‘Hier het filmpje van Jaimie Vaes te zien waar ze drugs inneemt’
Connect with us

Meest bekeken

‘Hier het filmpje van Jaimie Vaes te zien waar ze drugs inneemt’

Jaimie Vaes blijft volgens het juicekanaal Juice Channel bij Lil’ Kleine, omdat hij haar zou chanteren met een zeer schadelijk filmpje. Maar wat zou er eigenlijk precies op dat filmpje te zien zijn?

Veel mensen verbazen zich erover dat Jaimie Vaes ondanks al het mishandelingsleed toch gewoon bij Lil’ Kleine blijft. Volgens juicekanaal Juice Channel komt dat omdat hij haar chanteert met een filmpje waarop zij ‘dingen doet die haar moederschap in gevaar zou kunnen brengen’.

Heftig filmpje

Om wat voor een filmpje gaat het? Showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, onthult het in een aflevering van zijn programma De RoddelLoog. “Het schijnt dus, wat ik van mensen heb gehoord – en dat heb ik eigenlijk al heel lang gehoord, dat hij een filmpje heeft van haar waarop te zien is dat zij drugs aan het nemen is.”

Het gaat dan om cocaïne, aldus Farja. “Dat ze aan het snuiven is, in het bijzijn van hun kind. Ik weet niet of dit klopt en of dit waar is, maar ik heb dit gehoord. Ik heb het filmpje ook niet gezien. Maar hij schijnt het filmpje te hebben en haar hiermee te chanteren. Dat als ze het ooit uitmaakt, dat dit filmpje online komt te staan.”

Chantage

Dat wil Jaimie koste wat kost voorkomen, aldus Farja. “Kijk, en dit is misschien ook de reden dat ze gewoon bij hem blijft. Deze vrouw is gewoon hartstikke bang en dat baart mij weer zorgen. Hoe kun je de moeder van je kinderen chanteren met zoiets?”

Hij besluit: “Als het filmpje echt daadwerkelijk bestaat, wat ik dus niet weet, dan zou de Kinderbescherming gelijk in actie moeten komen. Ik weet niet zeker of dit waar is, maar ik heb het nu al heel vaak te horen gekregen. Ik hoop alleen dat dit absoluut niet waar is, want dat zou voor het kindje verschrikkelijk zijn en voor het hele gezin.”

Yvonne reageert

Wat zegt Yvonne Coldeweijer, de meest bekende juicer van Nederland, over dit gerucht? “Ik ken het gerucht al heel erg lang. Het is een hardnekkig gerucht, maar ik weet niet zeker of het filmpje bestaat.”

RoddelLoog

De bewuste aflevering van de RoddelLoog:

Celeberties

Linda de Mol laat zich na lange tijd zien: “Ziet er slecht uit!”

Linda de Mol is natuurlijk keihard geraakt door alle gebeurtenissen omtrent de The Voice-schandalen. We zijn inmiddels weer wat schandalen verder met de gebeurtenissen rondom Glennis Grace en Lil Kleine, maar het zit nog vers in ons geheugen. Haar ex-vriend, Jeroen Rietbergen, is één van de hoofdpersonen in de BOOS-aflevering waar het allemaal mee begon.

De man zou zijn grensoverschrijdende gedrag hebben toegegeven en heeft de bons gekregen van De Mol. Even later kwam naar buiten dat de presentatrice al een hele tijd lang van het wangedrag van een ander hoofdpersoon zou afweten, Ali B. Dit zou ze doorgeschoven hebben naar Tim Hofman bij BOOS. Toch is er veel kritiek op de blondine op hoe ze dit heeft aangepakt, ook vanuit bekende Nederlanders. De Mol heeft zich daardoor ontzettend boos uitgesproken en is toen met de noorderzon vertrokken. Maar voor een De Mol gaan de werkzaamheden door. Altijd.

Linda de Mol nog altijd foetsie!

De presentatrice heeft dan wel haar werk naast zich neergelegd, haar werk gaat wel gewoon door. Het blad LINDA moet uiteraard gedrukt worden en al 18 jaar geeft ze hierin haar voorwoord. Dit keer niet. Voor het eerst. De hoofdredacteur neemt het voorwoord over in het blad dat dit keer nota bene over grensoverschrijdend gedrag gaat. Ze zegt: “Niet omdat ik dat zo graag wil – en al helemaal niet onder deze omstandigheden –, maar omdat Linda het simpelweg niet kan. Al die jaren liet ze zich niet uit het veld slaan, hoe ze zich ook voelde, wat ze op dat moment ook meemaakte. Het liefst maak ik zo’n themanummer samen met Linda, wanneer zij weer de powervrouw is die ze altijd is geweest. Maar ja, altijd en overal een sterke vrouw zijn, is niet makkelijk.” Het ziet er naar uit dat het nog verreweg van goed gaat met De Mol.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is er te zien op het chantagefilmpje van Jaimie Vaes: ‘Dit gaat heel ver’

De reden waarom dat Jaimie Vaes rapper Lil’ Kleine niet verlaat zou een chantagefilmpje van haar zijn. Nu komt aan het licht wat er precies te zien is.

Juice Channel zegt te weten dat Lil’ Kleine de brunette chanteert met een video waarop dingen te zien zijn die haar moederschap in gevaar brengen.

Heel heftig

Showbizz expert Farja Farvardin onthult: “Het schijnt dus, wat ik van mensen heb gehoord – en dat heb ik eigenlijk al heel lang gehoord, dat hij een filmpje heeft van haar waarop te zien is dat zij drugs aan het nemen is.”

Volgens Farja gaat het om cocaïne. “Dat ze aan het snuiven is, in het bijzijn van hun kind. Ik weet niet of dit klopt en of dit waar is, maar ik heb dit gehoord. Ik heb het filmpje ook niet gezien. Maar hij schijnt het filmpje te hebben en haar hiermee te chanteren. Dat als ze het ooit uitmaakt, dat dit filmpje online komt te staan.” En dat wil Jaimie natuurlijk kost wat kost vermijden. Zo dreigt ze immers haar ouderlijk gezag over haar zoontje kwijt te raken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Pikant Valentijnscadeau aan Monique Westenberg zegt veel over André Hazes!

Monique Westenberg heeft gisteren een behoorlijk opvallend cadeautje in ontvangst genomen. Het is weer Valentijnsdag geweest maar in BN’er-land leek de liefde is dit jaar niet voor iedereen weggelegd. Een Lil Kleine en een Glennis Grace hebben deze dag bijvoorbeeld niet helemaal kunnen vieren zoals gewoonlijk.

Maar ook veel andere relaties zijn de laatste periode stukgelopen vanwege grensoverschrijdend gedrag. Marc Overmars, Linda de Mol, Ali B en Marco Borsato zullen wellicht ook niet een erg romantische dag hebben gehad. Echter waren de geruchten en verhalen van de afgelopen weken behoorlijk gericht op een verzoening tussen Westenberg en de vader van haar kind, André Hazes. De zanger heeft verschillende relaties verbroken en wordt met enige regelmaat bij de blondine gespot. Natuurlijk zal hij hier ook vaak zijn om bij zijn zoontje te kunnen zijn. Echter heeft Yvonne Coldeweijer laten weten dat er wellicht meer aan de hand is tussen de twee.

Monique Westenberg krijgt een bosje… een heel speciaal bosje!

Of er sprake van een verzoening is weten we natuurlijk nog niet. Daarvoor is natuurlijk een hoop tijd nodig na alles wat er is gebeurd in het afgelopen jaar. Toch is Monique deze Valentijnsdag niet in de kou blijven staan wat cadeautjes betreft. De blondine heeft namelijk een behoorlijke bos bloemen gekregen van haar vriendinnen. Westenberg plaatste een video van de desbetreffende bos in haar verhaal op Instagram. Ze schreef erbij: “Van je vriendinnen moet je het hebben. Stelletje mafketels!” Het gaat hier namelijk niet om een normaal bosje bloemen, maar eentje speciaal voor de vrijgezel. Het lijkt er dus op dat de vriendinnen niet het vertrouwen hebben op een verzoening zoals verschillende kanalen doen vermoeden. Hoe een bosje bloemen er uit ziet wanneer deze voor een vrijgezel is? Swipe onderstaande foto’s maar:

Doorgaan met lezen

Trending