Het is koud, en dat is heel goed te zien aan Marieke Elsinga!
Connect with us

Meest bekeken

Het is koud, en dat is heel goed te zien aan Marieke Elsinga!

Kun je de prachttijden van RTL Late Night nog herinneren? Humberto Tan samen met Marieke Elsinga. Vanaf 29 augustus 2016 was ze te zien als co-presentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen.

Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Marieke Elsinga had het flink koud!
Helaas zijn die tijden alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we het internet en YouTube vol prachtige filmpjes. En een van de meest bekeken filmpjes van de brunette, dat is deze:

Meest bekeken

Net binnen: Mark Rutte maakt alvast afspraak bij zijn kapper

Premier Mark Rutte maakte alvast een afspraak bij zijn kapper Marco Rimmelzwaan. Dat liet Marco zich ontglippen tijdens de 538 Ochtendshow.

De kapper is duidelijk verrast door de vraag van Frank Dane of de premier al een kappersafspraak maakte. Marco lacht: “Nee, eh, volgende week zaterdag komt ie.” Dane wil daar wel het fijne van weten: “Dus er is een afspraak?” De kapper bevestigt: “Ja, volgende week zaterdag.”

Marco wil wel niet kwijt wanneer de premier deze afspraak maakte. De RVD was er snel bij om te laten weten dat de afspraken bij de kapper maanden van tevoren geboekt worden. “De afspraken bij de kapper worden een heel jaar vooruit gepland, maar hij gaat pas weer zodra het mag”, klinkt het daar.

De woordvoerder wilde niet bevestigen of Mark Rutte volgende week zaterdag inderdaad een kappersafspraak heeft. Vanavond is er een persconferentie. Dan weten we of er een versoepeling van de maatregelen komt. De kans bestaat dat de kappers onder strikte voorwaarden vanaf volgende week weer open mogen.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Gisteravond waren er tóch een aantal verrassende versoepelingen aangekondigd – dit zijn ze

Gisteravond was er weer een persconferentie en daarbij zal de overheid naar alle waarschijnlijkheid toch een aan versoepelingen gaan aankondigen. De kans is groot dat alle contactberoepen weer aan het werk mogen. Ook mogen de middelbare scholen weer open en het MBO. Nederland is klaar met de lockdown en daarom gaat er nu toch meer versoepeld worden.

Dinsdagavond (vanavond) zal er weer een persconferentie zijn met Mark Rutte en Hugo de Jonge. De middelbare scholen zullen vanaf 1 maart weer open mogen omdat deze versoepeling op nummer 1 staat voor de overheid.

Het is niet zo dat de middelbare scholen weer in een keer volledig open mogen maar een aantal dagen in de week. Ook de MBO scholen mogen weer gedeeltelijk open.

Winkels
De winkels mogen ook weer gedeeltelijk open maar dan wel op afspraak. “Ze zijn er nog niet helemaal over uit hoe dat ‘winkelen op afspraak’ dan precies vorm moet gaan krijgen”, zegt politiek verslaggever Fons Lambie.

Avondlok
De avondklok zal wel worden verlengd met drie weken zodat de andere versoepelingen kunnen komen. Fons vindt dit wel raar en zegt tegen RTL Nieuws hier het volgende over:

“Bij de invoering en in debatten is telkens gezegd: deze maatregel ligt bovenop de stapel ligt om te schrappen. Dat heeft Rutte keer op keer benadrukt. Maar dat verschuift. Er is draagvlak voor onder de bevolking en volgens de experts heeft de maatregel toch effect. Daarom gebruikt men de avondklok nu als ‘gewone’ maatregel, om andere versoepelingen mogelijk te maken.”

Je mag nog steeds maar 1 persoon per dag ontvangen en op 9 maar zal er weer een persconferentie zijn.

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sprookje van Sylvie Meis genadeloos tot een einde gekomen!

Sylvie Meis en haar zaken blijken de laatste tijden niet erg goed te gaan. Sinds de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft zijn er talloze bedrijven de dupe van alle maatregelen rondom dit virus. Ook de blonde onderneemster ondergaat de fatale gevolgen hiervan.

De vaste lasten van de blondine zijn zo hoog dat ze in het rood zou hebben gestaan en een kredietverhoging zou hebben aangevraagd. Dit heeft ze dan ook gekregen weet een Duitse website ‘Companyhouse’ te melden. Ook via social media is de “influencer” druk in de weer om extra centen te kunnen verdienen.

Sylvie Meis ongekend krap bij kas
Ze plaatst namelijk bijna geen normale foto’s meer. Het zijn allemaal gesponsorde posts waar ze een flinke zak geld voor krijgt. Ze heeft inmiddels al reclame gemaakt voor ontbijtgranen, sandalen, make-up en zelfs brillen gaat haar niet te ver:

Doorgaan met lezen

Trending