Hij weigert zijn vliegtuigstoel af te staan ​​aan een moeder met haar kind omdat hij meer heeft betaald
Connect with us

Uncategorized

Hij weigert zijn vliegtuigstoel af te staan ​​aan een moeder met haar kind omdat hij meer heeft betaald

Reizen met het vliegtuig kan een even mooie als rampzalige ervaring zijn. Veel maatschappijen brengen tot op heden kosten in rekening voor de stoelkeuze en daarom is het nodig om een ​​toeslag op de ticketprijs te rekenen om de gewenste accommodatie te krijgen.

Zeker als het om intercontinentale vluchten gaat, kan het hebben van de stoel die je wilt een redding zijn tegen verveling en ongevraagd gezelschap naast je.

De hoofdpersoon van het verhaal dat op Reddit wordt verteld, kan het daar alleen maar mee eens zijn. Voor zijn vlucht van Europa naar Azië besloot hij ruim van tevoren te boeken en verzekerde hij zichzelf van een stoel naast zijn vrouw, op de eerste rij, in het centrale gedeelte.

Alles verliep perfect, totdat het tijd was om te vertrekken, en een vrouw hen vroeg om van stoel te veranderen zodat haar man naast haar kon zitten…

“Toen we aan boord kwamen zat er een vrouw met een kind in haar armen op de middelste stoel – begint de man te vertellen – we hadden de twee zijstoelen genomen in de hoop dat de middelste stoel leeg was, maar we waren bereid om te wisselen met de passagier in het midden, als ze tijdens de vlucht niet tussen ons in wilde zitten”, specificeerde hij, waarmee hij verduidelijkte dat hij bereid was een minimum aan flexibiliteit te tonen.

“Die vrouw, zonder me zelfs maar de tijd te geven om mijn koffers op te bergen, vroeg me of ik van stoel kon wisselen met haar man, die op de tweede rij zat, omdat ze hulp nodig had met haar zoon, maar ik vertelde haar beleefd dat ik dat niet zou hebben geaccepteerd omdat alleen de eerste rij een extra ruimte had waarvoor ik had betaald”, vertelde hij, terwijl hij gaat zitten en de blik negeert van de vrouw die bleef beweren dat haar man ook voor de eerste rij had betaald, maar die vervolgens werd verplaatst naar de tweede.

“Na een tijdje kwam de steward naar ons toe en vertelde ons dat er nog twee stoelen vrij waren op de eerste rij en dat we daar mochten zitten”. Dus de twee wisselen van plaats en gaven de stoel aan de echtgenoot van de vrouw met het kind, die als reactie daarop bleven doorgegaan met het klagen tegen hen.

Toen de man zijn schoonfamilie vertelde wat er was gebeurd, kreeg hij het verwijt dat hij zijn stoel voor het stel had kunnen afstaan.

De gebruikers van het sociale netwerk zijn het daarentegen eens met de protagonisten van ons verhaal: “het hebben van een kind geeft je niet het recht om alles te krijgen wat je wilt, vooral omdat ook zij de mogelijkheid hadden om van tevoren te reserveren, precies zoals jullie dat hebben gedaan”, is te lezen in een reactie.

Wat vind je van het verhaal?

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Monique Westenberg doet schokkende onthulling: ‘Mishandeld in relatie’

Monique Westenberg spreekt zich voor het eerst uit na haar breuk met André Hazes in een verbluffend interview. Ze praat veel over haar gevoelens voor haar ex en haar eerdere relaties.

In Talkies gaf magazine toe dat Monique de voorkeur geeft aan zichzelf vanwege haar relatie met de zangeres. “Ik heb nog nooit liefde gehad zoals in mijn relatie met André. Het was in deze relatie dat ik voor het eerst van mezelf begon te houden.

Eerdere relatie
Monique praat ook veel over haar eerdere relaties, net als André. De blondine onthulde dat ze in eerdere relaties was misbruikt. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek.

Monique zegt dat ze onder de droevige omstandigheden tot rust is gekomen en weer gelukkig is. Ze is niet meteen klaar voor een nieuwe liefde.

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Politie betrapt vrijend stelletje in rijdende auto in Leek

Leek

In de nacht van zaterdag op zondag hadden een man en een vrouw geslachtsgemeenschap in een rijdende auto in Leek. De politie betrapte het stelletje op heterdaad.

De auto reed rond 1:30 uur nogal opvallend rond. De agenten zagen eerst alleen de bestuurder zitten. Bij een stopteken, zagen ze plotseling ook een vrouw omhoog komen.

Het koppel kwam er vanaf met een waarschuwing. “De collega heeft de personen aangesproken om dit gedrag niet tijdens het rijden te doen”, laat een woordvoerder van de politie weten.

De man had wel geen rijbewijs. Daarvoor kreeg hij natuurlijk wel een bekeuring. De dame had wel een rijbewijs.

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Vier honden dood in snikhete auto nadat baasje even gaat lunchen

vrouw

Een vrouw (25) uit Amerika is aangehouden en in de gevangenis gegooid nadat haar vier honden overleden in een snikhete auto. Haar excuus was dat ze maar even ging lunchen.

Tesia White en haar vriend besloten om iets te gaan eten. Toen ze hun auto met de honden erin achterlieten was het 31 graden. Ze beweert dat ze tussendoor nog even naar de honden ging kijken, maar er was volgens haar niets aan de hand. Een uur later bleek het tegendeel. De airco was gestopt en de honden waren dood.

Ooggetuigen zeggen dat Tesia begon te huilen toen ze zag dat haar honden overleden waren. Onder de honden waren ook twee puppy’s. “Ik kan niet geloven dat ik dat heb laten gebeuren”, stamelde ze.

Nu mag ze in de gevangenis nadenken over haar actie. Ze heeft vier aanklachten wegens dier

Doorgaan met lezen

Trending