Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord
Connect with us

Lifestyle

Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord

In een wereld die soms erg donker, serieus of saai lijkt is een grappig anekdote altijd welkom.

Ik weet niet of je dit weleens eerder hebt gelezen, zo niet dan moet je er vast om lachen. En als je het al wel hebt gelezen, moet je er vast en zeker wederom om grinniken.

Het heeft alle ingrediënten van een vermakelijk verhaal – drama, wraak en een onverwacht einde…

Het begint met een brief van een echtgenoot die zijn vrouw om een scheiding verzoekt. Maar de briljante reactie van de vrouw krijgt alle lachers op de hand. Deel het als het je er ook om moest lachen.

Beste vrouw,

Ik schrijf je deze brief om je te vertellen dat ik je voor altijd verlaat. Ik ben 7 jaar lang een goede man voor je geweest, maar ik krijg er niets voor terug. De afgelopen 2 weken waren hel.

Je baas belde me om te vertellen dat je vandaag je baan op gezegd hebt en dat was de laatste druppel.

Vorige week kwam je thuis en zag je niet eens dat ik naar de kapper geweest was, je favoriete maaltijd had gekookt en zelfs een gloednieuwe zijden boxershort droeg. Je at in 2 minuten en ging direct slapen nadat je al je soapseries had gekeken.

Je zegt me niet meer dat je van me houdt, wil geen seks meer en niets dat ons verbindt als man en vrouw. Of je gaat vreemd, of je houdt niet meer van me, het maakt niet uit wat het is: ik ben weg!

Je EX-man

Probeer me niet te vinden. Je ZUS & en ik vertrekken samen naar West Virginia! Heb een geweldig leven!

Beste Ex-man,

Niets maakte mijn dag beter dan het ontvangen van jouw brief. Het is waar dat jij en ik 7 jaar getrouwd waren, hoewel een ´goede man´ erg ver is van wat jij was.

Ik kijk zoveel soaps om dat ze jouw constante gemekker verdringen. Helaas werkt het niet.

Ik had WEL door dat je naar de kapper was geweest vorige week, maar het eerste wat ik dacht was ¨je lijkt op een meisje!¨ Omdat mijn moeder me heeft geleerd m´n mond te houden als ik niets aardigs te zeggen heb, zei ik niets.

En toen je mijn favoriete maaltijd kookte, moet je me door de war gehaald hebben met MIJN ZUS, want ik ben al 7 jaar geleden gestopt met het eten van varkensvlees.

Over die nieuwe zijden boxershort: ik draaide me weg van jou omdat het prijskaartje van 49,99 dollar er nog op zat. Ik bad dat het toeval was dat mijn zus die ochtend 50 dollar van met had geleend.

Zelfs na dit alles hield ik van je en dacht ik dat we het op konden lossen. Dus toen ik de lotto van 10 miljoen won, zei ik mijn baan op en kocht ik 2 tickets naar Jamaica voor ons. Maar toen ik thuis kwam was je weg. Alles heeft een reden, denk ik. Ik hoop dat je het leven hebt wat je altijd wilde. Mijn advocaat heeft me verzekerd dat de brief die je me schreef zeker stelt dat je geen cent van me krijgt. Zorg goed voor jezelf.

Getekend,

Je Ex-vrouw, superrijk en vrijgezel!

Deel dit geweldige verhaal als je ook iemand aan het lachen wil maken vandaag!
[fblike]

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending