Heftige video: Vier Nederlanders opgepakt in Kreta na ernstige mishandeling
Connect with us

Meest bekeken

Heftige video: Vier Nederlanders opgepakt in Kreta na ernstige mishandeling

Op het Griekse party-eiland Kreta, specifiek Chersonissos, heeft de politie vier jonge landgenoten opgepakt wegens gruwelijk geweld jegens meerdere andere Nederlanders. Een van de slachtoffers verblijft in het ziekenhuis

Het gaat om drie jongens van 19 jaar en een iemand van 18 jaar. Het viertal zou inmiddels al zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris, zo meldt De Telegraaf. Tegen hen liggen verdenkingen van ernstige mishandeling. Het geweld zou afgelopen donderdag hebben plaatsgevonden. Bij bars en discotheken raakten drie Nederlanders gewond.

Kopschoppen

Er zijn beelden van het incident. Hierop is te zien hoe een man op de grond wordt gesmeten, waarna drie mannen op de zijkant van zijn hoofd beginnen in te trappen. De man beweegt hierna niet meer. Mogelijk nog schokkender is dat een van de dader een aanloopje neemt, waarna hij hard uithaalt op het hoofd van de bewusteloze man. Justitie neemt de zaak zeer hoog op.

Ruzie met elkaar

De vier verdachten kregen het in eerste instantie aan de stok met elkaar. Twee van de latere slachtoffers probeerden het voorval te sussen, iets dat faliekant mislukte. Van de man die in het ziekenhuis ligt, is niet bekend hoe ernstig hij eraan toe is.

Ook de aanleiding van de ruzie is gissen. Het Griekse medium Iefemerida meldt dat de Nederlanders duidelijk dronken waren en uit zijn geweest op ruzie. Ze zouden lukraak op mensen in hebben geslagen. De vier blijven vastzitten totdat de openbaar aanklager beslist over eventuele verdere vervolging.

Meest bekeken

Bizar nieuws op komst over André Hazes jr: ‘Monique Westenberg zwanger’

André Hazes jr. gaat de showmedia aankomende dinsdag op zijn kop zetten met ‘spectaculair’ nieuws dat mensen écht zal verrassen. Dat kondigt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker aan.

Het is alweer een paar dagen stil rondom André Hazes jr. en dat is vrij ongebruikelijk. We staan echter aan de vooravond van meganieuws over de volkszanger. Het is al bekend bij zijn vrienden van de Story. “Je moet volgende week maar eens even opletten. Dan gaat er echt iets spectaculairs gebeuren. Hou het in de gaten”, aldus hoofdredacteur Guido.

Wie is zwanger?
De aankondiging van de Story-baas leidde vanochtend op Radio Veronica tot flink wat speculaties, bijvoorbeeld over een zwangerschap van André’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen. “Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik zei het een paar weken geleden! Ik vind dat wel l*llig hoor voor Monique”, aldus nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Wilfred Genee sluit echter ook niet uit dat André zijn geplaagde ex-vriendin Monique Westenberg vlak voor hun relatiebreuk nog even heeft getrakteerd op een flinke lading kikkervisjes. “Is het dat Monique toch nog zwanger blijkt te zijn?”, vraagt de presentator zich af.

‘My lips are sealed’
Guido wil niets bevestigen of ontkennen. “My lips are sealed. Volgende week dinsdag komt er groot nieuws.”

Wilfred Genee is er verbaasd over. “Dat nieuws is er dus eigenlijk nu al. Ben je dan niet bang dat het uitlekt?” Guido: “Nee, daar ben ik niet bang voor. Daar ben ik héél zeker van.” Wilfred: “Jullie hebben een afspraak begrijp ik, André en jij?”

Guido: “Wat er dinsdag uitkomt, dat kan niet uitlekken.”

Story een dag eerder?
Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred, merkt op een gegeven moment op: “Woensdag ligt dat blaadje in de winkel, hè? Daar staat de rest in.”

Daarop hintte Guido dat zijn Story voor één keer niet op woensdag uitkomt. “Misschien een dag eerder, dat kan ook.”

Niels verrast: “Oh, dan is het echt sensatie. Als dat zo is… Als ze een dag eerder uitkomen, wow.”

Wilfred: “Jullie komen een dag eerder uit?” Guido: “Dinsdag komt er iets uit. Er komt dinsdag echt iets uit wat ik best spectaculair vind. Is dat een goede teaser of niet?”

