Hele spannende beelden Sarah van Soelen duiken op
Connect with us

Celeberties

Hele spannende beelden Sarah van Soelen duiken op

Dat Andre Hazes helemaal happy met zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen. Sarah is een redelijk bekende influencer en personal trainer. Sara bood hem veel steun tijdens moeilijke periodes in de periode dat Dre bij Monique was. Hij zei eerder: ,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap”, aldus de zanger.

Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”We weten allemaal hoe ditlaatste geeindigd is, ze zijn een gelukkig stel geworden en laten dat maar al te goed zien op Social media.

Pikante beelden Sarah van Soelen duiken op Social Media

Onlangs dook er een pikante foto op van Sarah van Soelen op Social Media, je moet goed kijken om te zien dat ze het is door de tattooages, makeup en haar gekleurde haar.

In de onderstaande foto is ze met wel heel weinig kleding te zien. Hoe het publiek hierop reageert is ons niet bekend

Celeberties

Zien: André Hazes maakt gezicht van Sarah compleet belachelijk

André Hazes en Sarah van Soelen genieten behoorlijk van hun tijd samen. De twee delen de ene na de andere foto van-/ en met elkaar. Maar André houdt er ook wel van om Sarah uit de tent te lokken. De zanger deelt op Instagram alweer een sneer uit aan zijn vriendin.

Grap over plastische chirurgie

Eerder deze maand lachte André zijn nieuwe vriendin nog uit om haar outfit. De influencer droeg een blauwe blouse met rafels. Dezelfde blouse als Monique Westenberg ooit droeg. Een kopie van acrobaat Adriaan als je het André vraagt. Nu deelt de zanger wederom een sneer uit. In een video op het Instagramaccount van de zanger is te zien hoe de tortelduifjes een filter gebruiken voor hun gezicht. De filter lijkt op iemand die nogal veel plastische chirurgie gebruikt. ,,Bij jou doet hij het niet”, grapt André.

De tekst gaat verder onder de video.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato heeft een verrassende boodschap voor Leontine Borsato: “Hoeft niet meer voor mij”

Marco Borsato zit weer helemaal goed in zijn vel na zijn burn-out. Hij is zelfs stilaan weer aan het daten met zijn ex Leontine Borsato.

Van zijn kinderen heeft Marco Borsato altijd enorm veel steun ervaren. “De kinderen zijn goud”, vertelde Marco dan ook bij ‘ De Cooke & Verhulst Show’. “Ze veroordelen niet en genieten ook van wat er nu is. Ze gunnen ons de rust en de tijd.”

Marco, Leontine, Luca, Jada en Senna zijn nog steeds een hecht gezin. “Het mooie is dat ook als we niet zouden verdergaan samen – en dat kan nog steeds – dat er dan nog steeds veel liefde is.”

“We hebben de vorm losgelaten. We zien wel waar het schip strandt. Dat hoeft voor mij ook niet per se ergens naartoe. Het hier en nu voelt prima”, aldus Marco Borsato.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Fans denken dat Rico Verhoeven zich gaat bekeren tot de islam

Rico Verhoeven ziet er de laatste tijd heel anders uit en de meningen over zijn nieuwe look zijn heel verdeeld. De kickbokser liet zijn baard staan en fans herkennen hem nog nauwelijks. Sommige mensen vinden zelfs dat hij zo veranderd is, dat het wel lijkt dat hij van afkomst veranderde.

Rico Verhoeven vraagt zijn fans wat hij moet doen. De spierbundel schrijft: “We hebben geen spiegel nodig die terug wijst, vergeet het verleden wat er is gedaan en dat is dat. Tijd om te scheren of te houden?”

Verkeerde keelgat

Wanneer een fan schrijft dat hij dan maar meteen ‘moslim’ moet worden, is het hek van de dam. Iemand wijst de volger meteen terecht: “Wat heeft een baard laten staan met moslims te maken?” Een andere geërgerde fan haakt in: “Sinterklaas heeft ook een baard en onze koning ook! Wat is je punt eigenlijk?”

Houden of scheren?

Ook de volgers kunnen maar geen beslissing nemen. Mensen geven massaal advies maar kunnen het niet eens worden over houden of scheren.

Doorgaan met lezen

Trending