‘Het was heerlijk tegen je auto aan, Humberto Tan!’
Connect with us

WOW

‘Het was heerlijk tegen je auto aan, Humberto Tan!’

De 25-jarige fotografe Fleur Louwe geniet enorm van de roddels over haar vermeende affaire met RTL 4-presentator en schuinsmarcheerder Humberto Tan. Ze heeft flink de tijd genomen voor een uitgebreid interview in de Privé. Dat is te lezen in de kiosk. Privé heeft WhatsApp-berichten tussen de twee onder ogen gekregen (ra-ra waar die vandaan komen) en daar onthult het blad er één van: “Het was heerlijk tegen je auto aan. Ik weet dat ik je wil en ik weet dat jij dat ook wil.“

De andere appjes houdt de Privé voor zichzelf. “Het is slechts een deel van de tekst, aangezien deze niet geschikt voor publicatie is“, meldt het blad..

Heeft Fleur deze appjes echt gestuurd? Ze antwoordt: “Daar ga ik liever verder niet op in.”

Appjes

Bij de appjes zit ook een foto van Fleur en Humberto samen. “Deze foto is door ons samen gemaakt, maar ik weet niet meer of dat met mijn telefoon of die van Humberto is gebeurd. Ik weet dat deze bestaat en ook dat hij in mijn telefoon zit.”

De foto is genomen in het Amsterdamse ZOKU-hotel. “Ik ga er niet op in of er daadwerkelijk ooit een kamer is geboekt. Net als op de vraag of ik in dit bewuste hotel ben geweest. Op alles wat ik zeg, krijg ik weer een tegenreactie.”

Het hele interview zit vol met dit soort halve bevestigingen. Waarom toch? “Of het nou wel of niet klopt, dat is aan ons. De mensen om ons heen weten precies hoe het zit. Wij weten hoe het zit, dus waarom moet heel Nederland ervan meegenieten? Met Humberto heb ik afgesproken om alles in het midden te laten.”

Wel zou Fleur graag contact willen met Ineke, de partner van Humberto. “Met haar of met de dochters van Humberto. Dat weet hij ook. En ik ga ervanuit dat ze dat ook wel weet. Maar ik heb haar nog niet gesproken.”

Het lange Privé-interview met Fleur Louwe kunt u lezen via Blendle. Onderstaand ziet u hoe zalvend Tan heeft gereageerd op de geruchten. En zijn vrouw Ineke? Die is het lachertje van Amstelveen.

Celeberties

Pijnlijk: ‘Frits Wester raakt zijn baan kwijt’

De video dat Frits Wester dronken zou lijken ging afgelopen week viraal. Dit kwam omdat de verslaggever wat stuntelig overkwam tijdens de opnames van het RTL Nieuws met onder andere een dubbele tong. Zelf zegt de journalist dat hij moe was en net een ‘tukkie’ had gedaan waarvan hij nog wakker moest worden.

Niet de eerste keer

Dit was volgens kijkers niet de eerste keer dat Frits Wester hoogstwaarschijnlijk dronken op de buis verscheen. Vorig jaar in Den Haag, na het overlijden van oud-minister-president Wim Kok, gaf hij ook al erg warrige reacties op camera.

Verdacht

Kijkers vonden dit verdacht en zagen direct dat Wester te diep in het glaasje had gekeken. Destijds gebruikte hij zo ongeveer dezelfde smoes en vertelde dat hij oververmoeid was. De journalist zou geen oog dicht hebben gedaan voor een aantal nachten omdat hij lastig gevallen werd door een parasiet. RTL zag het door de vingers, maar of het dit keer weer het geval is weet nog niemand.

Rijden onder invloed

De directie van RTL wil namelijk een hartig woordje met de verslaggever spreken over zijn acties. Dat Frits van een drankje houdt, is algemeen bekend in Den Haag. Naast dat Wester eigenaar is van een bruine kroeg in Voorburg, is hij in het verleden al eens veroordeeld voor rijden onder invloed.

‘Niet ontslaan maar laten behandelen’

Binnenkort zal de RTL-directie laten weten of ze Frits zijn mogelijke dronkenschap nogmaals door de vingers zullen zien. In het Binnenhof maken ze zich zorgen en hopen een aantal politici dat zijn talenten boven zijn acties worden verkozen. In Privé laat een anonieme bron weten: ,,Als de directie van RTL verstandig is, dan wordt hij niet ontslagen, maar eisen ze van hem dat hij zich laat behandelen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Oeps: Yolanthe laat fotograaf “per ongeluk” onder haar rok gluren:

Yolanthe is de afgelopen tijd gigantisch veel in het nieuws gekomen. Niet alleen om haar nieuwe rol in een Nederlandse serie. Ook omdat ze in een scheiding ligt met haar man, Wesley Sneijder.

De voetballer brengt ook nog eens een boek uit over zijn privéleven. Hierin zouden een hele hoop onthullende details naar voren komen betreffende zijn vrouw.

Maar daar gaan we het vandaag helemaal niet over hebben. Nee, we hebben het nu over dit heerlijk nieuwe pareltje op het account van de brunette.

Shoot met Yolanthe, altijd fijn!

En zoals we haar kennen, laat ze nog weleens iets meer van zichzelf zien dan de gemiddelde Nederlandse presentatrice. Ze schrijft erbij: ” Try to look more comfortable” ..Sure”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sterkte: Verdrietig nieuws voor de familie Borsato

De familie Borsato heeft het zwaar en zitten op het moment in een diepe rouw. Na maar liefst vijftien jaar hebben Marco, Leontine en hun kinderen afscheid moeten nemen van hun trouwe viervoeter Shaggy. Zowel Leontine als zoon Luca delen het verdrietige nieuws op social media.

“Rust zacht daarboven.”

Familie Borsato

De liefde voor een huisdier is onvoorwaardelijk. En dat blijkt ook maar weer uit dit verdrietige nieuws van de familie Borsato. Vijftien jaar lang hebben zij hun hondje Shaggy in hun leven mogen hebben. Op Instagram laat de weten familie zeer bedroefd te zijn dat ze afscheid moesten nemen van hun huisdier. Zoon Luca deelt een foto van vroeger van hem met Shaggy als pup, in combinatie met een recente foto en schrijft daarbij: “Al vond ik je af en toe bloedirritant als je voor m’n voeten liep, je was altijd de liefste hond die er was. 15 jaar geworden en dus vanaf mijn 5e in mijn leven. Wat een tijd. Rust zacht daarboven.”

Leontine Borsato

Ook Leontine deelt hartverwarmende foto’s ter nagedachtenis van hun hond Shaggy. Leontine deelde een serie aan foto’s via haar Instagram-account en schrijft daarbij: “We zijn verdrietig maar ook ontzettend dankbaar dat we ruim 15 jaar van haar hebben mogen genieten! Onze kinderen zijn met haar opgegroeid dus het afscheid valt zwaar…. Dag lieve Shaggy, bedankt voor alle mooie jaren.”

Doorgaan met lezen

Trending