Hij valt elke dag vrouwen op straat lastig – kijk eens wat er gebeurt als zijn moeder ineens langsloopt
Connect with us

Lifestyle

Hij valt elke dag vrouwen op straat lastig – kijk eens wat er gebeurt als zijn moeder ineens langsloopt

Fluiten, naroepen en elke andere vorm van het lastig vallen van vrouwen is ontzettend fout.

In een uitgebreid onderzoek van 2007 by Stop Street Harassment (SSH), een non-gouvernementele organisatie die het opneemt tegen vrouwenmishandeling, bleek dat bijna 81 procent van vrouwelijke respondenten wel eens het doelwit waren van seksuele opmerkingen van onbekende mannen op straat. Meer dan 41 procent waren op zijn minst 26 keer het doelwit geweest.

Het lijkt erop dat een hoop mannen ergens denken dat ze maar kunnen zeggen en doen wat ze willen tegen vrouwen. Ze denken dat ze er zomaar mee wegkomen.

Een hoop mensen zouden zeggen dat deze vrouwen het als een compliment zouden moeten zien, maar veel vrouwen zien het nafluiten of naroepen zeker niet als iets positiefs. Sterker nog, vele vrouwen zien het als onplezierig, vernederend en zelfs angstaanjagend.

Wat als de vrouwen die deze mannen nariepen hun zus of zelfs hun moeder bleken te zijn? Als het LETTERLIJK zo was?

Dat zie je precies in deze slimme undercovershow uit Peru.

In de clip zie je de presentator praten over het enorme probleem rondom seksuele bejegeningen jegens vrouwen in Peru, Zuid-Amerika.

Het team kwam een aantal mensen op het spoor in de straten van hoofdstad Lima. Dit waren mannen die de hele dag onschuldige vrouwen lastig vielen. Wat hun te wachten staan, zien ze echter niet aankomen.

Het team is de moeders van deze mannen op het spoor gekomen en vertelt hen wat hun zonen elke dag uitspoken. Dan vragen ze de moeders of ze willen helpen de jongens een lesje te leren.

De moeders verkleden zich als andere vrouwen en met verborgen camera´s wordt er opgenomen hoe deze mannen zich gedragen als deze ´onbekende´ vrouwen langslopen.

Het resultaat? Kijk zelf!

Zo leer je deze mannen een lesje. Wij vinden dat ze hebben gekregen wat ze verdienen. Deel dit artikel als je het daarmee eens bent!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending