Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord
Connect with us

Nieuws

Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord

In een wereld die soms erg donker, serieus of saai lijkt is een grappig anekdote altijd welkom.

Ik weet niet of je dit weleens eerder hebt gelezen, zo niet dan moet je er vast om lachen. En als je het al wel hebt gelezen, moet je er vast en zeker wederom om grinniken.

Het heeft alle ingrediënten van een vermakelijk verhaal – drama, wraak en een onverwacht einde…

Het begint met een brief van een echtgenoot die zijn vrouw om een scheiding verzoekt. Maar de briljante reactie van de vrouw krijgt alle lachers op de hand. Deel het als het je er ook om moest lachen.

Beste vrouw,

Ik schrijf je deze brief om je te vertellen dat ik je voor altijd verlaat. Ik ben 7 jaar lang een goede man voor je geweest, maar ik krijg er niets voor terug. De afgelopen 2 weken waren hel.

Je baas belde me om te vertellen dat je vandaag je baan op gezegd hebt en dat was de laatste druppel.

Vorige week kwam je thuis en zag je niet eens dat ik naar de kapper geweest was, je favoriete maaltijd had gekookt en zelfs een gloednieuwe zijden boxershort droeg. Je at in 2 minuten en ging direct slapen nadat je al je soapseries had gekeken.

Je zegt me niet meer dat je van me houdt, wil geen seks meer en niets dat ons verbindt als man en vrouw. Of je gaat vreemd, of je houdt niet meer van me, het maakt niet uit wat het is: ik ben weg!

Je EX-man

Probeer me niet te vinden. Je ZUS & en ik vertrekken samen naar West Virginia! Heb een geweldig leven!

Beste Ex-man,

Niets maakte mijn dag beter dan het ontvangen van jouw brief. Het is waar dat jij en ik 7 jaar getrouwd waren, hoewel een ´goede man´ erg ver is van wat jij was.

Ik kijk zoveel soaps om dat ze jouw constante gemekker verdringen. Helaas werkt het niet.

Ik had WEL door dat je naar de kapper was geweest vorige week, maar het eerste wat ik dacht was ¨je lijkt op een meisje!¨ Omdat mijn moeder me heeft geleerd m´n mond te houden als ik niets aardigs te zeggen heb, zei ik niets.

En toen je mijn favoriete maaltijd kookte, moet je me door de war gehaald hebben met MIJN ZUS, want ik ben al 7 jaar geleden gestopt met het eten van varkensvlees.

Over die nieuwe zijden boxershort: ik draaide me weg van jou omdat het prijskaartje van 49,99 dollar er nog op zat. Ik bad dat het toeval was dat mijn zus die ochtend 50 dollar van met had geleend.

Zelfs na dit alles hield ik van je en dacht ik dat we het op konden lossen. Dus toen ik de lotto van 10 miljoen won, zei ik mijn baan op en kocht ik 2 tickets naar Jamaica voor ons. Maar toen ik thuis kwam was je weg. Alles heeft een reden, denk ik. Ik hoop dat je het leven hebt wat je altijd wilde. Mijn advocaat heeft me verzekerd dat de brief die je me schreef zeker stelt dat je geen cent van me krijgt. Zorg goed voor jezelf.

Getekend,

Je Ex-vrouw, superrijk en vrijgezel!

Deel dit geweldige verhaal als je ook iemand aan het lachen wil maken vandaag!
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending