Hele heftige reacties: ‘Nederland verliest zijn Gordon (52 jaar)’
Connect with us

Celeberties

Hele heftige reacties: ‘Nederland verliest zijn Gordon (52 jaar)’

 

Gordon gaat furore maken in België. De presentator laat donderdag weten bezig te zijn met een nieuw tv-programma voor onze zuiderburen.

De manager van Gordon laat aan Shownieuws weten dat het programma toevallig op zijn pad kwam, maar dat hij het heel leuk vindt om iets te doen in België. Over de inhoud van het programma kan Gordon nog niks zeggen, maar de manager laat wel weten dat Gordon ‘superblij” is met deze nieuwe uitdaging.

Gordon is niet de eerste BN’er die scoort in België. Onder andere Matthijs van Nieuwkerk, André Hazes en Gers Pardoel gingen hem voor.

UPDATE: Gordon deelt later op de avond een foto met Laura Tesoro. De voormalig Songfestivalster is onder andere bekend als coach in de Vlaamse versie van The Voice Kids.

Celeberties

ZIEN: Samantha de Jong heeft alweer een nieuwe vriend

Nog geen maand geleden is Gelmore, de grote liefde van Samantha de Jong én vader van haar zoontje Angelo plotseling overleden aan een hartstilstand. Toch gaat ‘Barbie’ door met haar leven. Er gaan namelijk geruchten dat ze alweer een nieuwe liefde heeft…

,,Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo” vertelde Samantha een tijdje geleden aan weekblad Story. Maar zondag plaatst ze een intieme foto op Instagram met ‘een vriend’ waarbij ze op schoot zit die topless bij Barbie op de bank zit. ,,Vrienden avondje❤️

!!” schrijft ze in haar post. Ze vindt de foto blijkbaar zo leuk dat ze deze nu ook als profielfoto gebruikt.

Hand in hand

De man die bij Samantha op visite was, zou een oude vriend van haar ex Michael van der Plas zijn. De twee zijn in Scheveningen hand in hand gespot. ,,Mijn vriend zag haar vandaag hand in hand met hem lopen bij de pomp” deelt het inmiddels weer herstelde Samanthadejong2 roddel-account.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Koningin Maxima is jarig en dat vieren we met een foto waarop ze het héél koud heeft!

Maxima mag vandaag precies 50 kaarsjes uitblazen. We worden al weken bestookt met berichten op social media dat de Koningin 50 gaat worden en vandaag is die dag eindelijk aangebroken. 50 jaar is natuurlijk een speciale leeftijd en daarom zijn er ook speciale uitzendingen over hare majesteit.

Zo heeft Dionne Stax een duik gemaakt in het verleden van de Argentijnse schoonheid en heeft Matthijs van Nieuwkerk een groot interview met haar gehad. Mocht je dat willen zien, die van Dionne is vandaag, 17 mei, om 21.50 uur op NPO 1 te zien. Het interview van Matthijs is ook op NPO 1, maar dan om 20:35. Lekker een avondje Koninklijk huis dus vanavond.

Maxima is jarig!!!

Willem Alexander schijnt foto’s te hebben gemaakt eerder deze maand in de tuin van hun Paleis Huis ten Bosch. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar er zijn natuurlijk veel leukere foto’s van de Koningin te vinden. Bijvoorbeeld deze foto waar oud-profvoetballer John de Wolf een goed naar heeft gekeken en een opvallend detail heeft opgemerkt: “Jullie zien er fantastisch uit maar had je t koud Maxima?”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: André Hazes BETRAPT op gebruik verslavend middel

André Hazes is ‘betrapt’ op het gebruik van een verslavend middel. Op een foto van Hazes die EenVandaag liet zien in de uitzending, ligt een bakje Snus op tafel. Ook in een oudere vlog van Bridget Maasland is te zien hoe de zanger gebruik maakt van dit middel. Volgens een medewerker van Jellinek geen slimme zet.

‘Een van de meest verslavende stoffen’

Snus is afkomstig uit Zweden. Het is een zakje dat je onder je bovenlip kan stoppen, waarna de nicotine in het bloed terechtkomt. ,,Nicotine is een van de meest verslavende stoffen die we kennen. Je raakt er heel snel verslaafd aan. Als je dit gebruikt en je raakt gewend aan nicotine, dan kan de stop naar roken kleiner worden”, aldus de medewerker van Jellinek in EenVandaag.

Eigenaren van een Snus-webwinkel geven in EenVandaag aan dat het middel wint aan populariteit in Nederland. ,,Ik denk ook wel echt door bekende mensen. Dit is een foto van afgelopen week van André Hazes. Hij was volgens mij met zijn nieuwe schoonvader en dan zie je toch ook een bakje op tafel liggen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Drankgebruik?

André houdt naast Snus ook wel van een drankje op zijn tijd. Dat is mogelijk ook een van de redenen waarom de bom barstte tussen hem en Monique op Bonaire. Volgens André had Monique wat aan te merken op zijn drankgebruik en gedrag.

Zus Roxeanne staat daar heel anders in dan haar broer. Zij heeft aangegeven niet te drinken waar haar zoontje bij is. ,,Ik heb er nog steeds moeite mee om te drinken als mijn kind thuis is, ook al is het maar één wijntje”, aldus Rox aan Weekblad Weekend.

Doorgaan met lezen

Trending