Het gaat erg slecht met Rachel Hazes – Huilt de hele dag en wil haar villa niet meer uit
Connect with us

WOW

Het gaat erg slecht met Rachel Hazes – Huilt de hele dag en wil haar villa niet meer uit

Volgens meerdere bronnen lijkt het erg slecht te gaan met Rachel Hazes. Het lijkt erop dat ze even helemaal nergens meer zin in heeft en wij denken dat dit te maken heeft met onder andere de breuk tussen haar en Klaas Otto. Rachel heeft eerder ook al aangegeven dat ze een keer zelfmoord heeft geprobeerd te plegen.

Maar er zullen waarschijnlijk meerdere factoren meespelen waarom het niet goed gaat met Rachel. Het lijkt er namelijk op dat ook André en aartsvijand Monique weer bij elkaar terug zijn – iets waar Rachel zeker niet op zit te wachten aangezien de twee elkaar nog hebben gemogen. Ook gaat het helemaal niet goed met haar zoon aangezien hij in een burn-out zit en waarschijnlijk te kampen heeft met verschillende verslavingen.

Insiders hebben laten weten dat Rachel erg verdrietig is en haar huis niet meer wil verlaten.

Het gaat niet goed met Rachel Hazes
Ook heeft Rachel al een lange tijd ruzie met haar dochter Roxeanne en heeft haar kleinkind dus ook al een lange tijd niet gezien. Haar andere kleinkind, van André ziet ze ook al nauwelijks omdat Monique dat niet toelaat.

Voor de rest van Nederland lijkt het goed te gaan met haar maar naar alle waarschijnlijkheid is dat dus totaal niet zo. Ze zit er doorheen en heeft momenteel helemaal nergens zit zin. Wij denken dat de breuk met Klaas de druppel is geweest.

Celeberties

Ná Zanzibar ook Thaise business Katja Schuurman onder vuur: “Ik kots je uit!”

Katja Schuurman heeft een fashionshoot in een behoorlijk arme wijk in Zanzibar voor het merk ‘Floris van Bommel’. Dit zijn behoorlijk prijzige schoentjes en sandaaltjes. Op de foto’s zijn Katja en Floris te zien in galajurken en gloednieuwe pakken met schitterende schoenen eronder, waar het natuurlijk allemaal om draait. Op de achtergrond van deze foto’s zijn verschillende bewoners van Zanzibar te zien. Zoals kinderen zonder schoenen op een stoffig weggetje. Op een andere foto is een man met een brakke fiets te zien die een grote jerrycan vervoert. Katja en Floris hebben een mooie vintage brommer op deze foto.

Op Twitter regende het kritiek: “Schuurman en Floris van Bommel maken reclame voor sandalen naast kindjes zonder schoenen in Zanzibar. What a time to be alive.” en “Wat zouden de 2 figurantjes gekregen hebben?” valt er te lezen. Echter is Katja nu ook niet meer veilig op haar eigen account.

Katja Schuurman krijgt het flink te verduren!
Op Instagram heeft Katja haar vazen gepromoot die gemaakt worden in Thailand. Bij de foto en video schrijft Katja over deze business in Thailand: “Wist je dat het wel 4,5 uur duurt om zo’n grote vaas met de hand te beschilderen? Door de productie van onze vazen konden wij vorig jaar 91 banen in Thailand ondersteunen.” Echter wordt deze barmhartigheid van Katja niet in dank afgenomen. In de reacties klotst de kritiek tegen de plinten aan: “Word je ook vrolijk van kindjes die geen schoenen aan hebben, waar jij je nieuwe sandalen bent gaan shooten. Wat een respect heb jij. Je maakt me misselijk ik kots je uit.” en “Alles voor het grote geld bij dit mens. Verschrikkelijk.” Een kleine greep uit de kritiek onder haar post. Scroll voor meer:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Rusland verklaart ook Zweden en Finland de oorlog bij NAVO-toetreding

Dmitri Medvedev, de voorzitter van de Russische veiligheidsraad, heeft zwaar uitgehaald naar Zweden en Finland. Ook die landen willen nu lid worden van de NAVO. Hij zegt dat verder praten over een niet-nucleaire status van de Oostzee dan zinloos is.

Persbureau TASS meldt dat Rusland allerminst onder de indruk is van de aankondiging van Zweden en Finland om toe te treden tot de NAVO. “We hebben dan enkel een paar meer tegenstanders”, liet hij optekenen.

Al tientallen jaren lang bestaat de hoop op een Baltische of Oostzee waarbij omringende landen geen kernwapens mogen hebben. Dat moet het risico op escalatie van een nucleair conflict tussen de NAVO en Rusland verminderen.

Met Kaliningrad heeft Rusland aan de Oostzee een grote marinehaven als hoofdkwartier van de Baltische Vloot. Sint-Petersburg, de tweede stad van het land, ligt aan de Oostzee. Als Finland en Zweden bij de NAVO komen, heeft het bondgenootschap een soort binnenzee, op voormelde Russische gebieden na.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Kijkers Massa is Kassa in shock om ‘gierig’ verjaardagscadeau voor Peter Gillis

Gisteren werd de laatste aflevering van het programma Massa is Kassa uitgezonden bij SBS6. In de uitzending viert Peter Gillis zijn 60e verjaardag. En wie jarig is, krijgt cadeaus. Het presentje dat Peter echter krijgt, wordt door veel kijkers als ”gierig” omschreven.

De hele familie heeft nog zo hun best gedaan om Peter blij te maken met een fraai verjaardagscadeau. Na lang zoeken wordt het een lekker parfummetje, afkomstig van de plaatselijke drogist.

Kijkers reageren gevarieerd. Zo schrijft iemand op Twitter: ”Vaders word 60 en het kado moet van een drogisterij komen. Gierige kinderen”. Iemand anders Tweet: ”Een cadeautje uitzoeken bij de DA voor meneer de miljonair”. Weer iemand anders schrijft: ”Met z’n drieën een kadootje voor ons pap. Flesje after shave. Ik kan wel raden naar die de erfenis gaat”.

Overigens kreeg Peter nog twee cadeaus, waarmee hij zichtbaar blijer was. Zo kreeg hij een beeld en een weekend naar de Belgische plaats Antwerpen. Hier zal hij samen met Nikol een romantisch weekend in het Hilton-hotel verblijven. Over geshoqueerde kijkers gesproken, die konden wel meer niet waarderen, zoals de kleding voor de hond. Het Italiaanse gedesignede outfitje kostte 99 euro en dat kwam de familie Gillis eveneens op online kritiek te staan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending