Helemaal ontploft: ‘André Hazes jr. weg bij gezin’
Connect with us

Meest bekeken

Helemaal ontploft: ‘André Hazes jr. weg bij gezin’

De Story laat op deze vroege ochtend een behoorlijke showbizzbom ontploffen. Het tijdschrift pakt groot uit met het nieuws dat André Hazes jr. zijn gezin wéér zou hebben verlaten.

André Hazes jr. en zijn verloofde Monique Westenberg zijn nu écht uit elkaar, onthult de Story vandaag. “Hun verloving is verbroken en de zanger heeft de gezinsvilla verlaten”, aldus het tijdschrift, dat het nieuws over de ‘onverwachte liefdesbreuk’ baseert op een ‘betrouwbare bron’.

Hysterische verloving

Deze vermeende breuk is behoorlijk merkwaardig te noemen, omdat André en Monique zich afgelopen december nog op vrij hysterische wijze verloofden in het Wereldmuseum in Rotterdam. André liet het intieme moment filmen door een professionele cameraman en zond het allemaal uit via zijn socials-kanalen, alsof het een soort realityshow was.

Eind vorige maand raakten André en Monique nog in opspraak omdat ze werden betrapt op Bonaire, terwijl reizen tijdens de coronacrisis wordt ontmoedigd. “Kort daarop zou de bom echter gebarsten zijn tussen de twee. Wat de reden is van de verlovingsbreuk, is vooralsnog niet bekend”, aldus de Story.

Het is volgens het blad echt menens. “Monique en hun zoontje zullen naar verwachting in de gezinsvilla blijven wonen; André is daar inmiddels al vertrokken.”

Nieuwste Story

Het is de Story gelukt om het nieuws tot aan de verschijning van het nieuwste nummer onder de pet te houden.

Celeberties

‘Bridget Maasland toch zwanger van André Hazes’

Een tijdje geleden heeft weekblad Story geruchten aan weten te wakkeren dat Bridget Maasland zwanger zou zijn. Ze was destijds natuurlijk nog met André Hazes die nu naar alle waarschijnlijkheid weer samen is met zijn ex, Monique Westenberg. Wat hier destijds van waar was kunnen we niet met zekerheid zeggen.

We zullen nog een maandje of 7 tot 8 moeten wachten op het antwoord gokken we. Maar hetzelfde weekblad heeft nu toch wel een héél merkwaardige titel op hun voorblad van de nieuwe uitgave.

Bridget Maasland toch zwanger?
Er staat groot vermeldt: “André en Monique… en de zwangerschap die alles pijnlijk maakt”. We hebben nog geen reactie gekregen van één van de drie waar al deze geruchten over gaan, maar die zullen ongetwijfeld deze week nog aan de orde komen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong en haar Michael van der Plas terug bij elkaar

Samantha de Jong en haar ex-man Michael van der Plas hebben een einde aan hun jarenlange ruzie gemaakt. Voor het eerst sinds hun scheiding hebben ze een goed gesprek gehad. Aan Story vertelt Samantha wat ze hebben afgesproken voor de toekomst.

Samantha de Jong (31) wil er alles aan doen om na de verbroken verloving met Gerrit Meerts en de geboorte van haar zoontje Angelo geen terugval te krijgen. ‘Dat betekent dat ik alle negativiteit uit mijn leven moet bannen,’ vertelt ze aan Story. ‘Mijn nieuwe liefde Gilly helpt me daar enorm mee. Hij houdt me bij alle foute mensen weg. En ik merk dat ik daardoor zoveel meer rust krijg. Dat is een heerlijk gevoel. Geen stress, helemaal niets.’

Geen ruzie meer
Het is ook mede dankzij Gilly dat Samantha contact heeft gezocht met haar ex-man Michael van der Plas, de vader van haar twee oudste kinderen, en zijn verloofde Naomi. ‘Er is in het verleden veel gebeurd. We zijn niet altijd even lief voor elkaar geweest. Dat moet over zijn. We hebben allemaal fouten gemaakt. Michael, Naomi en ik. Nu pas besef ik dat je mensen een nieuwe kans moet geven. Ook als ze de tweede, of zelfs derde kans verprutst hebben. Hoeveel kansen heb ik wel niet gekregen? De mensen die nu dicht bij me staan, zoals mijn familie en een paar goede vrienden, hebben mij altijd vergeven en een nieuwe kans ge-geven. Gilly staat daar net zo in. Daarom besloot ik dat het geruzie tussen Michael, Naomi en mij definitief over moest zijn.’

Voor de kids
‘We hebben vorige week een goed gesprek gehad. We hebben alles uitgesproken en zijn het erover eens dat onze kinderen liefdevolle ouders moeten hebben die niet ruziënd over straat rollen. En ik hoop dat onze kinderen ons vergeven. We moeten er voor hen zijn en zorgen dat ze stabiel opgroeien. Ik vind dat Michael en Naomi als bonusmoeder dat al heel goed hebben gedaan. Angelina (8) en Milano (5) zijn twee geweldige kinderen en ik vind echt dat Michael en Naomi daar verantwoordelijk voor zijn. Onderling hebben we nu ook een goede bezoekregeling voor de kids afgesproken. Inhoudelijk kan ik daar niet op ingaan, want ik heb nog meer mensen met wie ik rekening moet houden. Ik wil me aan alle regels houden en met iedereen, zoals Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming, meewerken. Juist omdat ik in de toekomst een normale omgangsregeling met mijn kinderen wil.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘André Hazes is zoenend gespot met Nikkie Plessen’

André Hazes is afgelopen weekend op een feestje in de Amsterdamse club Palladium zoenend gespot met actrice, presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen. Dit beweert een ‘uiterst betrouwbare ooggetuige’ in weekblad Story.

De ooggetuige vertelt: ”Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…”

Andrés manager Sjoerd Bodewes ontkent het verhaal stelling en Nikkie reageerde met: ”We hebben niet gezoend. André is een van mijn allerbeste vriendjes. We gaan voor elkaar door het vuur. Als ik een keer een avond ga stappen, krijgen we dit meteen. We waren met iedereen aan het stappen. En het was heel gezellig. Ik vind het bloedirritant dat mensen dan gelijk zoiets zeggen. Als twee mensen het goed met elkaar vinden, mag dat toch? We hebben gedanst, alles erop en eraan. Een topavond! Dat dit er dan weer van gemaakt wordt, maakt het wel lastig om leuk uit te gaan…”

André Hazes is al jaren samen met Monique. Samen hebben ze een zoontje, André Jr. Ook Nikkie is al 16 samen met Ruben Bontekoe, met wie ze een dochter Jolie (9) en zoontje Alain (4) heeft.

Doorgaan met lezen

Trending