Hélène Hendriks vertelt pikante details over haar jopen: “Ze zitten d’r prima op!”
Connect with us

BNers

Hélène Hendriks vertelt pikante details over haar jopen: “Ze zitten d’r prima op!”

In het programma Vandaag Inside worden razendsnel de actualiteiten besproken door Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp en Hélène Hendriks. Met uitzondering van Hélène hebben alle teamleden hun contract verlengd, dus we kunnen nog even blijven genieten van dit gezelschap.

Hélène’s borstpartij is al vaker onderwerp van gesprek geweest. Haar borsten vallen gezien de omvang absoluut op en ook in de aflevering van donderdag had Johan hier wel een mening over. Hélène wilde het graag hebben over borstprotheses, maar Johan vond dit niet eerlijk en merkte op: “Jij hebt makkelijk lullen met die grote natuurlijke tieten van je.”

Wilfred Genee vraagt vervolgens of Hélène’s borsten echt zijn. Hier reageert Hélène direct op en zegt: “Dat zeg jij!” Hiermee wordt de vraag opgeroepen of de goedlachse blonde in het verleden een paar cc erbij heeft laten blazen. Hélène vervolgt: “Ze zitten er prima op. Ik hou het een beetje dicht zo, vind je het goed?”

Deze opmerkingen roepen natuurlijk vragen op over het onderwerp lichaamsbeeld en het belang van eerlijkheid in de media. Het is belangrijk om te beseffen dat opmerkingen over iemands uiterlijk schadelijk kunnen zijn, vooral als het gaat om lichaamsdelen waar iemand zich al onzeker over voelt. Hoewel Hélène in de schijnwerpers staat en zich bewust is van haar imago, is het belangrijk om te benadrukken dat zij ook gewoon een mens is en dat niemand het verdient om zo publiekelijk bekritiseerd te worden.

Aan de andere kant is het begrijpelijk dat mensen nieuwsgierig zijn naar de waarheid achter het uiterlijk van een bekend persoon. Maar het is belangrijk om respectvol te blijven en niet te vergeten dat iedereen het recht heeft op privacy en om te beslissen wat hij of zij wil delen.

Het is ook interessant om te kijken naar het bredere plaatje van lichaamsbeeld en mediadruk. In onze maatschappij worden we voortdurend geconfronteerd met beelden van perfecte lichamen en ideaalbeelden. Dit kan leiden tot onzekerheid en zelfs tot gevaarlijke eetstoornissen en andere psychische problemen. Het is belangrijk om te onthouden dat niemand perfect is en dat we ons niet hoeven te conformeren aan een bepaald ideaalbeeld om waardevol te zijn.

In het geval van Hélène Hendriks is het begrijpelijk dat ze onderwerp van gesprek is vanwege haar imago als televisiepersoonlijkheid. Maar het is belangrijk om respectvol te blijven en te onthouden dat het gaat om een mens van vlees en bloed met gevoelens en emoties. Laten we ons daarom richten op de inhoud van wat er gezegd wordt, in plaats van ons te verliezen in uiterlijkheden en oppervlakkigheden.

 

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen

BNers

Yolanthe Cabau verrast met babynieuws dat niemand had verwacht

Yolanthe Cabau deelt verrassend babynieuws. Op haar Instagram-account deelt ze met trots het nieuws dat haar broer vader is geworden.

In een Instagram Stories-video laat Yolanthe haar blijdschap zien terwijl ze haar pasgeboren nichtje bewondert.

Ze schrijft: “Ons kleine broertje op Ibiza is zojuist vader geworden.

Welkom op de wereld, mooie Caroline Cabau.”

Yolanthe heeft zelf ook nog steeds een sterke kinderwens.

Hoewel ze al erg gelukkig is met haar zoontje Xess Xava, zou ze hem graag een broertje of zusje gunnen.

In een recent interview met Beau Monde zei ze: “Maar ik leg mezelf niets op. Ik laat het leven op me afkomen en zie wel wat er gebeurt.”

Op dit moment geniet Yolanthe van haar leven als ‘happy single’.

Ze vertelt: “Alleen zijn heeft me veel geleerd en me sterker gemaakt.

Ik ben vriendelijk voor mezelf, ben tevreden met wie ik ben, en ik zoek mijn geluk niet in een ander persoon.”

Ze benadrukt dat ze nu geluk vindt in zichzelf en dat ze heeft geleerd dat je geluk kunt delen in een relatie, maar niet van elkaar afhankelijk moet zijn.

“Als je het eerst in jezelf kunt vinden, kun je er daarna des te meer van genieten in een relatie.”

Mocht Yolanthe echter de liefde van haar leven tegenkomen, dan heeft ze aangegeven dat haar voorkeur niet uitgaat naar een bekend persoon.

Ze erkent echter dat liefde niet af te dwingen is en dat ze de toekomst open tegemoet treedt.

Doorgaan met lezen

BNers

Video toont voorval: ‘Dronken Douwe Bob beschuldigd van mishandeling op minderjarige jongen!’

Douwe Bob kondigt onverwacht aan dat hij tijdelijk uit de schijnwerpers zal verdwijnen vanwege zijn problematisch alc0holgebruik.

Op Instagram deelde Douwe vandaag het volgende bericht: “Hoewel veel dingen op dit moment goed gaan, gaat er één ding volledig mis.
Douwe Bob

Ik worstel met een ernstig alc0holprobleem en ik ga nu professionele hulp zoeken.

Deze verslav!ng richt veel schade aan en veroorzaakt problemen voor mijn omgeving.
Douwe Bob

Ik zal een tijdje weg zijn, en als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer. Met liefde, Douwe x.”
Douwe Bob

De beslissing van de zanger heeft veel steun gekregen van zijn fans en de industrie.
Douwe Bob

Er moet echter een reden zijn geweest voor deze plotselinge wending in zijn leven.
Douwe Bob

Naast zijn alc0holprobleem blijkt er een incident te zijn geweest met een minderjarige jongen gisteravond.
Douwe Bob

Er is een melding van een confrontatie tussen jongeren en een dronken Douwe Bob geweest in Abcoude.

Het doorgaans betrouwbare Reality.FBI berichtte hierover: “Gisteren zou er een incident hebben plaatsgevonden in Abcoude waarbij Douwe betrokken was bij enkele jongeren.
Douwe Bob

Douwe zou een minderjarige jongen hebben gesl*gen terwijl hij onder invloed was.
Douwe Bob

Hoewel er reacties zijn geplaatst, zijn deze verwijderd.

We hebben echter met mensen gesproken die getuige waren van het incident.

Er schijnen beelden te zijn, maar deze willen ze niet delen.

De manager heeft de situatie wel bevestigd.”
Douwe Bob

Het is vaak slechts een kwestie van tijd voordat dergelijke beelden opduiken en openbaar worden gemaakt. Meer informatie volgt hierover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending