Hij is de slechtste vader ter wereld, nu moet hij 3 jaar de cel in voor zijn gruweldaden
Connect with us

Lifestyle

Hij is de slechtste vader ter wereld, nu moet hij 3 jaar de cel in voor zijn gruweldaden

Voor vele mensen is kinderen hebben het beste wat hen ooit is overkomen.

En als ouders proberen we alles te doen wat het beste is voor ons kind, door hen gelukkig te maken of door te zorgen dat ze gezond zijn.

Tegenwoordig zijn vele ouders veel voorzichtiger als het op veiligheid van hun kind aan komt, in vergelijking met vroeger. Kinderwagens, autozitjes en bepaalde speeltjes worden vaak grondig gecontroleerd en getest voor ze worden gebruikt, om zeker te zijn dat ze niet gevaarlijk zijn voor het kind.

Het lijkt er echter op dat sommige mensen die kinderen hebben, niet beseffen dat ze verantwoordelijk zijn voor het leven van een ander persoon. De man die we hieronder beschrijven, is zo iemand.

Roman Afanasyev, een Russische vader van twee, is een adrenalinejunkie. Hij bevindt zich vaak in levensgevaarlijke situaties, enkel en alleen voor het plezier.

Het is ronduit dom en onverantwoordelijk om je leven op het spel te zetten voor het plezier, maar om daar dan nog eens je kind bij te betrekken is volkomen wreed en afschuwelijk en maakt ons razend.

In de foto hieronder, kan je Roman zijn oudste dochter zien vasthouden aan slechts een been, ondersteboven hangend aan de rand van een hoog gebouw. Dit doet mijn bloed koken.

In een aparte video op Facebook, zie je de vader in volle snelheid rijden terwijl hij zijn dochter uit het raam laat bengelen met een arm. Onvoorstelbaar.

Toen hij geconfronteerd werd met de politie vertelde Roman eerst dat zijn stunts met een pop werden uitgevoerd – maar uiteindelijk bekende hij dat hij zijn dochter hiervoor gebruikte.

© Facebook/Андрей Неродов
”Hij legde zijn daden niet uit,” vertelde Olga Shimanskaya, een onderzoekster van de zaak, aan de Siberian Times. ”Hij vertelde alleen dat hij alles eerst gecontroleerd had en zijn kind niet in gevaar bracht.”

Roman gebruikt zijn oudste dochter, die geboren is in 2015, in de foto’s en video’s. De jongste dochter, die eerder dit jaar werd geboren, leek tot zover niet betrokken in de gewelddadige en brutale stunts van haar vader.

Roman wordt momenteel vervolgd voor zijn daden en als hij veroordeeld wordt kan hij voor 3 jaar opgesloten worden.

Het is onbegrijpelijk dat volwassenen zich zo kunnen gedragen, en hun eigen kinderen voor dergelijke barbaarse en wrede handelingen gebruiken. Deze man zou niet het hoederecht mogen hebben over zijn dochters.

Dit is geen plezant verhaal, maar we vinden het belangrijk dat mensen weten dat wreedheid tegenover jonge kinderen overal en altijd gebeurt.

Hieronder is de video van Roman die zijn dochter uit het raam laat hangen terwijl hij rijdt. Waarschuwing: deze beelden kunnen als aanstootgevend worden ervaren.

Deel dit verhaal om aandacht te schenken aan dit onderwerp, en als je ook vindt dat deze man volledig verantwoordelijk moet worden gesteld voor zijn daden.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending