Henny Huisman haalt uit naar ‘leugenaar’ André Hazes
Connect with us

Celeberties

Henny Huisman haalt uit naar ‘leugenaar’ André Hazes

Henny Huisman heeft na Marco Borsato en Monique Smit nu ook André Hazes op de korrel genomen. De presentator vindt het raar dat André, volgens hem, ‘liegt’ over zijn trip naar Bonaire…

`Voor het goede doel reisden André en Monique in februari af naar Bonaire, maar Henny denkt daar het zijne van. Hij zegt in de nieuwe Story: “Ik kan me niet voorstellen dat je daar nu per se voor de honden, apen of ezels moet zijn.”

Henny is ervaringsdeskundige. “Ik heb dat ezelpark destijds nog geopend, vijftien jaar geleden. Zij komen daar altijd geld tekort, het is niet zo dat de aanwezigheid van André en Monique daar nu inééns broodnodig is. Als je alles deelt op social media, dan moet je ook zeggen van: ‘Ik ben op vakantie op Bonaire en ga meteen even langs de goede doelen die ik daar steun.”

‘Goede doelen verzinnen’

Hij weet zeker dat André jokkebrokt over de ware reden van de trip. “Ik denk dat die goede doelen om de vakantie heen gecreëerd wordt. Dat André goede doelen verzint of bezoekt, om naar Bonaire te kunnen. Ik zou gewoon zeggen: ‘Ik heb momenteel geen werk en ben lekker op vakantie.’ Ik zou niet weten waarom André daar zo moeilijk over doet.”

Volgens Henny is het überhaupt wel begrijpelijk dat hij voor een vakantie op Bonaire kiest. “Daarbij zijn er op Bonaire nauwelijks coronabesmettingen. Maar ik ga hem niet verdedigen, want ik heb niets met die jongen. Ik ken hem amper.”

Zijn vader

Henny denkt dat André’s vader dit niet zou hebben gedaan. “André’s vader, dat is een verhaal apart, een grootheid. Die had gewoon verteld dat hij op Bonaire zat en zou dat niet proberen te verzwijgen.”

“Honderd procent. Ja, natuurlijk. Die was goudeerlijk. Eigenlijk te eerlijk, hij zei alles. Dat vonden mensen ook zo mooi aan hem. Dat was onderdeel van zijn succes.”

Henny sluit zich daarmee aan bij Gordon. “Waarom gaan mensen liegen? Net zoals André Hazes bijvoorbeeld”, zei Gordon in zijn GorDonDiablo Show-podcast over vakantievierende BN’ers als Katja Schuurman. Sterren als Katja, John Ewbank en Kelly Weekers vertrokken de afgelopen maanden naar tropische adressen, al zeiden ze op social media dat ze in Nederland waren.

Ook André was op zo’n vakantie, al zei hij dat hij daar voor een goed doel was. Met Sander Schimmelpenninck en dj Don Diablo als luisterend oor, vervolgde Gordon: “Die gaat zeggen dat hij vrijwilligerswerk doet. Ze maken er gewoon een verhaal van…”

Vrijwilligerswerk

Ondanks het negatieve reisadvies besloten André en Monique om in februari de dieren op Bonaire te helpen. “André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire”, liet het management van de zanger destijds weten aan RTL Boulevard.

Vorige week werd ook bekend dat André op 7 maart zal optreden tijdens het corona-testevent in de Ziggo Dome. Deze show komt niet in gevaar door een mogelijke thuisquarantaine, want dat hoeft niet als je naar Bonaire bent geweest.

ID&T en MOJO hebben nog meer grote namen van eigen bodem gestrikt voor de aankomende Fieldlab-proefevenementen in de Ziggo Dome en op het terrein van Lowlands. Zo staan op het popfestival onder anderen Chef’Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje en Bilal Wahib.

Celeberties

Gerard Joling maakt zich grote zorgen om zijn moeder (92)

Ze verloor haar grote liefde, brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. ‘En dan voelt ze zich ook nog eenzaam.’

Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling (61) zich roert een beetje volgt, ziet met grote regelmaat ook zijn moeder Janny voorbijkomen. Er gaat geen week voorbij zonder dat haar zingende zoon haar een bloemetje brengt. ‘Natuurlijk. Maar ik moet je zeggen dat er sowieso heel goed voor haar wordt gezorgd,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Zeker niet alleen door mij. Ook door mijn broer, zus, zwager en de kleinkinderen. En door de kinderen van haar overleden vriend Cor. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ze woont nog steeds op zichzelf en dan denk ik weleens: jeetje, wat een sterke vrouw.

Ze heeft vorig jaar haar borstbeen gebroken, is twee keer van de fiets gevallen. En natuurlijk is Cor ook nog overleden, wat een ellende voor zo’n oud mens. Soms voelt ze zich ook best een beetje eenzaam. Dat zegt ze dan meteen tegen me. Zo van: Jemig Geer, dan ben ik dan en dan weer alleen. Ze maakt ook echt tijdsblokken. Tussen twee en drie komt die, dan die, en kom jij dan daarna? vraagt ze dan. Maar goed, op de een of andere manier rolt ze er toch doorheen. Ik ben enorm trots op haar.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeffrey lijkt de échte reden aan te geven waarom het misliep tussen hem en Gordon en die is niet fraai

Gordon maakte in oktober een einde aan zijn relatie met Jeffrey. Die laatste was zelfs met hem mee naar Dubai getrokken, maar keerde snel weer terug.

Gordon plaatste een opvallende post op zijn Instagram. “Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!”

Jeffrey reageerde ook op die post. “Een uur geleden smeekte hij nog om een achtste kans”, schrijft hij.

Een volger van Jeffrey vroeg hem daarna het volgende: “Ben jij ooit bedrogen?”

Een antwoord kwam er niet. Jeffrey wiste zelfs zijn reactie. Dat meldt Shownieuws. Het lijkt een duidelijk antwoord te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama: ‘Patty Brard is intens verdrietig en heeft het moeilijk’

Vandaag is het precies 6 maanden geleden dat Patty Brard haar moeder overleed. Ze plaatste dan ook de onderstaande foto van haar en haar moeder op haar Instagram account met de boodschap.

”Alweer 6 maanden geleden … RIP lieve mama”

Hoewel ze haar moeder dus moet missen is Patty wel heel blij dat de band met haar dochter Priscilla weer herstelt is. De twee hadden jaren geen contact met elkaar. Priscilla vond namelijk dat haar moeder zich anders gedroeg dan dat ze doet als er camera’s bij zijn. Dit kon Priscilla niet aanzien en die besloot een opleiding te gaan volgen in Zwitserland en liet dus jaren niks van haar horen.

Wij denken dat er wel iets meer heeft gespeeld tussen de twee dan dit verhaal, maar het is fijn dat de twee elkaar hebben vergeven en alles weer zoals vanouds is geworden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending