Heleen van Royen trekt alles uit en laat haar bombastische voorgevel zien
Connect with us

BNers

Heleen van Royen trekt alles uit en laat haar bombastische voorgevel zien

Heleen van Royen, bekend om haar openheid en zelfvertrouwen, heeft recent opnieuw voor opschudding gezorgd met een gewaagde fotoshoot. Ondanks haar 58-jarige leeftijd is ze trots op haar lichaam en deelt ze dit met haar volgers.

Deze keer ging ze een stap verder en verscheen ze na*kt in de badkamer, enkel gehuld in een stringetje. Een gedurfde zet waarbij ze de schoonheid van het menselijk lichaam benadrukte.

De schrijfster heeft veel moeite gedaan om haar lichaam in deze vorm te krijgen en te behouden. Trots op haar fysieke conditie en zelfverzekerdheid, deelde ze deze intieme foto’s met haar volgers.

Deze onthullende foto’s komen niet uit het niets, maar passen in een trend waarbij bekende mensen hun lichaam met trots tonen aan de wereld.

Het fenomeen van beroemdheden die hun lichaam tonen op sociale media is niet nieuw. Vele sterren, jong en oud, hebben de trend van body positivity omarmd en laten zien dat schoonheid in alle vormen en maten komt.

Zowel Bridget Maasland als Heleen van Royen dragen bij aan deze beweging door zichzelf op een natuurlijke en authentieke manier te laten zien.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat het delen van dergelijke foto’s een persoonlijke keuze is en niet voor iedereen geschikt is.

Wat voor de een empowerment en zelfvertrouwen betekent, kan voor de ander ongemak of kritiek oproepen. Het is essentieel om respectvol en begripvol te zijn ten opzichte van de keuzes van individuen en te erkennen dat iedereen het recht heeft om hun lichaam te omarmen en te laten zien op de manier die zij verkiezen.

Het delen van na8ktfoto’s is niet alleen een daad van zelfexpressie, maar kan ook een statement zijn over zelfacceptatie en het doorbreken van taboes rondom het menselijk lichaam. Het is een manier om te laten zien dat niemand zich hoeft te schamen voor hun lichaam, ongeacht hun leeftijd.

Naast het tonen van haar eigen foto’s, plaatste Heleen van Royen ook een foto van de nieuwe vriendin van Kanye West, die het nieuwe jaar viert in een soortgelijke outfit.

Dit kan gezien worden als een teken van solidariteit met andere vrouwen die ervoor kiezen om hun lichaam te omarmen en te laten zien zoals ze zijn.

In een maatschappij waarin schoonheidsidealen vaak onrealistisch zijn en er druk wordt uitgeoefend op mensen om aan deze normen te voldoen, kan het tonen van echte, onbewerkte lichamen een krachtig tegengif zijn. Het herinnert ons eraan dat perfectie niet bestaat en dat iedereen het waard is om zichzelf te zijn, zonder excuses.

Heleen van Royen heeft met haar foto’s een discussie op gang gebracht over zelfacceptatie, body positivity en de vrijheid om jezelf te uiten op jouw eigen manier.

Ongeacht of je het eens bent met haar keuze om na*kt te poseren, is het belangrijk om deze discussie te respecteren en te waarderen als een stap naar een meer inclusieve en begripvolle samenleving.

BNers

Gordon en Martien hebben het heel gezellig met elkaar

Als je aan de doorsnee televisiekijker vraagt wie de meest polariserende figuren in de media zijn, is de kans groot dat Martien Meiland en Gordon hoog op de lijst eindigen.

Dit duo, bekend om hun ongefilterde persoonlijkheden en flamboyante gedrag, heeft een schare fans, maar ook een groep critici die hen als irritant beschouwen.

De combinatie van Gordon met Gerard Joling wordt vaak als vermakelijk ervaren, terwijl Erica Meiland’s nuchterheid een tegenwicht biedt aan de extravagante Maxime en Martien.

De vraag rijst wat er gebeurt als je Gordon en Martien samenbrengt in één televisieprogramma. Zal dit de kijkcijfers ten goede komen of juist niet? Dat blijft een spannend vraagstuk dat we vanavond zullen ontdekken, maar laten we eerst kijken naar een voorproefje.

De chemie tussen Gordon en Martien Meiland is niet te ontkennen!

Gordon heeft een bezoek gebracht aan de familie Meiland, waarbij hij Martien, Maxime, Montana en Erica heeft ontmoet. Dit is geen ongewone gebeurtenis, aangezien vele bekende Nederlanders al eerder bij de Meilands over de vloer zijn gekomen.

Gordon, die net herstellende is van een meniscusoperatie, beweegt zich wat ongemakkelijk voort. De dag is gevuld met diverse activiteiten, waaronder golfen, een bezoek aan de fysiotherapeut en natuurlijk het genieten van een goed glas wijn. Tussen de bedrijven door is er voldoende tijd voor luchtige gesprekken.

Opvallend is dat Gordon het vooral heeft over zijn ex-partners, terwijl Martien een bijzondere interesse lijkt te tonen in Gordon, meer dan in andere bekende Nederlanders.

Normaal gesproken valt Gordon op aanzienlijk jongere mannen, maar met Martien, die op 62-jarige leeftijd 7 jaar ouder is dan de 55-jarige Gordon, lijkt er een bijzondere connectie te zijn.

Als deze twee een stel worden, zou dat wel eens het showbizz-koppel van de eeuw kunnen zijn. Laten we de beelden bekijken:

Doorgaan met lezen

BNers

Miljoenenjacht-kijkers razend op thuiswinnaar

Vanavond werd weer een nieuwe aflevering uitgezonden van het iconische ‘koffertjesspel’, beter bekend als Miljoenenjacht.

Al voor de finale begon, vermaakten kijkers zich thuis kostelijk met het ‘gebrek aan kennis’ bij de kandidaten die streden voor een plek in de eindstrijd.

Uiteindelijk was het John die als gelukkige uit de bus kwam. Hij kreeg de kans om het gouden koffertjesspel te spelen met Linda de Mol.

Het begon wat moeizaam, met drie koffers vol miljoenen in de eerste ronde. Maar uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht.

John ging naar huis met een fraaie prijs van 117.000 euro. Dit betekent dat Winston iemand thuis ook mag verblijden met dit bedrag.

Ditmaal bleven de thuiswinnaars niet onzichtbaar of lieten ze de presentator niet voor de deur staan.

Sommige kijkers vroegen zich af of de winnaars misschien familie zijn van Dries Roelvink, gezien hun zonnebrillen en uitbundige reacties. Ene Yasmina grapte dat Winston terechtkwam bij een ‘dealer die nog aan het genieten was met zijn klant’.

Natuurlijk berust dit allemaal op misverstanden, aangezien het om Richard en zijn zoon uit Hilversum gaat.

Deelneemster Sabrina zorgde al voor hilariteit nog voordat het finalespel begon. Ze had helemaal geen zin om naar de tweede ronde te gaan, wat leidde tot spraakmakende televisie.

Tot slot willen we John, Richard en alle andere winnaars van harte feliciteren met hun overwinning!

 

Naast John en Richard zorgde de deelneemster Sabrina ook voor opmerkelijke momenten in de aflevering. Haar onwil om naar de tweede ronde te gaan leverde spraakmakende televisie op en werd al snel een onderwerp van gesprek onder kijkers.

Het blijft fascinerend hoe Miljoenenjacht keer op keer emoties losmaakt bij zowel de deelnemers als het publiek thuis.

De mix van spanning, vreugde en soms zelfs teleurstelling maakt het programma tot een waar kijkcijferkanon.

Met de felicitaties aan de winnaars en de herinnering aan de memorabele momenten van deze aflevering, kijken fans alweer uit naar de volgende uitzending van Miljoenenjacht, waarbij ze zich ongetwijfeld weer zullen laten meevoeren door de spanning en sensatie van het spel.

Doorgaan met lezen

BNers

Zo ziet de 20-jarige zoon van overleden Guusje Nederhorst er nu uit

Het is moeilijk te geloven dat het alweer zo lang geleden is dat we afscheid moesten nemen van Guusje Nederhorst, die op slechts 34-jarige leeftijd 0verleed aan de gevolgen van borstk*nker.

Haar zoon Dean Maddy, nu twintig jaar oud, is inmiddels uitgegroeid tot een jonge man en draagt een opvallende gelijkenis met zijn moeder.

Tijdens de geboorte van Dean Maddy waren Guusje en haar echtgenoot Dinand Woesthoff al op de hoogte van haar z!ekte.

Helaas 0verleed de getalenteerde actrice en zangeres zes maanden na de geboorte van hun zoontje.

Dinand vond later liefde en trouwde in 2009 met de Britse Lucy Hopkins, met wie hij nog drie kinderen kreeg.

Het is hartverwarmend om te zien dat hun dochtertje de naam Leia Guusje Woesthoff draagt als eerbetoon aan de 0verleden Guusje.

Dean Maddy, de zoon van Guusje Nederhorst, is nu een tiener en staat bekend om zijn opvallende gelijkenis met zijn moeder.

De charme en het talent van Guusje lijken voort te leven in haar zoon, die inmiddels een eigen identiteit begint te vormen.

Ondanks het tragische verlies van Guusje op jonge leeftijd, hebben Dinand en zijn kinderen een manier gevonden om met het gemis om te gaan en liefde te blijven koesteren voor Guusje’s nagedachtenis.

Leia Guusje, vernoemd naar haar moeder, draagt een speciale betekenis met zich mee en symboliseert de voortdurende liefde en verbondenheid binnen het gezin.

Dean Maddy groeit op in de schaduw van zijn moeders erfenis, maar lijkt tegelijkertijd zijn eigen weg te vinden.

Zijn groeiende gelijkenis met Guusje roept warme herinneringen op bij velen die haar talent en persoonlijkheid bewonderden.

Het is hartverwarmend om te zien hoe haar nalatenschap voortleeft in haar zoon en hoe hij, ondanks het verlies, opgroeit tot een uniek individu.

Terwijl Dean Maddy zijn eigen pad bewandelt, blijft de herinnering aan Guusje levendig in het hart van velen die haar kenden en bewonderden.

Haar nalatenschap als actrice, zangeres en moeder zal altijd voortleven, niet alleen in de herinneringen van haar dierbaren, maar ook in de harten van haar fans en bewonderaars.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending