Hele grote zorgen om Martien Meiland: “Het gaat erg slecht!”
Connect with us

WOW

Hele grote zorgen om Martien Meiland: “Het gaat erg slecht!”

De coronacrisis weet ons alle te raken. Financieel gaan veel bedrijven in deze maanden er aan onder door. Wanneer er een kleine buffer is om alles in crisistijd te kunnen behouden, dan zit je met een probleem. Martien Meiland heeft zich uitgesproken over zijn zorgen betreft de financiële situatie van de familie in Frankrijk.

Het gezin heeft natuurlijk een aardig centje kunnen sparen met alle overnachtingen in hun kasteel en de onwijs goed lopende serie waar half Nederland naar kijkt. Maar ook dat geld kan natuurlijk opraken. Het Chateau was begin dit jaar nog volledig volgeboekt. Nu kunnen er geen gasten meer langskomen en annuleringen komen massaal binnen.

Martien Meiland in financiële problemen?
In weekblad Weekend vertelt hij het volgende: “De kosten gaan natuurlijk wel allemaal door. Het moet niet te lang duren. Als het tot 1 juni duurt, dan is het nog te overzien. Als het tot september duurt, dan ga ik mij toch heel grote zorgen maken.”

Celeberties

Spijtige zorgen om Eva Jinek: “Het gaat slechter en slechter!”

Eva Jinek zit natuurlijk middenin de grote talkshowoorlog die vandaag de dag gaande is. Verschillende talkshow strijden om de hoogste kijkcijfers en tot voor kort waren alle ogen gericht op de blonde presentatrice.

Op 20 september 2019 maakte zij bekend na 15 jaar publieke omroep per januari 2020 over te stappen naar RTL om afwisselend met Beau van Erven Dorens de late-night-talk show op RTL 4 te gaan presenteren. Ze tekende een exclusief contract voor vier jaar. Geruchten gingen dat hem om een gigantisch bedrag zou gaan. Rond de 1,2 en 1,4 miljoen per jaar. Maar dat is natuurlijk nog geen garantie voor succes.

Gaat Eva Jinek ten onder?
Het verschil tussen Jinek en Op1’s Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven is steeds groter aan het worden. Ze trokken gisteren maar liefst 943.000 kijkers naar zich toe. De blonde presentatrice bleek haken op 627.000 kijkers.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatisch nieuws voor koningin Maxima betreft haar moeder: “Het gaat slecht!”

Toen Maxima en Willem Alexander op staatsbezoek waren in Indonesië begon het corona-tijdperk in Nederland. Ze vonden het toen moeilijk om niet bij hun kinderen te zijn, in zo’n moeilijke periode. Voor veel mensen is het lastig om familieleden zolang niet te kunnen bezoeken. De moeder van de koningin, Maria del Carmen, was begin maart naar Nederland gekomen. Ze heeft tijd in paleis Huis ten Bosch kunnen doorbrengen om op haar kleindochters te passen bij afwezigheid van haar dochter en schoonzoon. Maar destijds kwam er ook behoorlijk slecht nieuws toen moederlief weer naar Argentinië vertrok. Ze kreeg namelijk te horen gekregen dat ze haar moeder de komende 4 maanden sowieso niet zal kunnen opzoeken.

Maxima kan haar moeder voorlopig niet zien!
Haar moeder, Maria del Carmen, woont in Argentinië. Het virus heeft het land destijds veranderd in een soort oorlogsgebied en de sfeer was ontzettend grimmig in de stad waar haar moeder woont, Buenos Aires. De wegen stonden vol wegversperringen en agenten met mitrailleurs. Nederlanders zouden daar van hun bed gelicht zijn om papieren te laten zien en temperatuur op te laten meten. Wie korter dan 14 dagen in het land was werd gedwongen in quarantaine gezet. Een behoorlijk verschil met Nederland en een moeilijke gedachte voor onze koningin!

Het gaat niet best!
Maxima heeft aangegeven dat haar moeder weer thuis is, in Argentinië: “Ze is weer thuis, alles is goed en wel.” Maar wat de koningin zorgen baart is het aantal nieuwe besmettingen in het land en de stijging die daar doorzet wat betreft corona-gevallen. Dit lijkt nog iedere dag te stijgen en gisteren werd een stijging van 4518 nieuwe gevallen gemeld door Google. De koningin geeft het volgende aan: “Ze miste haar leven daar. Je verlangt toch ook naar je eigen huis, maar we hebben een fantastische tijd samen gehad!”.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Slecht nieuws voor de koninklijke familie

Een groep dieven heeft vorige week hebben ingebroken in de vakantievilla van de koninklijke familie in Toscane, bevestigt de Rijksvoorlichtingsdienst vrijdag na berichtgeving van Il Messaggero. Volgens de Italiaanse krant is er bij de inbraak niets van waarde meegenomen. De familie was niet aanwezig in de villa.

De inbraak zou hebben plaatsgevonden in de nacht van zaterdag op zondag. De dieven zijn weggevlucht in een van de auto’s van de familie, die inmiddels is teruggevonden.

Deur forceren
De criminelen zouden het landgoed zijn binnengedrongen door over een hek te klimmen en de deur te forceren. De bewaker van de villa in Pratale, nabij Florence, was op dat moment niet aanwezig.

Vluchtauto
De auto waarin de dieven zijn gevlucht, werd kort daarna aangetroffen op een plaats die niet ver van de vakantiewoning van Willem-Alexander en Máxima ligt.

De koninklijke familie verblijft op dit moment in Nederland. De schoolvakantie begint op 18 juli.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending