Hert verdrinkt in bevroren meer, maar word op het laatste moment gered door helden waarvan je het niet verwacht.
Connect with us

Nieuws

Hert verdrinkt in bevroren meer, maar word op het laatste moment gered door helden waarvan je het niet verwacht.

Wanneer de winter aanbreekt, het slechte weer meebrengt, kan de grond gevaarlijk worden.

Dit geldt vooral als het om wegen gaat. De afstanden moeten zorgvuldig worden bewaakt en de snelheid moet te allen tijde worden gecontroleerd. Zo niet, dan kan het gemakkelijk slecht aflopen.

Natuurlijk zijn niet alleen de wegen een dodelijke valstrik.

Zelfs meren en rivieren kunnen gevaarlijk zijn voor zowel mens als dier. Men moet altijd onthouden nooit alleen op het ijs uit te lopen. Als u een ongeluk zou krijgen, is er niemand om u te helpen, en het is een gevaarlijk korte tijd voordat het invriezen van water fataal kan zijn.

Als je ooit ijs hebt gebroken en in ijskoud water bent gevallen, weet je hoe moeilijk het is om er weer uit te komen.

Natuurlijk worden mensen vaak vooraf gewaarschuwd voor gevaarlijke gebieden, terwijl dieren over het algemeen geen idee hebben of het veilig is om niet op ijs te lopen.

Helaas kan het vaak erg moeilijk zijn om dieren in nood te helpen wanneer ze in het water zijn gevallen.

Neem het verhaal in dit artikel, toen een hert door het ijs in Rusland viel. Gelukkig waren er jagers in de buurt die het dier zagen vechten voor zijn leven.

Het klinkt misschien niet waarschijnlijk; jagers die het leven van een dier redden, maar bij deze gelegenheid is het gebeurd.

Het hert was door ijs gevallen op het bevroren meer van Barguzen, in de buurt van Ulan-Ude in het oosten van Siberië, Rusland. Vier mannen werkten samen om genoeg ijs weg te snijden om het hert vrij te krijgen. De redding duurde vier uur.

Aleksej Baluey, die het hele ding filmde, is te horen zeggen: “We moeten het uit de kou halen”. De jagers masseerden het dier om de bloedcirculatie te verbeteren, terwijl ze wisten dat het een race tegen de klok was om zijn leven te redden.

Het was in een nabijgelegen schuur dat ze het hert droogden en probeerden hem in leven te houden.

Ze voedden het hertenvet en de kool, samen met 150 millimeter wodka om het van binnenuit te verwarmen.

Toen het wezen sterk genoeg was, brachten ze hem het bos in en bevrijdden hem.

Bekijk hier de video van de redding:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dochter van Lieke (14) veranderd sinds vriendje: ‘draagt hoofddoek en doet mee aan de ramadan’

Lieke maakt zich zorgen om haar dochter van 14 jaar die sinds kort een vriendje van 17 heeft. De jongen heeft een duidelijke invloed op haar dochter en Lieke is niet blij met de veranderingen die zij ziet.

Haar dochter wil bijvoorbeeld een hoofddoek dragen, Arabisch leren en deelnemen aan de ramadan.

Hoewel Lieke openstaat voor andere culturen en religies, begrijpt ze de veranderingen bij haar dochter niet helemaal en voelt ze zich hierdoor ongemakkelijk. Haar echtgenoot is nog sceptischer en vindt de situatie niks.

Lieke heeft echter geen problemen met iemands geloofsovertuiging en gunt haar dochter alle liefde en geluk van de wereld.

Lieke merkt dat haar dochter steeds meer verandert onder invloed van haar vriendje. Ze heeft bijvoorbeeld een hoofddoek geprobeerd en zelfs Arabisch geleerd, iets waar Lieke van schrok.

Hoewel ze het niet altijd eens is met de keuzes van haar dochter, is Lieke ruimdenkend en wil ze haar dochter het beste van het beste geven. Ze heeft er echter wel problemen mee dat haar dochter mee wil doen aan de ramadan, aangezien in huis andere regels gelden.

Lieke heeft een compromis gesloten met haar dochter. Haar dochter mag twee weken meedoen met de ramadan en het Suikerfeest vieren hoe zij dat wil, maar daarna moet ze weer mee eten met de rest van het gezin.

Lieke beseft dat haar dochter het recht heeft om haar eigen leven te leiden en dat ze haar uiteindelijk zal moeten loslaten.

Het is begrijpelijk dat Lieke zich zorgen maakt over haar dochter, maar het is belangrijk dat ze openstaat voor de keuzes van haar dochter en dat ze haar steunt in haar ontwikkeling. Het is goed om samen te zoeken naar een compromis en om te communiceren over wat wel en niet geaccepteerd wordt in huis. Lieke moet haar dochter vertrouwen en haar loslaten zodat ze haar eigen weg kan vinden in het leven.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Iris (82) opgelucht dat geliefde Mohamed (36) visum krijgt: ‘We doen het nu vaker op zijn hondjes’🤔😱

Vorig jaar kwam de 82-jarige Iris Jones uit Engeland in het nieuws vanwege haar relatie met de 36-jarige Mohamed uit Egypte. De twee zijn getrouwd en hebben veel te maken gehad met vooroordelen en geruchten over hun relatie.

Sommige mensen geloven namelijk dat Mohamed alleen maar met Iris is getrouwd om een visum te krijgen en haar erfenis te bemachtigen.

Het koppel ontkent deze geruchten en zegt dat ze echt van elkaar houden. Iris en Mohamed hebben elkaar ontmoet via Facebook en na enkele maanden besloten ze om elkaar in het echt te ontmoeten.

Mohamed wilde graag in Engeland wonen, maar het verkrijgen van de benodigde papieren was niet gemakkelijk. Iris is tot over haar oren verliefd op Mohamed en vertelt dan ook vol passie over hun geweldige s*ksleven.

Zo ging het er tijdens een stoeipartij zo heet aan toe dat er een hele bus glijmiddel doorheen ging. Omdat Iris niet meer zo jong is, moeten ze voorzichtig zijn. Mohamed heeft ook te maken gehad met vooroordelen over zijn relatie met Iris.

Veel mensen vallen hen aan en denken dat Mohamed alleen maar bij Iris is vanwege haar geld.
Mohamed ontkent dit en zegt dat hij een eigen administratiebedrijf heeft en dat hij niet afhankelijk is van Iris.
Hij heeft zelfs zijn eigen huis in Caïro en zegt dat hij en Iris voor altijd samen zullen blijven.

Hoewel er veel negatieve reacties zijn op hun relatie, zijn er ook mensen die hen steunen en geloven in hun liefde voor elkaar.

Leeftijd is immers maar een getal en liefde kent geen grenzen. Het is belangrijk dat mensen hun eigen keuzes maken en gelukkig zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Het is goed dat Iris en Mohamed zich niet laten beïnvloeden door de negativiteit rondom hun relatie en samen hun eigen weg gaan. Zolang ze gelukkig zijn met elkaar en elkaar steunen, is dat het enige wat telt. Het is belangrijk om open te staan voor de liefde, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Bizar! Pasgeboren baby mét placenta gevonden op straat, meisje slechts één uur oud

In Mulberry, Florida is dit weekend een pasgeboren baby gevonden, met nog steeds haar placenta eraan vast. De baby was nog maar een uur oud, volgens de politie.

De politie ontving een melding van een huilende baby en volgde het geluid tot een heuvel, waar ze de baby in een deken gewikkeld aantroffen.
Het was koud buiten en de temperatuur was ongeveer 11 graden Celsius op dat moment.
De baby is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en bleek fysiek in orde te zijn.
Sheriff Grady Judd zegt: “We hebben geluk gehad dat we de baby vonden voordat ze onderkoeld raakte of aangevallen werd door dieren.
Ze is in kwetsbare omstandigheden achtergelaten, maar ze is sterk en lijkt het goed te doen.”
De autoriteiten hebben bloedhonden en een drone ingezet om de moeder te vinden, maar tot nu toe zonder succes.
In Florida is er een wet die ouders toestaat hun pasgeboren baby’s binnen een week achter te laten bij de brandweer of een medische instelling.
Het is onduidelijk waarom de moeder ervoor heeft gekozen haar baby achter te laten in deze kwetsbare omstandigheden.
De autoriteiten hopen dat de moeder zich alsnog zal melden om verdere informatie te geven over de zaak.
Doorgaan met lezen

Trending