Het bizarre verhaal achter de alleenstaande moeder uit ‘Steenrijk, Straatarm’
Connect with us

Meest bekeken

Het bizarre verhaal achter de alleenstaande moeder uit ‘Steenrijk, Straatarm’

Op 21 januari 2011 won hij de talentenjacht Popstars bij SBS6 met You and I both. Een week later maakte GfK Dutch Charts bekend dat het nummer op nr.1 stond in de Single Top 100.

We hebben het over Dean Saunders, de Britse zanger die de Nederlandse Popstars heeft gewonnen. Dean en Jamie Faber ontmoetten elkaar tijdens de opnames van Popstars, de talentenjacht die Dean op zijn naam schreef. Toen kwam ook Jaimie in het vizier.

Jaimie Faber

Jamie Faber was te zien in het programma Steenrijk, Straatarm. Na het programma kreeg ze een hoop huwelijksaanzoeken vanwege haar portemonnee en uiterlijk van mannen die dat wel zagen zitten. Maar er is een goede reden dt de twee destijds uit elkaar zijn gegaan.

Celeberties

Johan Derksen fileert de agressieve Akwasi: “Hij slaat iedere keer onzin en wartaal uit!”

Akwasi gaat zich beraden over zijn rol binnen Omroep ZWART, liet de woordkunstenaar zaterdag weten via Instagram. Vrijdag werd bekend dat hij was weggelopen bij een radio-interview in december en eiste dat het gesprek niet werd uitgezonden.

Uitgesloten is dan ook niet dat hij afzwaait bij Omroep Zwart.

Johan Derksen is wel klaar met de praatjes van de aandachts meneer en zeg het volgende over de meneer in kwestie, zie de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bron dichtbij Marco Borsato en Leontine Borsato heeft groot nieuws: “Dit is er aan het gebeuren”

Bijna een jaar geleden kwam er een einde aan het huwelijk tussen Marco Borsato en Leontine. Voor de zanger was het een serieuze klap. Die klap is hij bijna een jaar later nog steeds niet te boven.

Marco en Leontine waren dan ook 22 jaar getrouwd. Er deden geruchten de ronde dat er meer verboden avontuurtjes, met onder anderen zijn secretaresse, een vrouwelijke helft van een bevriend stel en zangeres Maan, hadden plaatsgevonden.

Maar Marco en Leontine zijn niet in ruzie uit elkaar gegaan. Ook na hun scheiding bleven ze elkaar nog zien.

Marco zei onlangs nog tegen een Nederlandse tv-presentatrice dat hij geen nieuwe vriendin heeft. “Ik wil alleen Leontine en niemand anders”, klonk het.

Het blad Story heeft nu heel verrassend nieuws. Een bron dichtbij koppel heeft hen laten weten dat Marco en Leontine in het geheim weer met elkaar aan het afspreken zijn. “Ze zijn elkaar aan het herontdekken.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Hélène Hendriks met spoed opgenomen in het ziekenhuis: ’Heel veel pijn’

Een kleine maand geleden hield Hélène Hendriks fans van Veroncia Inside in grote spanning toen bleek dat ze met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. De geruchtenmolen draaide op volle toeren toen Johan Derksen liet weten niets over de situatie van de presentatrice te mogen vertellen. Maar inmiddels is Hélène hersteld en doet ze haar verhaal.

De veertigjarige presentatrice zou op 21 december namens tv-programma Veronica Inside een prijs uitreiken aan een amateurclub, maar de kijkers werden verrast toen ze niet Hélène, maar Johan Derksen in beeld zagen verschijnen.
„Hélène is ziek en dus sta ik hier nu als een soort clown op het voetbalveld in Grolloo”, vertelde De Snor, die eraan toevoegde dat hij ’in verband met de privacywetgeving’ niets mocht loslaten over de toestand van de oud-hockeyster.

Veel pijn

Een dag later werd bekend dat Hélène een aantal dagen in het ziekenhuis heeft gelegen nadat ze was geopereerd aan een acute blindedarmontsteking. Kort voor de operatie blikte ze met VI-verslaggever Joey Dekker terug op het afgelopen jaar, maar dat ging toen al niet van harte, zo vertelt de presentatrice nu in een video op de website van het voetbalpraatprogramma.

„Ik had toen al best veel pijn, maar dacht van: jij komt helemaal uit Hilversum, dat is ook zielig. Ik kan je ook niet wegsturen met helemaal niets. Maar daarna ging het inderdaad mis: blindedarm. Ik was er niet echt van geschrokken. Ik had vooral best veel pijn. Vervolgens ga je naar het ziekenhuis, naar de eerste hulp, en dan word je vrij snel geopereerd. En dan is het klaar, hè? Dan is die blindedarm eruit, hahaha.”

Flinke jaap

Nadat er op sociale media volop werd gespeculeerd over de reden van Hélènes ziekenhuisopname, besloot de Brabantse zelf tekst en uitleg te geven. „Ik heb vrij snel laten weten dat alles is goed gegaan. Normaal ben ik daar niet van, dat ik vertel wat ik heb, maar ik dacht: ik geef even aan dat het máár een blindedarmontsteking is. Want anders gaan mensen van alles denken.”

Inmiddels is de sportpresentatrice weer pijnvrij. „Eigenlijk is het heel simpel: wanneer die blindedarm eruit is, ben je weer vrij snel aan het herstellen. Vroeger was het echt een flinke jaap in je buik, een groot litteken, maar tegenwoordig heb je drie littekentjes – waarvan één in je navel. Dus als het goed is, zie je dat straks niet meer. Je herstelt er vrij snel van.”

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending