Het is geen geheim meer! Dit is de bestemming van Sylvie Meis haar huwelijksreis.
Connect with us

Celeberties

Het is geen geheim meer! Dit is de bestemming van Sylvie Meis haar huwelijksreis.

De festiviteiten in Florence zijn afgelopen. Het pasgetrouwde koppeltje Sylvie Meis en Niclas Castello zijn nu helemaal klaar voor hun huwelijksreis. Lang was het niet geweten waar ze hun wittebroodsweken zouden doorbrengen, maar nu verklapten ze het toch. Ze gaan naar Capri op honeymoon.

In hun Instagram Stories deelde het stelletje dat ze aan hun huwelijksreis zijn begonnen. De tortelduifjes zijn onderweg naar het eiland van de liefde, Capri. Niclas schreef op zijn sociale media: “De Castello’s onderweg naar Capri, het eiland der liefde.” Dat is overigens niet helemaal waar, want Niclas heet eigenlijk Norbert Zerbs en Sylvie koos ervoor om gewoon haar eigen achternaam te behouden.

Het is nog maar de vraag of het echtpaar op het eiland aan de lenzen van de camera’s zullen kunnen ontsnappen. De kans is uiteraard groot dat de paparazzi nu al op de loer liggen, nu de locatie bekend is. De kleine diva verklapte zelfs in welk hotel ze incheckten. Dat is Caeser Augustus, een luxe 5-sterren hotel met een magisch uitzicht.

Dit bericht bekijken op Instagram

Let’s think about traveling- how about a trip to Capri, with a cocktail on the terrace of the Hotel Cesar Augustus @hotel_caesar_augustus seen here in 1949, and it’s still just as beautiful. Another great photo from our dear friend @luxconduct Photo taken by Ralph Crane and recently appeared in @vogueparis Wishing everyone a great health and a great day, and please let’s send New York extra good wishes for its opening day! • • • • #island #interiordesign #architecture #capri #palace #hotelcaesaraugustus #countryhouse #sea #interiors #italy #house #inspiration #decor #luxury #mansion #garden #interiordesigner #design #gardendesign #adstyle #style #interiorinspiration #terrace #homedesign #decoration #gardens #johnyunis

Een bericht gedeeld door John Yunis (@johnyunis) op

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: Dit is de nieuwe bedpartner van André Hazes!

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige zanger.

Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn Instagram!

Heeft André Hazes Monique alweer ingeruild?

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van hem en zijn vriendin:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien Meiland ontmaskerd door zijn ex: ‘Boek staat vol LEUGENS’

Met de lancering van Martien’s biografie wordt een ware put van geruchten en onthullingen geopend. De Meilandjes strooien met sneren, maar kunnen ook op flink wat tegengas rekenen. De eerste gegadigde: Martien’s ex, die onthult dat de biografie vol staat met leugens.

Ex

Het was lang gissen naar de mysterieuze exen van Martien. Wat had hij uitgespookt in de periode dat hij niet meer bij Erica en zijn dochters woonde? De remedie tegen het mysterie bleek simpel: breng een boek uit vol beschuldigingen en de mensen uit je verleden komen met een noodvaart boven water.

Het salvo wordt geopend door Martien’s ex, Daan de Mooij, met wie Martien in juli 2016 een relatie kreeg. Deze kwam na een jaar weer ten einde.

‘Hij gaat er ziek van worden’

In Martien’s biografie is te lezen wat een ware hartenbreker hij geweest is. Zijn relatie met Daan kwam volgens Martien al snel ten einde, door een gebrek aan interesse vanuit Martien’s kant.

Hij schrijft dat hij het niet durfde uit te maken, omdat hij bang zou zijn dat Daan het verdriet niet aan kon.

,,Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf. Maar hij was zo weg van mij dat ik dacht: die gaat er helemaal ziek van worden. Dus ik durfde niet te stoppen.”

Volgens Martien was er geen sprake van een seksuele relatie tussen de twee. Hij blikt er zelfs walgend op terug. ,,In dat nest, gadverdamme.”

Leugens

Dit schiet bij Daan totaal in het verkeerde keelgat. Aan Story onthult de ondernemer dat er niets klopt van Martien’s ‘casanova’ gedrag.

Volgens Daan was híj degene die een punt achter de relatie zette. ,,Dat Martien het heeft uitgemaakt, klopt echter niet . En dat ik kapot zou zijn van verdriet, ook niet. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken.”

Ook laat Daan weten dat Martien ‘dat nest’ tijdens hun relatie helemaal niet zo vervelend vond. ,,En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen seks hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

 

Doorgaan met lezen

Trending