Heftige update Mariska Bauer na herseninfarct
Connect with us

Meest bekeken

Heftige update Mariska Bauer na herseninfarct

De familie Bauer begon hun jaar verschrikkelijk. Mariska Bauer werd getroffen door een herseninfarct net na de jaarwisseling. Ondanks alles heeft ze vorige week haar 46ste verjaardag gevierd en laat ze aan weekblad Privé weten hoe het nu met haar gaat…

,,Het gaat goed, maar de angst zit er wel in”, hebben Frans en Mariska laten weten aan Privé hoofdredacteur Evert Santegoeds. ,,Ze vertrouwt heel erg op de doctoren die haar hier doorheen geholpen.” Mariska heeft medicatie gekregen en laat weten deze, uiteraard, trouw te slikken.

Dankbaar

De Bauers zijn alleen maar dankbaar dat de situatie zo is afgelopen. ,,Het had veel erger kunnen zijn”, laat Santegoeds weten. Wel verontrustend waren de sporen in haar gezicht die duidelijk te zien waren toen ze terugkwam vanuit het ziekenhuis.

De Bauers zagen dit vreselijke incident totaal niet aankomen. Wel laat Mariska weten een paar keer ernstige hoofdpijn te hebben gehad voordat ze werd getroffen door een herseninfarct.

Meest bekeken

Petitie Keijzer voor afschaffing coronapas al meer dan 100.000 keer ondertekend

Sinds 26 januari mogen bioscopen, de horeca, pretparken, theaters en dierentuinen hun deuren openen tot 22 uur. Alsmaar meer landen beginnen te versoepelen en enkele landen gooien zelfs alle coronamaatregelen overboord. Ook bij ons klinkt de roep om de afschaffing van de coronapas alsmaar luider.

De petitie van voormalig CDA-staatssecretaris Mona Keijzer voor de afschaffing per direct van de coronapas is op een dag tijd al meer dan 100.000 keer ondertekend.

De petitie verwijst naar het manifest ‘Onverdeeld Open’. Een brede coalitie van vooraanstaande figuren pleit voor het heropenen van de hele maatschappij zonder coronapas. De prominenten leggen uit: “Nu duidelijk wordt dat ook dit coronavirus endemisch zal worden, mogen coronatoegangsbewijzen geen plaats krijgen in de ‘gereedschapskist’ van een vrije democratie. Wij roepen de regering en het parlement op om het coronatoegangsbewijs per direct af te schaffen. De schade die erdoor wordt veroorzaakt, staat niet in verhouding tot eventuele voordelen voor de volksgezondheid.”

Ze noemen de coronapas een inbreuk op hun grondrechten. De maatregel is volgens hen ook helemaal niet noodzakelijk en nog minder proportioneel.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizarre video opgedoken van handtastelijke The Voice-regisseur

Er circuleert een vreemde video van de van aanranding betichte The Voice-regisseur Martijn Nieman. Op de beelden is hij wel heel close met een kandidate en overlaadt haar met complimentjes.

Ondertussen liggen er twee aangiftes tegen de regisseur wegens aanranding. Martijn liet eerder weten dat hij zich van geen kwaad bewust is. Hij verklaart: “Het grappige is dat twaalf jaar geleden niemand dit raar vond. Dan kreeg je complimenten over hoe goed je in je vak was. En nu, zeker als er wat jongere mensen rondlopen, hoor je: o, die gaat zeker met ze naar bed. Zo onrechtvaardig. Echt. Ik kan er gewoon niet bij.”

Heel close

Uit een video op het kanaal Reality FBI blijkt dat de regisseur inderdaad graag met complimentjes strooit.

De video is wellicht afkomstig uit een vlog van de deelneemster zelf. Voor ze het podium op moet, neemt ze nog even een filmpje op met Martijn. De kandidate vraagt aan Martijn: “Heb j er vertrouwen in?” Hij staat dan heel dicht tegen haar aan en antwoordt: “Ja, echt wel.” Martijn vervolgt: “Ze is én talentvol, én ze is hartstikke knap.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Miljuschka Witzenhausen gaat viral met nogal intieme selfie

Miljuschka Witzenhausen ken je misschien nog wel van haar tijd bi TMF. Tegenwoordig is ze onder andere TV kok en RTL Boulevard deskundige.

Ze wordt moe van ‘perfecte dames’ op Instagram. Ze pleit daarom voor een eerlijker lichaamsbeeld op sociale media en komt – tot genoegen van haar volgers – met een foto van haar eigen lichaam. “Als ik door mijn tijdlijn scroll zie ik de ene gefilterde en glad getrokken foto na de andere.”

Miljuschka Witzenhausen maakt zich zorgen

“over wat dit met onze kids gaat doen. Steeds vaker als ik ergens ben zie ik de eenheidsworst van fillers, wimperextentions, nike-tekens als wenkbrauwen en kleding met grote merken erop. Er word gestreefd naar een massaal perfect beeld.” Zo laat Miljuschka weten!

Doorgaan met lezen

Trending