Terug naar Monique?
De Veronica-sterren bleven maar speculeren. “Ik denk dat hij teruggaat naar Monique”, aldus Niels.

Wilfred: “En dat zou nu al bekend moeten zijn? Dat lijkt me sterk.”

Guido: “Ik zou daar niet op rekenen. Hij gaat echt de mensen verrassen volgende week.”

Florentien daarop: “Hij heeft wéér een ander?”

Nou, die kunnen we alvast uitsluiten. Dat zou immers totáál geen verrassing zijn.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Peuter achtervolgt bellen en vindt bejaarde vrouw die al vier dagen vermist was

Een peuter uit de Amerikaanse staat Georgia hielp onbewust een oudere vrouw te vinden die al vier dagen vermist was. Nina Lipscomb (82) lijdt aan Alzheimer en haar familie maakte zich ernstig zorgen. Toen werd ze door de anderhalve jaar oude Ethan gevonden!

Brittany Moore en haar zoontje Ethan waren aan het bellenblazen in hun achtertuin. Samen met de gezinhonden achtervolgde hij opgewonden de bellen. Toen zag het jongetje iets in het bos en stopte.

Zijn moeder wist meteen dat hem iets was opgevallen en maakte zich een beetje zorgen. Brittany ging naar hem toe om te kijken wat er aan de hand was, aldus WDSU.

Nadat ze hem vroeg wat hij had gezien, wees de peuter met zijn vingertje en zei: “voeten”. De moeder was een beetje in de war en vroeg hem nogmaals wat hij had gezien, waarop Ethan hetzelfde herhaalde.

Vanaf haar gezichtspunt, kon Brittany niets zien. Maar nadat ze bukte, zag ze ook een tweetal voeten en raakte de moeder in lichte paniek. “Ik wist niet of ik moest vechten of vluchten, want ik had mijn kleine jongen hier en de andere binnen,” vertelde ze.

Ze kalmeerde zichzelf en riep om hulp. Eerstehulpverleners zagen dat de persoon in kwestie nog leefde, maar erg gedesoriënteerd was. Als snel beseften ze dat het de 82-jarige Nina Lipscomb was die al vier dagen vermist was!

Samen met de autoriteiten hadden ze naar haar gezocht. Meer dan vier dagen lang duurde de zoektocht al. Er werden zelfs warmtecamera’s gebruikt, maar uiteindelijk werd ze door deze peuter gevonden.

Uiteindelijk werd Nina op zo’n 400 meter, van waar ze het laatst was gezien, gevonden. Eenmaal veilig, had de oudere vrouw aan haar dochter Karen vertelt dat ze haar zus was wezen bezoeken, die al was overleden.

Nina werd in een ziekenhuis behandeld, voordat ze naar huis kon. Ze ontmoette Ethan en zei dat de peuter waarschijnlijk haar leven heeft gered. Hulde aan deze kleine held!

 

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Stewardess bonst op bagagevak en passagiers kijken elkaar verbaasd aan

Deze vlucht was allesbehalve wat de passagiers hadden verwacht. Het begint allemaal met een stewardess die op het bagagevak begint te bonzen, kijk nu wat er daarna gebeurt!

Er zijn vluchten die meer indruk maken dan andere. Soms zijn ze wat minder plezierig door turbulentie of een lastige landing. Andere vluchten onderscheiden zich juist op positieve wijze, door een leuke medepassagier of een grappige piloot.

De vlucht uit dit verhaal was er een die deze passagiers nooit zullen vergeten!

Als het vliegtuig volt zit, begint een stewardess op het bagagevak te bonzen. De passagiers kijken elkaar verbaasd aan, “Wat gebeurt hier nou?”.

Het duurt niet lang voordat de andere stewardessen ook deelnemen aan het melodieuze gebons en al snel is staan door het hele vliegtuig mensen te klappen en zingen.

Het blijkt dat de Duitse band Voxxclu in het vliegtuig zit en dat ze op weg zijn naar het Braziliaanse Blumenau om te spelen op het plaatselijke Oktoberfeest. Een flashmob in een vliegtuig!

De hele band, de bemanning en de passagiers zingen mee met het nummer Rock Mi en de sfeer is top! Op een bepaald moment pakt een bandlid de microfoon en zingt het nummer mee.

Bekijk de leuke beelden hieronder. Zou jij dit ook niet geweldig vinden tijdens een vlucht? Absoluut ongelooflijk!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending