Het is koud, en dat is heel goed te zien aan Marieke Elsinga!
Connect with us

Meest bekeken

Het is koud, en dat is heel goed te zien aan Marieke Elsinga!

Kun je de prachttijden van RTL Late Night nog herinneren? Humberto Tan samen met Marieke Elsinga. Vanaf 29 augustus 2016 was ze te zien als co-presentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen.

Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Marieke Elsinga had het flink koud!
Helaas zijn die tijden alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we het internet en YouTube vol prachtige filmpjes. En een van de meest bekeken filmpjes van de brunette, dat is deze:

Celeberties

Eindelijk is het grote moment daar: Dionne Stax gaat uit de kleren!

Voorheen zagen we BN’ers springen om een plekje in de Playb*y. Maar vandaag de dag zijn er maar enkele die uit de kleren willen voor een kiekje. Dat is dan ook de reden dat we meer onbekende BN’ers in het blad zien. Kijkers van Shownieuws hebben hun wensenlijstje doorgegeven. We moeten zeggen dat we de uitkomst van de top 3 niet erg verrassend vinden.

Op de absolute nummer één staat natuurlijk de prachtige Dionne Stax. Op nummer twee staat Eva Jinek en nummertje drie is opgevuld door Davina Michelle. We weten alleen niet helemaal zeker of de twee eerst geplaatste blonde presentatrices hier wel mee akkoord zouden gaan. Van de zangeres kunnen we wel wat zeggen.

Gaat Dionne Stax akkoord?
Het ontbreekt behoorlijk aan brunettes in dit lijstje volgens Mark Labrand. Maar Davina heeft ooit al een gezegd dat de kans er is, over flink wat jaartjes, dat ze akkoord zou gaan met een voorstel van het blad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nederland irriteert zich massaal aan Hugo de Jonge die flink de corona-regels overtreedt

Hugo de Jonge staat erom bekend dat hij bij iedereen erop hamert dat ze de coronamaatregelen naleven. Er zijn meerdere politici al de mist in gegaan tijdens de hele pandemie. Denk bijvoorbeeld aan Grapperhaus die zich op zijn eigen bruiloft niet aan de regeles hield.

Dit is het Hugo de Jonge die zich niet aan de regels heeft gehouden en zijn beelden gaan het hele internet over.

Rutte, de Jonge en Grapperhaus laten vaak horen dat mensen zich aan de regels moeten houden en zijn actie zorgt niet voor veel positiviteit in Nederland.

Veel mensen vinden het zelfs te belachelijk voor woorden omdat hij een voorbeeldfunctie heeft en zelf zo loopt te hameren op deze regels.

Waar deze foto vandaag komt is niet helemaal bekent maar de foto is waarschijnlijk uitgelekt. De Jonge heeft inmiddels al een verklaring gegeven en zei dat hij het mondkapje alleen even had af gedaan zodat ze een mooie foto konden maken.

Hij zegt ook dat het niet heel slim was om dit te doen en zelfs onnodig was.

Overal op social media wordt deze foto nu gebruikt in bijvoorbeeld reacties op Facebook.

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Mark Rutte maakt alvast afspraak bij zijn kapper

Premier Mark Rutte maakte alvast een afspraak bij zijn kapper Marco Rimmelzwaan. Dat liet Marco zich ontglippen tijdens de 538 Ochtendshow.

De kapper is duidelijk verrast door de vraag van Frank Dane of de premier al een kappersafspraak maakte. Marco lacht: “Nee, eh, volgende week zaterdag komt ie.” Dane wil daar wel het fijne van weten: “Dus er is een afspraak?” De kapper bevestigt: “Ja, volgende week zaterdag.”

Marco wil wel niet kwijt wanneer de premier deze afspraak maakte. De RVD was er snel bij om te laten weten dat de afspraken bij de kapper maanden van tevoren geboekt worden. “De afspraken bij de kapper worden een heel jaar vooruit gepland, maar hij gaat pas weer zodra het mag”, klinkt het daar.

De woordvoerder wilde niet bevestigen of Mark Rutte volgende week zaterdag inderdaad een kappersafspraak heeft. Vanavond is er een persconferentie. Dan weten we of er een versoepeling van de maatregelen komt. De kans bestaat dat de kappers onder strikte voorwaarden vanaf volgende week weer open mogen.

Doorgaan met lezen

Trending