Hollywoodster Ashton Kutchers boodschap aan de wereld na levensveranderende beslissing
Connect with us

Lifestyle

Hollywoodster Ashton Kutchers boodschap aan de wereld na levensveranderende beslissing

Als je naar de bekende Hollywoodacteur Ashton Kutcher kijkt, denk je dat hij het allemaal heeft: goede looks, een goed gevoel voor humor en een charmante persoonlijkheid.

Hij werd bekend als het personage Michael Kelso in That 70’s Show en verscheen in verschillende films zoals The Butterfly Effect, Cheaper by the Dozen en Dude, Where’s My Car.

Hij huwde met de Amerikaanse actrice Mila Kunis in 2015 en ze hebben twee kinderen samen. Maar achter het ogenschijnlijke idyllisch leven die ze lijken te hebben, heeft de acteur ook zijn deel tragische ervaringen gehad.

Zijn tweelingbroer Michael werd bijvoorbeeld geboren met hersenverlamming en had een hartaanval toen hij slechts 13 was. Daardoor moest hij al voor zijn leven vechten als kind. Ashton wist dat de enige manier waarop zijn broer zou overleven, was als hij een harttransplantatie zou ondergaan en zo zijn broer zou kunnen redden.

“Ik sta op het balkon, overwegend om er af te springen, en mijn vader komt en zegt, ‘Waaraan ben je aan het denken?’” herinnert Ashton zich, volgens Hollywood. “Ik vertel het hem. Hij komt en zegt, ‘Je kan dat niet doen.’”

Op miraculeuze manier werd die dag nog een donor gevonden.

Tien jaar later, kwam hij opnieuw een tragedie tegen toen zijn toenmalige vriendin werd vermoord op een van hun avondjes uit. Ze werd neergestoken door een seriemoordenaar, de zogenaamde “Chiller Killer”. Ashton moest getuigen in de rechtbank, wat uiteindelijk leed tot de veroordeling van de moordenaar.

Nu heeft de prominente acteur besloten om zijn bekendheid te gebruiken om anderen te helpen. Hij wil de wereld een betere plaats maken door tegen mensensmokkel te vechten.

In een interview in 2016 met Today Show werd hij gevraagd wat hij zou kunnen betekenen voor mensen.

Hij zei: “Je weet wat ik zou kunnen doen. Ik heb een plan,” zei Ashton. “Wanneer Barack Obama president zou worden maakte ik een belofte dat ik zou vechten tegen mensensmokkel.”

In 2008 richtte de acteur een vereniging op. “Thorn“, heet het. Hij richtte het op samen met zijn ex-vrouw Demi Moore. Deze vereniging ontwikkelt digitale tools om de politie te helpen bij het opsporen van mensensmokkelaars. Tot zover heeft de vereniging duizenden mensen gered uit de klauwen van mensensmokkelaars.

Nu hoopt Ashton dat mensen hem zullen steunen bij zijn volgende vijand: kinderporno verwijderen van het internet.

Bekijk zijn emotionele speech waarin hij zijn motivatie uitlegt, in de video hieronder.

Ashton gebruikt zijn beroemdheid en vermogen om iets nuttigs te betekenen. Hij is een inspiratie voor ons allen. Dit is zo’n belangrijke actie.

Deel aub om bewustzijn te creëren hier rond en om anderen te helpen.
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending