Het gaat niet goed met koning Willem-Alexander: “Opnieuw getroffen door ernstige ziekte”
Connect with us

Celeberties

Het gaat niet goed met koning Willem-Alexander: “Opnieuw getroffen door ernstige ziekte”

Koning Willem-Alexander zou opnieuw getroffen zijn door de ziekte van Besnier-Boeck. Dat beweren Duitse bronnen.

Volgens Story beweert het Duitse Frezeit Express dat het niet goed gaat met koning Willem-Alexander. Goedingelichte bronnen dicht bij de koning beweren dat de koning opnieuw te maken heeft met de ziekte die eerder bij hem werd vastgesteld.

De ziekte van Besnier-Boeck of sarcoïdose is een zeldzame stoornis waarbij organen en weefsels van het lichaam aangetast kunnen worden door ontstekingen. De ziekte treft het vaakst de longen en zorgt onder andere voor kortademigheid en vermoeidheid.

In het Duitse tijdschrift vertellen de bronnen dat het ook bij Willem-Alexander de longen aangetast zijn. Vorige week nog moest de koning zijn bezoek aan Duitsland annuleren. Daar laait het coronavirus opnieuw enorm op.

Celeberties

Affaire van Simon Keizer klapt uit de school: “De ‘daad’ was kort en heel saai!”

Simon Keizer zou volgens verschillende roddelkanalen niet helemaal trouw geweest zijn aan zijn vrouw. Momenteel is er veel aandacht voor de breuk tussen Nick & Simon die volgens het zangduo er alleen is omdat ze soloplannen hebben. Simon zou een beetje uitgekeken zijn op hetzelfde riedeltje al ruim 10 jaar lang. Van ruzie zou volgens beide heren absoluut geen sprake zijn. Toch leek er iets flink mis te zijn tussen Nick & Simon tijdens het gesprek met Eva Jinek afgelopen maandag.

Jinek zelf heeft naar de ongemakkelijkheid tussen de heren gevraag. Jinek vroeg waarom de heren elkaar niet tot nauwelijks aankeken tijdens het gesprek waarop de heren behoorlijk ongemakkelijk werden. Ook Yvonne Coldeweijer viel het een en ander op: “Deze gasten zijn echt prof. in media. Wauw wat heb ik gekeken naar leugens. Zo goed en authentiek verpakt. Wauw, chapeau. Want ik geloof geen ene bal van dit hele verhaal.”

Simon Keizer zou geheim profiel op Snap Chat hebben gehad!

De reden van de breuk zou volgens velen dan ook de negativiteit rodnom Simon en zijn affaires zijn. Inmiddels is er opnieuw een dame opgestaan die haar verhaal heeft gedaan over haar ervaringen met Simon. Simon zou volgens deze dame een nep account hebben op Snap Chat onder de naam Peter Kos. Onder een bericht over Nick & Simon wordt een reactie geplaatst door ene ‘SuperBrug‘: “N&S hebben al die jaren tijdens hun American Dream Tour rond lopen nøken en nu langzaam bekend wordt dat zijn vreemdgangers zijn, is er paniek…” Ene ‘Sjemmis‘ reageert hier direct op over haar ervaringen van 8 jaar geleden: “Klopt en ik kan het weten!” Uit het gesprek blijkt dat Sjemmis het hele gebeuren met Simon behoorlijk kort en saai vond. Ook laat de dame weten hoe de twee in contact zijn gekomen en deelt het neppe profiel van Simon. Swipe onderstaand bericht voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto: André Hazes mét Sarah van Soelen betrapt: “Dit zegt genoeg!”

André Hazes is sinds een paar weekjes weer in de spotlights gaan staan van de showbizzwereld. Dit omdat hij voor de zoveelste keer de relatie tussen hem en Monique Westenberg, de moeder van zijn kind, heeft beëindigd. Vorig jaar was het al groot nieuws dat de zanger zijn vriendin verliet voor Bridget Maasland, de 20-jaar oudere presentatrice.

Maar dat heeft niet veel langer dan 3 maanden geduurd. Hij kwam terug bij Monique en besloot zijn liefde te verklaren door haar ten huwelijk te vragen. Maar daar was Sarah van Soelen, een 25-jarige influencer. En volgens de meeste media heeft deze dame ervoor gezorgd dat de jonge zanger zijn zeilen heeft bijgesteld. Er is nog geen sprake van een officiële relatie. Het is dus nog maar even afwachten wat de ontwikkelingen hierin gaan zijn.

André Hazes en Sarah van Soelen “betrapt”!
Maar weekblad Story heeft foto’s van het stel weten te maken in hun vrije tijd. En media en fans vinden dat de foto genoeg zegt over de verstandhouding tussen de twee: “Daar bloeit iets!“. Website Ditjes & Datjes omschrijft de foto als volgt: “Een stralende André Hazes met de beeldschone Sarah van Soelen (25), die een beetje onwennig rechts wegkijkt naar de man die vorige week zelf haar naam onthulde.” Bekijk de foto en oordeel zelf:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote paniek bij Martien Meiland: ‘Vrees voor mijn leven’

De schrik zit er goed in bij Martien Meiland. Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaat hij in tranen naar de huisarts. De kasteelheer vreest het ergste. “Ik kreeg plots pijn op mijn borst.”

Martien verging van de pijn en voelde zich ontzettend slecht. “Ik ben vandaag helemaal niet lekker geweest. Ik zat vanmorgen gelijk weer negatief in mijn hoofd.” Maar dan kwamen er nog meer klachten. Vanmiddag kreeg ik pijn hier, op mijn borst. Maar toen ben ik even buiten gaan lopen en nu is het wat gaan zakken. Maar ik maak me dan zo druk.”

Erica maakt zich minder zorgen en denkt dat haar man last heeft van hypochondrie. “Gisteren was hij al niet lekker, vandaag ook niet. Maar hij is heel gauw in paniek hé. Dan gaat hij gewoon huilen en zegt hij: ‘Ik zal toch niet doodgaan?’ Natuurlijk gaat hij niet dood. Het kan wel, maar die kans is heel klein.”

Huisarts

Toch besluit Martien naar de huisarts te gaan. “Ik wil dat er foto’s genomen worden want het voelt helemaal niet goed. En meestal heb ik dan wel gelijk hoor.” Gelukkig was het loos alarm. “Volgens de arts was het helemaal niet slecht. Het is waarschijnlijk gewoon een spier die in de verdrukking zit. Ik ben zo blij dat ik geweest ben.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending