Henny Huisman begraaft strijdbijl: ‘Ik ga Marco Borsato bellen’
Connect with us

Celeberties

Henny Huisman begraaft strijdbijl: ‘Ik ga Marco Borsato bellen’

Na alle narigheid die Henny Huisman over Marco Borsato heeft gezegd, wil hij nu tóch vrede sluiten. ,,Ik ga het goedmaken met Marco.”

Nog geen excuses

Henny Huisman heeft in zijn boek een heel hoofdstuk gewijd aan het verraad van Marco Borsato. En vervolgens kwam er nog een hele reeks aan interviews over hoe erg hij Marco niet uit kan staan. Vrijwel elk blad, iedere kant en alle showrubrieken heeft hij te woord gestaan. Maar een week terug zei Henny dat hij er inmiddels spijt van heeft.

Maar zijn excuses aangeboden aan de zanger heeft Henny nog niet. ,,Ik ben nu aan zet. Hij deed vervelend tegen mij, zonder dat hij er misschien erg in had. Toen deed ik vervelend terug, maar ik moet hem vandaag of morgen bellen om te zeggen: Marco, we gaan het even helemaal uitpraten”, aldus Henny in weekblad Weekend. Hij hoopt nu toch dat ze samen de strijdbijl kunnen begraven.

Affaire met Maan

Hoewel de twee al twintig jaar ‘ruzie’ hebben, zegt Henny dat hij eigenlijk helemaal niet tegen ruzie kan. ,,Ik hou niet van ruzies. Ik wil ook niet dat het daar steeds over gaat”, zegt Henny, terwijl hij degene was die wekenlang alle media te woord heeft gestaan over de ‘ruzie’.

Henny had vooral veel te zeggen over de vele affaires die Marco heeft gehad. In het laatste interview met Nieuwe Revu ging hij volledig los over de vermeende affaire met zangeres Maan. Maar de negativiteit is nu écht klaar. ,,Zand erover, en alleen nog buiten de deur plássen.”

Celeberties

Rapper Josylvio krijgt keiharde klappen van agent op Curaçao: ‘Hij had z’n PCR-test niet in orde.’

Rapper Josylvio is gearresteerd door de politie op het vliegveld van Curaçao. Dat blijkt uit beelden die onder andere te zien zijn via Fawry not Sawry. Aan Shownieuws bevestigt het management dat het hier inderdaad om de rapper gaat.

Op de beelden is te zien hoe de rapper een klap van een politieagent krijgt, nadat hij verbaal van zich afbijt. Vervolgens wordt Josylvio naar de grond gewerkt en krijgt hij handboeien omgeslagen. Wat er zich precies heeft afgespeeld en wat aanleiding was voor de arrestatie is niet bekend.

Josylvio is de artiestennaam van Joost Dowib, een Nederlandse rapper met meerdere successen op zijn naam. Zo scoorde hij nummer 1-hits met Ride or Die, Catch Up en Hella Cash. Ook was hij de meest gestreamde artiest in 2018, de meest bekeken artiest op YouTube in 2018 en was Hella Cash het bestverkochte album in 2018. Hij deed in dat jaar ook mee aan Expeditie Robinson.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rapper Josylvio opgepakt op luchthaven met ‘gestolen’ paspoort

Woensdag is rapper Josylvio opgepakt op de luchthaven van Curaçao omdat hij met een ongeldig paspoort reisde. Dat melden de lokale media. De politie wilde niet meteen bevestigen dat het om de rapper ging, maar bevestigde wel de aanhouding van een man.

Op de sociale media circuleert een video van de arrestatie. Er is een man te zien die wil doorlopen, ondanks een politieagent hem wil tegenhouden. De weerspannige man krijgt daarop een harde klap in het gezicht. Daarna krijgt hij de boeien om.

Ooggetuigen zeggen dat de rapper meerdere agenten uitschold. Het management reageert op Instagram:

 

Het management legt nu uit dat er een fout gebeurde omdat zijn paspoort als gestolen stond opgegeven. De gemeente erkende de fout en de documenten werden meteen doorgestuurd naar de luchthaven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Henny Huisman wil weer vriendjes worden met Marco Borsato

Na alle kritiek die Henny Huisman uitte op Marco Borsato, wil hij het toch weer bijleggen. “Ik ga het goedmaken met Marco”, zegt hij.

Het verraad van Marco

In zijn boek wijdde Henny Huisman een hoofdstuk aan het verraad van Marco Borsato. In latere interviews zei Henny dan nog dat hij de zanger niet meer kan uitstaan. Vorige week zei Henny dat hij daar spijt van heeft.

Henny kon zijn excuses nog wel niet persoonlijk aanbieden. “Ik ben nu aan zet. Hij deed vervelend tegen mij, zonder dat hij er misschien erg in had. Toen deed ik vervelend terug, maar ik moet hem vandaag of morgen bellen om te zeggen: Marco, we gaan het even helemaal uitpraten.”

Ruzie

Henny heeft al twintig jaar ruzie met Marco, maar hij kan daar niet goed tegen. “Ik hou niet van ruzies. Ik wil ook niet dat het daar steeds over gaat.”

Huisman deed een boekje open over de vele affaires van de zanger. Hij wist zelfs van de affaire met Maan. Hij is de negativiteit beu. “Zand erover, en alleen nog buiten de deur plássen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending