Hert wordt nieuwsgierig en groet mysterieus "wezen", maar wat hij vervolgens doet is hilarisch!
Connect with us

Nieuws

Hert wordt nieuwsgierig en groet mysterieus “wezen”, maar wat hij vervolgens doet is hilarisch!

Er is iets magisch aan de winter en sneeuw. De gehele natuur veranderd en als we geluk hebben, of ongeluk het is maar net hoe je het bekijkt, komt er een zachte laag sneeuw te liggen die alles bedekt. Het is doorgaans wel erg koud in de winter en dat kan helaas voor ongemak zorgen.

Over het algemeen zullen de meeste mensen het er wel mee eens dat een sneeuwlandschap erg mooi er uit kan zien. Ook voor kinderen is sneeuw hartstikke leuk. Voor hen betekent sneeuw namelijk sneeuwpoppen maken, sneeuwballengevechten en sleeën. Eén voor één erg plezierrijke activiteiten.

Het eerstgenoemde: sneeuwpoppen maken is waarschijnlijk een van de leukste dingen die je kan doen in de winter, mits er sneeuw is gevallen. Het maakt niet uit of je nou een kind of een volwassene bent. Grote ballen in de sneeuw rollen voor het lichaam, knopen plaatjes, een mondje en neus maken van peen: het is echt iets wat iedereen minstens één keer in zijn leven gedaan moet hebben.


Dat is precies wat de kinderen uit de onderstaande video hebben gedaan, nadat er een flinke laag wit poeder was komen neerdalen uit de lucht. Hun creatie heeft het helaas niet lang overleefd.

Men børnenes store arbejde blev desværre ødelagt af en lækkersulten Het werk van de kinderen werd namelijk kapot gemaakt door een nieuwsgierig hert. Het dier had zijn zinnen gezet op de lekkere decoratie van het vreemde wezen in de achtertuin.
Ze hebben het voorval op beeld gezet en vervolgens op het internet geplaatst. De video is een echte “virale hit” geworden en is al ontzettend vaak bekeken, om een goede reden.

Het is namelijk een ontzettend leuke video, die je snel hieronder moet bekijken. Als jij dit ook zo’n leuk filmpje vond, vergeet dan niet om het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending