Herman Brusselmans maakt nog een Nederlandse vrouw met de grond gelijk.
Connect with us

Celeberties

Herman Brusselmans maakt nog een Nederlandse vrouw met de grond gelijk.

Herman Brusselmans liet eerder weten dat de kritiek hem niet zou kleinkrijgen. En de Vlaamse schrijver heeft woord gehouden. In zijn laatste column voor Nieuwe Revu kraakt hij nog een Nederlandse vrouw compleet af. Zijn laatste slachtoffer was niemand minder dan supermodel Doutzen Kroes.

Niet milder

Herman schreef deze week zijn laatste column voor Nieuwe Revu nadat het magazine besloot om de samenwerking te stoppen. De schrijver hield zich echter niet in. Zo schreef hij over Doutzen: “Het lichaam van een over het paard getilde termeier gecombineerd met het verstand van een in z’n eigen nat verdronken kabeljauwhaasje.”

Maar Herman richtte zijn gifpijlen niet alleen op Doutzen. Ook andere Nederlanders moesten eraan geloven. Herman liet optekenen: “In Nederland ben je al beroemd als je in je ondergoed de achtergrondzang uitvoert bij de infantiele rapper Typhoon.”

Uithaal naar Nieuwe Revu

Herman kan het evenmin laten om nog even na te trappen naar Nieuwe Revu die hem aan de deur zette. Hij noemt het blad onomwonden een k*tblad en meent dat er naast hem alleen maar onbekende columnisten zijn. Zijn grove taalgebruik is volgens hem niet de reden voor zijn ontslag. Nieuwe Revu staat naar zijn oordeel aan de rand van de afgrond en probeerde de meubelen te redden door hem buiten te gooien. Hij sluit af met de woorden: “Maar goed, nooit meer zal in Nederland iemand overschat worden. Dag!”

Dit bericht bekijken op Instagram

🌊🌊🌊

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Dit bericht bekijken op Instagram

📸😘❤️

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Celeberties

Ex-partner haalt keihard uit naar Martien Meiland: “Wat een achterlijke, belachelijke opmerking”

Martien Meiland heeft sinds kort een autobiografie uit: Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer. Hij schetst daarin ook een beeld van zijn ex-partners.

Martiens boek

Een van hen is niet te spreken over hoe hij in Martiens boek wordt neergezet. Van 2016 tot 2017 was Martien samen met Daan. “De vaste groep in mijn stamcafé vond dat we bij elkaar pasten. Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf”, schrijft Martien.

Martien durfde hem niet te dumpen, omdat hij bang was dat Daan er ziek van zou zijn. Later deed hij het toch. Hij biecht verder op dat het koppel nooit een vrij partijtje had tijdens hun relatie.

In Story uit Daan zijn ongenoegen. “Ik begrijp niet waarom hij dat zo opschrijft. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken”, citeert Shownieuws de man. “En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen vrij partijtje hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato koopt zijn huwelijk met Leontine Borsato weer terug

Een van de meest besproken artiesten van dit jaar is natuurlijk wel Marco Borsato. De break-up van de zanger en zijn vrouw Leontine zat er volgens vele al een tijdje aan te komen. Er zijn al ontelbaar veel geruchten verschenen over vermeende affaires van de zanger. Ook zou hij weer gespot zijn met een ex van hem.

Maar Shownieuws en Story melden dat de twee weer samen zijn gespot. En het lijkt erop dat de zanger er alles aan doet om het weer goed te maken met de vrouw van zijn kinderen. Op Valentijnsdag stond hij bijvoorbeeld met een grote bos rozen voor de deur van zijn (ex) vrouw. Maar daar blijft het niet bij.

Marco Borsato geeft zijn flappen uit aan Leontine

Afgelopen zaterdag is de zanger samen met Leontine gespot bij een Amsterdamse autodealer. Hij zou hier een nieuwe auto voor haar hebben gekocht. Zijn dit allemaal goedmaak-cadeautjes?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Eva Jinek over stout nachtje met Freek Vonk: “Hij was héél groot!”

Van begin 2013 tot mei 2015 had hij een relatie met televisiepresentatrice Eva Jinek, nadat hij in een van haar talkshows te gast was geweest. We hebben het natuurlijk over Freek Vonk. De ‘vonk’ was schijnbaar in één keer overgeslagen tussen de twee. En dat de presentatrice een wilde eerste nacht heeft ervaren, dat is zeker.

De presentator heeft thuis namelijk ook een hele dierentuin staan. Van slangen tot hagedissen, ze sliepen er gewoon tussen. Dat wist Eva natuurlijk al vooraf, maar op één ding was ze niet voorbereid. Dat was namelijk de gigantische koningscobra van haar nieuwe vlam. En die blijkt alleen in de nacht actief te zijn!

De koningscobra van Freek Vonk

Nu hebben we het niet over de koningscobra van Freek waarvan je denkt dat we het over hebben. of wel trouwens. Nouja, kijk maar even hoe de blonde presentatrice haar eerste nachtje bij de evolutiebioloog heeft ervaren:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending