hoe gaat het nu?

Linda de Mol kapt ermee!

Ook daar heeft Santegoeds het antwoord op. Uiteraard lichtelijk speculatief, misschien zit Linda nu wel aan het strand met een cocktail. Evert: “Ik hoor van goede bronnen dat dat wel een beslissende bespreking gaat zijn. Linda zou er naar eigen zeggen nog niet aan toe zijn om nog voor de zomer een amusement te gaan beginnen. Dus ik neem aan Winston Gerschtanowitz naar voren wordt geschoven om nog zes afleveringen Miljoenenjacht te doen. En dat we Linda, als we d’r terug zien, niet voor de zomer zullen terugzien. Maar ze zit er echt zwaar doorheen.” Natuurlijk is het duidelijk dat de presentatrice er voorlopig even niet op zit te wachten om lollig te doen op televisie. We gokken dat de “geheime locatie”, die je hieronder kunt bekijken, dan ook een goede troost is voor Linda. Dit is de desbetreffende De Mol villa in Vale do Lobo waar ze zou bivakkeren:

Meest bekeken

Paffende Prinses Amalia gekiekt in glittertopje op de dansvloer!

Amalia was volgens verschillende bladen met haar Duitse vriendje in Canada. Gelukkig hebben we tegenwoordig de veelbesproken juicekanalen die ietsjes beter uitzoeken hoe de vork nu in de steel zit. Yvonne Coldeweijer heeft zelfs fotobewijs van een andere locatie. Op Instagram schrijft ze: “Nog eentje dan, gewoon om Guide te k*tten.

Story bedacht afgelopen week dat de Koninklijke familie momenteel op skivakantie is in Lech. Volgens hen zou de Kroonprinses er niet bij zijn omdat zij met haar vriendje in Canada zou zitten. Volgens mijn spion klopt hier helemaal niks van De Koninklijke familie zit in Hotel Gasthof Post. Maar de Kroonprinses verblijft ook in Lech. Namelijk in het Berghof Hotel, onder extreme beveiliging. Gisteravond is ze daar op de dansvloer gespot in zilver glittertopje!” Natuurlijk is de juice niet compleet zonder een foto van de prinses, daar hebben we niet lang voor hoeven wachten.

Amalia op krukken!

Coldeweijer vervolgt haar verhaal: “Omg. Een andere spion heeft Amaal gespot in het glittertopje. Wellicht was ze op de dansvloer te vinden, maar in ieder geval dansend. Amaal loopt namelijk op krukken. Weer een andere spion heeft vorige week naast Maxima en Amaal in het vliegtuig gezeten op rij één van Londen naar Amsterdam. Daar liep ze schijnbaar al op krukken. De spion uit het hotel zegt dat Amaal van ellende de hele dag aan het paffen is. Haha, oopppss.” Vervolgens plaatst Coldeweijer een foto erbij, die ze al snel weg haalt. Ze schrijft erbij: “Privéfotootje uit plaatsen mag eigenlijk niet van de Rijksvoorlichtingsdienst. Sorry, kon het niet laten. Heb het verwijderd. Hierbij alsnog een klein stukje ‘kruk’ als bewijs!” De foto’s hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Koningin Maxima trekt grote ogen met “gewaagde jurk” tijdens werkbezoek!

Maxima heeft in haar carrière als koningin zijnde van Nederland al behoorlijk veel aandacht weten te trekken met haar modieuze kleding. Soms is er kritiek op. Een paar weken geleden gebeurde dit toen ze er volgens het AD nogal saai uitzag tijdens een online meeting. Foto’s hiervan onderaan dit artikel.

Echter zijn er vaker foto’s van de koningin in jurken waar mensen wél over te spreken zijn. Onlangs zagen we ook nog een jurk vol gaten die toch wel erg opviel bij het publiek. De koningin was deze week op werkbezoek bij LG Sonic. “Ultrasone geluidsgolven met een laag vermogen zijn voor mensen niet te horen. Maar kunnen wel algen op een milieuvriendelijke manier bestrijden. De geluidsgolven beïnvloeden het drijfvermogen van de algen waardoor zij geen zonlicht en voedingsstoffen meer kunnen opnemen en afsterven. LG Sonic past deze techniek wereldwijd toe in meren en (drink)waterreservoirs.”

Maxima op werkbezoek!

De koningin krijgt op zulke werkbezoeken altijd in grote lijnen uitgelegd wat er precies gedaan wordt. Het Koninklijk Huis schrijft: “De Koningin krijgt tijdens een werkbezoek uitleg over hoe de MPC-Buoy geluidsgolven produceert en hoe deze boei informatie verzamelt over de waterkwaliteit. Deze data worden verzameld in een online platform dat de boeien aanstuurt.” Veelal worden onder deze foto besproken hoe de koningin er dit keer weer bijgelopen heeft. Dit wordt soms door critici besproken, zoals onlangs in het AD (foto onderaan). De volgende jurk was volgens critici behoorlijk gewaagd omdat er geen mouwen aan zitten. Vooral tijdens deze stormachtige week een vreemde keuze volgens de modebewuste fans. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dit is er aan de hand met prinses Amalia na heftig ongeluk

Prinses Amalia loopt op krukken in Oostenrijk is het onbevestigde ‘royalty-nieuws’ dat gisteravond plotseling de ronde deed. De prinses zou vorige week weekend al gesignaleerd zijn met wat ondersteuning op een vlucht vanuit Londen. Een blessure aan haar been zou de oorzaak zijn van het ongemak.

Gespeculeerd werd er zaterdagavond over de aanleiding van de blessure. Juicer Yvonne Coldeweijer gaat ervan uit dat prinses Amalia de kwetsuur niet heeft opgelopen in het Oostenrijkse Lech, waar de Oranjes sinds mensenheugenis wintersporten.

Bewijs zou een foto (van de zijkant genomen) zijn van prinses Amalia in een Oostenrijkse hotellobby. De foto is snel van internet verwijderd door Coldewijer.

Ook royalty-verslaggever Rick Evers baseert zich op de melding van Coldeweijer en twitterde er zaterdagavond over.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending