Het moment is dan daar: André vraagt Monique ten huwelijk!
Connect with us

Celeberties

Het moment is dan daar: André vraagt Monique ten huwelijk!

André Hazes (26) maakt er geen geheim van dat hij klaar is voor een volgende stap in zijn relatie met Monique Westenberg (42). De twee zijn weer stapelverliefd op elkaar en hebben het zelfs over een tweede baby. Gaat de zanger haar dan eindelijk ten huwelijk vragen?

André is heel zelfzeker en geeft aan dat hij honderd procent zeker is dat Monique ‘ja’ gaat zeggen. Aan Privé vertelde hij: “In het begin, toen we net weer bij elkaar waren, vond ik het niet gepast om over een aanzoek te beginnen. Ik had immers haar leven overhoop gehaald door van huis weg te gaan.”

‘Lekker geheim’

André zegt dat hij het helemaal ziet zitten. De zanger verklapte alvast: “Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer. Het is voor mij duidelijk dat deze vrouw de juiste is voor mij.” Hij is zelfs een beetje te loslippig, want hij zou de ring al ‘deels’ in huis hebben. Dré: “Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht, die in de ring moet.” Kort daarna brak dan de heftige periode in hun relatie aan.

Instagram / Monique Noell

 

‘Net zoals de Titanic’

De zanger heeft echter geen berouw over hoe het allemaal gelopen is. Daarover vertelde hij openhartig: “Dan was ons huwelijk misschien net als de Titanic vroegtijdig ten onder gegaan. Dit heeft zo moeten zijn. Hoe we er nu in staan, is totaal anders. Mensen kunnen denken: ‘Dat is een leuk plaatje’, maar het is echt anders bij ons. Ik ben zo blij hoe alles is gelopen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

Celeberties

Ex-partner haalt keihard uit naar Martien Meiland: “Wat een achterlijke, belachelijke opmerking”

Martien Meiland heeft sinds kort een autobiografie uit: Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer. Hij schetst daarin ook een beeld van zijn ex-partners.

Martiens boek

Een van hen is niet te spreken over hoe hij in Martiens boek wordt neergezet. Van 2016 tot 2017 was Martien samen met Daan. “De vaste groep in mijn stamcafé vond dat we bij elkaar pasten. Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf”, schrijft Martien.

Martien durfde hem niet te dumpen, omdat hij bang was dat Daan er ziek van zou zijn. Later deed hij het toch. Hij biecht verder op dat het koppel nooit een vrij partijtje had tijdens hun relatie.

In Story uit Daan zijn ongenoegen. “Ik begrijp niet waarom hij dat zo opschrijft. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken”, citeert Shownieuws de man. “En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen vrij partijtje hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato koopt zijn huwelijk met Leontine Borsato weer terug

Een van de meest besproken artiesten van dit jaar is natuurlijk wel Marco Borsato. De break-up van de zanger en zijn vrouw Leontine zat er volgens vele al een tijdje aan te komen. Er zijn al ontelbaar veel geruchten verschenen over vermeende affaires van de zanger. Ook zou hij weer gespot zijn met een ex van hem.

Maar Shownieuws en Story melden dat de twee weer samen zijn gespot. En het lijkt erop dat de zanger er alles aan doet om het weer goed te maken met de vrouw van zijn kinderen. Op Valentijnsdag stond hij bijvoorbeeld met een grote bos rozen voor de deur van zijn (ex) vrouw. Maar daar blijft het niet bij.

Marco Borsato geeft zijn flappen uit aan Leontine

Afgelopen zaterdag is de zanger samen met Leontine gespot bij een Amsterdamse autodealer. Hij zou hier een nieuwe auto voor haar hebben gekocht. Zijn dit allemaal goedmaak-cadeautjes?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Eva Jinek over stout nachtje met Freek Vonk: “Hij was héél groot!”

Van begin 2013 tot mei 2015 had hij een relatie met televisiepresentatrice Eva Jinek, nadat hij in een van haar talkshows te gast was geweest. We hebben het natuurlijk over Freek Vonk. De ‘vonk’ was schijnbaar in één keer overgeslagen tussen de twee. En dat de presentatrice een wilde eerste nacht heeft ervaren, dat is zeker.

De presentator heeft thuis namelijk ook een hele dierentuin staan. Van slangen tot hagedissen, ze sliepen er gewoon tussen. Dat wist Eva natuurlijk al vooraf, maar op één ding was ze niet voorbereid. Dat was namelijk de gigantische koningscobra van haar nieuwe vlam. En die blijkt alleen in de nacht actief te zijn!

De koningscobra van Freek Vonk

Nu hebben we het niet over de koningscobra van Freek waarvan je denkt dat we het over hebben. of wel trouwens. Nouja, kijk maar even hoe de blonde presentatrice haar eerste nachtje bij de evolutiebioloog heeft ervaren:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending