Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord
Connect with us

Nieuws

Hij eist een scheiding in een brief aan zijn vrouw, maar haar antwoord zorgt ervoor dat hij spijt heeft van elk woord

In een wereld die soms erg donker, serieus of saai lijkt is een grappig anekdote altijd welkom.

Ik weet niet of je dit weleens eerder hebt gelezen, zo niet dan moet je er vast om lachen. En als je het al wel hebt gelezen, moet je er vast en zeker wederom om grinniken.

Het heeft alle ingrediënten van een vermakelijk verhaal – drama, wraak en een onverwacht einde…

Het begint met een brief van een echtgenoot die zijn vrouw om een scheiding verzoekt. Maar de briljante reactie van de vrouw krijgt alle lachers op de hand. Deel het als het je er ook om moest lachen.

Beste vrouw,

Ik schrijf je deze brief om je te vertellen dat ik je voor altijd verlaat. Ik ben 7 jaar lang een goede man voor je geweest, maar ik krijg er niets voor terug. De afgelopen 2 weken waren hel.

Je baas belde me om te vertellen dat je vandaag je baan op gezegd hebt en dat was de laatste druppel.

Vorige week kwam je thuis en zag je niet eens dat ik naar de kapper geweest was, je favoriete maaltijd had gekookt en zelfs een gloednieuwe zijden boxershort droeg. Je at in 2 minuten en ging direct slapen nadat je al je soapseries had gekeken.

Je zegt me niet meer dat je van me houdt, wil geen seks meer en niets dat ons verbindt als man en vrouw. Of je gaat vreemd, of je houdt niet meer van me, het maakt niet uit wat het is: ik ben weg!

Je EX-man

Probeer me niet te vinden. Je ZUS & en ik vertrekken samen naar West Virginia! Heb een geweldig leven!

Beste Ex-man,

Niets maakte mijn dag beter dan het ontvangen van jouw brief. Het is waar dat jij en ik 7 jaar getrouwd waren, hoewel een ´goede man´ erg ver is van wat jij was.

Ik kijk zoveel soaps om dat ze jouw constante gemekker verdringen. Helaas werkt het niet.

Ik had WEL door dat je naar de kapper was geweest vorige week, maar het eerste wat ik dacht was ¨je lijkt op een meisje!¨ Omdat mijn moeder me heeft geleerd m´n mond te houden als ik niets aardigs te zeggen heb, zei ik niets.

En toen je mijn favoriete maaltijd kookte, moet je me door de war gehaald hebben met MIJN ZUS, want ik ben al 7 jaar geleden gestopt met het eten van varkensvlees.

Over die nieuwe zijden boxershort: ik draaide me weg van jou omdat het prijskaartje van 49,99 dollar er nog op zat. Ik bad dat het toeval was dat mijn zus die ochtend 50 dollar van met had geleend.

Zelfs na dit alles hield ik van je en dacht ik dat we het op konden lossen. Dus toen ik de lotto van 10 miljoen won, zei ik mijn baan op en kocht ik 2 tickets naar Jamaica voor ons. Maar toen ik thuis kwam was je weg. Alles heeft een reden, denk ik. Ik hoop dat je het leven hebt wat je altijd wilde. Mijn advocaat heeft me verzekerd dat de brief die je me schreef zeker stelt dat je geen cent van me krijgt. Zorg goed voor jezelf.

Getekend,

Je Ex-vrouw, superrijk en vrijgezel!

Deel dit geweldige verhaal als je ook iemand aan het lachen wil maken vandaag!
[fblike]

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending