Hert wordt nieuwsgierig en groet mysterieus "wezen", maar wat hij vervolgens doet is hilarisch!
Connect with us

Meest bekeken

Hert wordt nieuwsgierig en groet mysterieus “wezen”, maar wat hij vervolgens doet is hilarisch!

Er is iets magisch aan de winter en sneeuw. De gehele natuur veranderd en als we geluk hebben, of ongeluk het is maar net hoe je het bekijkt, komt er een zachte laag sneeuw te liggen die alles bedekt. Het is doorgaans wel erg koud in de winter en dat kan helaas voor ongemak zorgen.

Over het algemeen zullen de meeste mensen het er wel mee eens dat een sneeuwlandschap erg mooi er uit kan zien. Ook voor kinderen is sneeuw hartstikke leuk. Voor hen betekent sneeuw namelijk sneeuwpoppen maken, sneeuwballengevechten en sleeën. Eén voor één erg plezierrijke activiteiten.

Het eerstgenoemde: sneeuwpoppen maken is waarschijnlijk een van de leukste dingen die je kan doen in de winter, mits er sneeuw is gevallen. Het maakt niet uit of je nou een kind of een volwassene bent. Grote ballen in de sneeuw rollen voor het lichaam, knopen plaatjes, een mondje en neus maken van peen: het is echt iets wat iedereen minstens één keer in zijn leven gedaan moet hebben.

Dat is precies wat de kinderen uit de onderstaande video hebben gedaan, nadat er een flinke laag wit poeder was komen neerdalen uit de lucht. Hun creatie heeft het helaas niet lang overleefd.

Men børnenes store arbejde blev desværre ødelagt af en lækkersulten Het werk van de kinderen werd namelijk kapot gemaakt door een nieuwsgierig hert. Het dier had zijn zinnen gezet op de lekkere decoratie van het vreemde wezen in de achtertuin.
Ze hebben het voorval op beeld gezet en vervolgens op het internet geplaatst. De video is een echte “virale hit” geworden en is al ontzettend vaak bekeken, om een goede reden.

Het is namelijk een ontzettend leuke video, die je snel hieronder moet bekijken. Als jij dit ook zo’n leuk filmpje vond, vergeet dan niet om het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending