Hij hoort iemand schreeuwen uit een verlaten huis en trapt deur open – vindt vermiste dochter onder het bloed
Connect with us

Lifestyle

Hij hoort iemand schreeuwen uit een verlaten huis en trapt deur open – vindt vermiste dochter onder het bloed

Het recht in eigen handen nemen is iets waarvan men zegt dat we het nooit moeten doen.

Maar wat als het leven van iemand van wie je houdt in gevaar is en de politie niet in de buurt is? Wat zou je doen?

Toen de moeder Bethany Arceneaux, 29, drie dagen vermist was, was de familie er klaar mee om langer op de politie te wachten.

Dankzij een getuige wist de familie dat Bethany was ontvoerd door haar vriend, maar ze wisten niet waar heen hij haar had genomen.

Wat ze echter niet wisten – is dat de ex erg gevaarlijk was.

Hij was in het verleden vaker gewelddadig uit de hoek gekomen en had een contactverbod gehad, en daarom wist de familie dat de tijd drong om haar te vinden.

Een collega van Bethany had de 29-jarige vrouw wanhopig zien toeteren terwijl ze uit haar auto in een parkeergarage werd getrokken.

De man die Bethany uit haar auto trok was haar ex, die ook de vader is van hun tweejarige zoon.

Haar collega rende naar de auto en Bethany schreeuwde het uit van de paniek – en ze vroeg haar de baby te pakken, wat de collega deed.

Toen reed de ex snel weg met Bethany in de auto.

Het incident werd gerapporteerd, maar de familie werd boos dat de politie haast geen moeite leek te doen om Bethany te vinden.

En toen besloten ze het recht in eigen handen te nemen.

Verschillende sporen leidden naar een tip over een verlaten huis dat niet ver stond van de plek waar de auto van de ex was gevonden. Zes familieleden van Bethany, samen met buren en vrienden, gingen er gelijk naartoe en hoorden al snel geschreeuw van een stem die ze kenden.

Bethany’s broers trapten de deur open en wat ze zagen was erger dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

Recht voor de ogen van de broers stond de ex die Bethany aan het steken was met een mes. Bethany zat onder het bloed en schreeuwde het uit. Ze stond op het punt haar leven te verliezen.

Bethany´s neef wist precies wat te doen op dat moment. De neef had een pistool en zonder twee keer na te denken richtte hij het op de ex en schoot hem ter plekke neer.

Bethany was zwaargewond maar dankzij de genade van god overleefde ze het. Volgens de CNN, kreeg geen familielid een boete of straf aangezien het duidelijk een daad van zelfverdediging was en een actie om iemands leven te redden.

Dit is een verschrikkelijk verhaal dat misschien een hoop emoties teweeg brengt maar het belangrijkste is dat Bethany overleefde en moeder voor haar zoon kan blijven.

Dankzij haar familie en hun doorzettingsvermogen leeft Bethany nog. Niks is sterker dan de bloedband. Deel als je het daarmee eens bent.
[fblike]

Celeberties

HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

Zorgen

De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Trending