Heftige video: Conducteur slaat verdachte van mishandeling keihard tegen de grond
Connect with us

Meest bekeken

Heftige video: Conducteur slaat verdachte van mishandeling keihard tegen de grond

Op station Hoorn heeft gisteren een bizar incident plaatsgevonden. Een conducteur zou bedreigd en mishandeld zijn door een man (21) uit de gelijknamige plaats, waarna de verdachte door meerdere personen is overmeesterd. In de nasleep ontstond er een confrontatie tussen de conducteur en de verdachte, waarbij laatstgenoemde het hard te verduren kreeg.

De beelden worden gedeeld via sociale media. Hierop is te zien dat de conducteur de verdachte enkele rake klappen geeft, hem optilt en hem hard tegen de grond gooit. Twitteraars melden dat de verdachte van Somalische afkomst is, al wil de politie dit niet bevestigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NH Nieuws (@nhnieuws)

Wat er vooraf is gegaan aan de beelden, staat niet op camera. De politie en de Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenis.

Verdachte medisch nagekeken

De 21-jarige verdachte is gisteren opgepakt door de politie. Na een kort verhoor mocht hij het politiebureau echter alweer verlaten. Volgens de politie heeft hij zorg gekregen van een arts, maar waren zijn verwondingen niet zo erg dat hij zich in een ziekenhuis hoefde te laten behandelen.

Meest bekeken

Het gaat niet goed met Yvonne Coldeweijer, heeft een erge ziekte

Onze gewaarde collega Yvonne Coldeweijer lijkt al een paar dagen spoorloos te zijn. Een tijdje geleden liet Yvonne al weten dat het roddelen haar allemaal te veel wordt. Ze zei toen dat ze overspannen en maximaal overprikkeld was en dat ze het rustiger aan moet gaan doen. Ze is volgens haarzelf over haar eigen grenzen heen gegaan en ze heeft tijd nodig om bij te komen.

Ze dacht nog dat ze de symptomen kon negeren, maar dan zou ze over een paar maanden helemaal met haar werk moeten stoppen. De burn-out stond toen al aan de deur. Maar nu lijkt die burn-out toch echt te zijn aangekomen.

Yvonne lijkt het allemaal niet meer aan te kunnen en het lijkt erop dat ze vaker rust gaat inplannen en niet meer dagelijks juice gaat delen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Deelnemer Miss Engeland is eerste in 94 jaar die zonder make-up meedoet

Een studente politicologie heeft indruk gemaakt op de jury van de Miss Engeland verkiezing door zonder make-up mee te doen. Het is de eerste keer in de 94-jarige geschiedenis van de verkiezing dat een deelnemer geen make-up heeft gebruikt.

De 20-jarige Melisa Raouf verscheen deze week in de halve finale van de verkiezing in Londen en ging door naar de laatste ronde.  De jonge vrouw uit de Londense stadswijk Battersea onthulde dat ze zonder make-up deelnam als een statement over innerlijke schoonheid in deze tijd van sociale media.

“Het was een hele ervaring, maar zo geweldig om op deze manier te winnen”, zei de studente volgens The Independent.

“Het betekent veel voor mij, omdat ik voel dat veel meiden van verschillende leeftijden make-up dragen omdat ze zich onder druk gezet voelen.” Ze voegde eraan toe: “Onze gebreken maken ons tot wie we zijn en dat maakt elk individu uniek.”

De studente gaf aan dat ze overspoeld is met positieve reacties op sociale media sinds ze de gewaagde stap zette om make-upvrij de catwalk te betreden. “Ik heb zoveel meisjes gehad die me een bericht stuurden dat ik ze meer zelfvertrouwen heb gegeven”, zei ze.

“Omdat geestelijke gezondheid zo’n groot onderwerp is, wil ik dat alle meiden zich goed voelen. Ik wil gewoon alle schoonheidsnormen verwijderen. Ik heb het gevoel dat alle meisjes mooi zijn op hun eigen manier.”

Melisa onthulde dat ze van plan is om zonder make-up in de finale te verschijnen. Samen met 40 andere vrouwen zal ze op 17 oktober strijden om tot Miss Engeland te worden verkozen.

Organisatoren van de wereldberoemde verkiezing hadden in 2019 al een ronde zonder make-up geïntroduceerd, omdat ze geschokt waren door de hoeveelheid make-up en filler. Dit is echter de eerste keer in de geschiedenis van de verkiezing dat iemand de hele competitie make-upvrij was.

We wensen Melisa heel veel succes bij de verkiezing in oktober!

Doorgaan met lezen

Animals

Filmploeg stopt verkeer zodat gorilla’s de weg kunnen oversteken en dit levert prachtige beelden op

Toen natuurfotograaf Gordon Buchanan naar de Democratische Republiek Congo vertrok om een documentaire voor de BBC te filmen, had hij nooit durven hopen dergelijke zeldzame beelden op film vast te kunnen leggen.

Terwijl hij zijn cameraploeg aan het opstellen was, merkte hij een gezicht op in de struiken. Een zilverrug gorilla stond langs de kant van de weg, het verkeer in de gaten te houden.

Buchanan wist meteen dat er iets aan de hand was toen hij de gespannen blik op het gezicht van de gorilla zag. Maar wat het precies was, wist hij niet. Toen werden de intenties van de zeldzame zilverrug gorilla duidelijk: hij wilde samen met zijn familie de weg oversteken!

De filmploeg besloot toen om het verkeer tegen te houden, zodat de gorilla samen met zijn familie de weg kon oversteken.

Bekijk het ongelooflijk zeldzame moment in het clipje hieronder. Wat een fantastische beelden van deze imposante dieren! Vergeet ook het clipje niet te delen met je vrienden en familie als je ook onder de indruk bent van deze video!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending