Hélène Hendriks verovert de stranden met haar adembenemende verschijning in bikini
Connect with us

BNers

Hélène Hendriks verovert de stranden met haar adembenemende verschijning in bikini


Bekende persoonlijkheid en voormalig hockeyster Hélène Hendriks blijft de aandacht trekken met haar betoverende verschijning. Of het nu op het sportveld is of op televisie, Hélène weet altijd indruk te maken. En nu zijn er enkele onthullende vakantiefoto’s opgedoken die zeker je verbeelding zullen prikkelen.


Hélène staat niet alleen bekend om haar succesvolle carrière, maar ook om haar vrije geest en levendige persoonlijkheid. Als graag geziene gast in verschillende programma’s, waaronder het spraakmakende ‘Inside Vandaag’, is ze altijd open en eerlijk.

Onlangs heeft ze de aandacht gevestigd op het onderwerp van topless zonnen. Met enthousiasme deelde ze haar ervaringen uit het verleden, maar gaf toe dat ze tegenwoordig voorzichtiger is geworden.

hendriks

“Met alle camera’s en nieuwsgierige blikken om je heen heeft het niet zoveel zin meer,” merkte ze op, terwijl ze haar bezorgdheid uitte over het heimelijk vastleggen van deze momenten.
Hélène Hendriks

Deze zorgen worden gedeeld door niemand minder dan Johan, die toegeeft dat hij ook liever niet volledig blootgesteld wordt aan de lens.

“Voordat je het weet, ziet je partner de foto voordat je zelf thuis bent,” grapte hij. Zelfs mogelijke kritiek op zijn persoonlijke verzorging deert hem niet. Hélène reageert direct: “Nou, dan hebben ze niet goed gekeken.” Het is duidelijk dat ze trots is op haar onberispelijke uiterlijk.
Helene Hendriks

Hoewel het tijdperk van topless zonnen voor Hélène tot het verleden behoort, vanwege ongewenste paparazzi en nieuwsgierige toeschouwers, hoeven bewonderaars niet teleurgesteld te zijn.

Ze straalt nog steeds als nooit tevoren. De betoverende vakantiefoto’s hieronder tonen dat Hélène, op 42-jarige leeftijd, niemand onverschillig laat.


Hélène’s vakantiefoto’s laten een stralende en zelfverzekerde vrouw zien, die op haar 42e nog steeds indruk maakt. Haar glimlach is onweerstaanbaar en haar charme spat van de foto’s af. Het is duidelijk dat ze geniet van haar tijd op het strand, omringd door de prachtige omgeving en het warme zonlicht.

Haar uitstraling is niet alleen te danken aan haar uiterlijke schoonheid, maar ook aan haar innerlijke kracht en persoonlijkheid. Hélène straalt zelfvertrouwen uit en weet hoe ze haar aanwezigheid moet laten voelen. Ze is een bron van inspiratie voor velen, zowel jong als oud.

Met haar jarenlange ervaring als hockeyster en haar succesvolle carrière in de media heeft Hélène bewezen dat ze een sterke en vastberaden vrouw is. Ze heeft altijd haar eigen pad gevolgd en heeft nooit bang geweest om risico’s te nemen. Deze eigenschappen maken haar niet alleen aantrekkelijk, maar ook bewonderenswaardig.

Het is niet verrassend dat Hélène een grote groep trouwe fans heeft opgebouwd. Haar charisma en oprechte persoonlijkheid maken haar geliefd bij zowel mannen als vrouwen. Ze straalt positiviteit uit en inspireert anderen om het beste uit zichzelf te halen.

Hoewel de vakantiefoto’s slechts een momentopname zijn, laten ze zien dat Hélène volop geniet van het leven en zichzelf durft te laten zien. Ze is een voorbeeld van zelfliefde en acceptatie, en herinnert ons eraan dat het belangrijk is om te genieten van de mooie momenten en trots te zijn op wie we zijn.

Hélène Hendriks

Met haar positieve energie en betoverende uitstraling blijft Hélène Hendriks de harten van velen veroveren. Ze is een vrouw die straalt met haar bikinibody en tegelijkertijd anderen inspireert om zelfverzekerd en vol passie in het leven te staan.
Hélène Hendriks

Neem een kijkje en laat je betoveren door haar charme:


BNers

Ali B: ’Twee middelvingers voor alle mensen die mij afkraken’


Ali B heeft het helemaal gehad met de negatieve reacties die hij ontvangt op foto’s van zijn afgetrainde lichaam. Op Instagram haalt hij flink naar zijn criticasters uit.

Eerder deze week plaatste Ali een kiekje van zijn ontblote bovenlijf op Instagram. De rapper ontving een hoop negatieve commentaren. Reden genoeg voor Ali om zaterdag van zich af te bijten.
„Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn paar borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt”, schrijft Ali op Instagram. „Maar vooral ja, deze twee ????middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.”Ook hadden diverse deskundigen kritiek op Ali’s strenge train- en voedingsschema. Dat laat hem echter koud. „Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je”, aldus de rapper. „Verder raad ik iedereen aan om te doen wat voor hem of haar werkt.”


Anouk
Ali benadrukt in een nieuw bericht dat zijn relaas niet gaat over Anouk. De zangeres grapte eerder deze week dat Ali op ’een verkrampte Chippendale’ lijkt. „Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht”, aldus Ali. „Wij hebben een hele bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant, omdat we van elkaar houden kunnen we veel zeggen tegen elkaar. Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker.”


Doorgaan met lezen

BNers

De Bauers krijgt geen vervolg: dit heeft de doorslag gegeven


Het heeft er alle schijn van dat Frans Bauer niet verder wil gaan met zijn realityserie De Bauers. De zanger vertelde op Radio 538 dat het er waarschijnlijk niet van komt. Maar wat is daar de reden van? ”Ik denk het mede door de juicekanalen komt.”

De Bauers

De Bauers – 20 jaar later was een kijkcijferkanon. Acht weken lang keken miljoenen mensen naar de serie. Dat zou alle reden moeten zijn voor een vervolg. Of toch niet?
Het laatste blijkt aan de orde. Op de radio heeft Frans laten weten dat het er waarschijnlijk niet van gaat komen. ”Weet je wat het is? Ik denk niet dat er hierna een seizoen komt”, zo heeft de populaire zanger laten optekenen.

Mooi geweest

”We hebben nu zo’n mooie periode achter de rug waarin er weer zoveel miljoen mensen hebben geteken.” En dat was 20 jaar geleden ook zo.
”Nu zijn we eigenlijk doorgegaan met die 2,5 miljoen kijkers alsof de tijd stilstond. En ja, weet je, weer een serie erachteraan.”
“Ik weet het niet. Dit heeft toch zoveel magie gehad de afgelopen weken? Dat is eigenlijk niet meer normaal. Het is het best bekeken programma van de NPO de afgelopen tien jaar. Waarom zou je het nog doen als het al zo mooi is geweest?”


Juicekanalen

William Rutten, BN’er-fotograaf van beroep, denkt dat er meer speelt dan stoppen op je hoogtepunt. Hij wijst op juicekanalen.
Die zouden een kwalijke rol spelen in het besluit van Frans om niet door te gaan. Onlangs richtte Juice Channel hun pijlen op twee zoons van Frans.
Die zouden aan de lopende band vreemdgaan, waarbij met name Frans Junior er hard van langs kreeg. Rutten denkt dat dit de doorslag heeft gegeven om te stoppen met De Bauers.
”Ik denk dat hij dit doet ter bescherming van zijn kinderen, dat hij ook gewoon nu al merkt met die juicekanalen die al begonnen over zijn kinderen.”


Doorgaan met lezen

BNers

Ali B helemaal in elkaar geslagen in zijn eigen woning!


Op social media deelt Ali B een video van zichzelf en zijn kind waarbij hij eventjes hard onder handen genomen wordt.

Hij grapt erbij: “Huiselijk geweld tegen vaders moet echt een keer stoppen!! Wie grijpt er een keer in?”. Maar niet bij alle fans komt dit even lekker aan.

Een volger schrijft: “Doorbreek die Cirkel, Bedenk dat je zijn boosheid begrijpt en het lief vindt dat hij het zo oplost, maar dat het beter voor hem is hem zich bezig te houden met kinder problemen zoals, ik eet wat ik te eten krijg van mijn vader of moeder, zeg HO inplaats van te schoppen.”


Ali B goed onder handen genomen
De rapper reageert hier dan ook gelijk op met: “Mijn kind in tegenstelling tot heel veel volwassenen hier, is emphatisch genoeg om aan te voelen of iemand iets leuk vind en hij voelt duidelijk aan dat papa het leuk vind. Dat stukje inlevingsvermogen gun ik die paar mensen die dit niet kunnen waarderen ook!”


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending