Connect with us

Animals

Hond die vermist was voor 6 dagen na auto ongeval veilig gevonden op oudejaarsavond

Op kerstochtend waren de Stevensons uit Woodhaven, Michigan op reis om familie te bezoeken toen ze een glad plekje op de snelweg bereikten. Hun voertuig draaide meerdere keren om voordat het tot stilstand kwam.

“Slechts een paar krassen om [eerlijk] te zijn. Zelfs de kerstcadeaus werden niet bekrast. Ik begrijp het niet, ‘zei Wade Stevenson.

Wade noch zijn vrouw Ruth of hun vierjarige dochter Hazel raakten gewond, maar hun éénjarige Golden Retriever, Red liep aan de grond na het ongeluk.

Auburn Hills politie, vrijwilligers en dierenbeheer brachten talloze uren door op zoek naar Rood. De Golden Retriever werd meerdere keren gezien, maar niemand kon hem vangen.

Toen stapte Michael James, directeur van Lending a Helping Paw Dog Rescue, op.

“We hopen met de geur en het voedsel waar hij van houdt hem daadwerkelijk te vinden,” zei James.

Naast James ‘inspanningen hielpen vrijwilligers bij het zoeken naar Red, deelden zijn foto op Facebook en verzamelden informatie van een Facebook-pagina die de Stevensons hadden opgezet.

Op oudejaarsavond zag Michael iets in een van zijn vallen.

“Ik huilde,” zei James.

Red was gevangen!

De eenjarige Golden Retriever werd naar een dierenarts gebracht waar werd vastgesteld dat hij een verstuikt been had opgelopen.

Nu Red weer thuis is, zijn de Stevensons enorm dankbaar dat ze het nieuwe jaar beginnen met elk gezinslid. Zelfs degenen die betrokken zijn bij de zoektocht zijn dankbaar dat Red in staat was om herenigd te worden met zijn familie.

“Het was een emotionele ervaring en ik kwam heel dicht bij de familie,” zei James.

Om te zien hoeveel mensen hebben geholpen bij het zoeken naar Rood, “opent het je ogen voor hoeveel mensen er echt om geven,” zei Ruth.

Animals

Zien: André Hazes vindt Monique samen met een ander in bed!

Monique Westenberg heeft er op z´n zachtst gezegd een turbulente periode op zitten. In 2019 liep haar relatie met André Hazes op de klippen en bovendien vond hij al heel snel daarna alweer nieuwe liefde bij Bridget Maasland. Enorm pijnlijk natuurlijk, des te meer omdat André in die periode vrijwel elke dag een liefdesfoto met hem en Bridget online knalde.

Maar gelukkig zijn de twee alweer samen. Alleen moet de zanger wel even oppassen dat zijn nieuwe/oude vlam niet gestolen wordt door een andere liefde van de blondine!

Monique Westenberg heeft nieuwe vent in haar bed

Intussen is André alweer een poosje terug bij Monique. Maar zo te zien houdt Monique ook wel van een andere vent in bed zo af en toe.

Doorgaan met lezen

Animals

Zwaan sterft aan ‘gebroken hart’ nadat vandalen eieren vernielen met bakstenen.

Een moederzwaan in Bolton zou overleden zijn aan een gebroken hart nadat haar eieren door harteloze vandalen kapot geslagen waren en haar mannetje spoorloos verdween.

De ongeboren zwaantjes werden vorige maand gedood door vandalen die stokken en bakstenen gebruikten om de eieren te vernielen.

Het dier werd dood aangetroffen, niet lang nadat de vader verdwenen was. Hij zou gevlucht zijn vanwege de stress.

Getuigen zagen hoe jongeren op 20 mei stokken en bakstenen naar het nest gooiden op een eiland in het Manchester Kanaal.

https://www.facebook.com/dailymirror/posts/10159065885059162

Doorgaan met lezen

Animals

Mini-reuzenpanda Ouwehands Dierenpark laat zich zien op nieuwe camerabeelden.

Ondertussen is de pasgeboren reuzenpanda in Ouwehands Dierenpark een maand oud. Nieuwe camerabeelden tonen dat het jong al flink gegroeid is.

Manager Zoölogie José Kok legde uit: “Het jong is niet alleen in lengte en gewicht toegenomen, maar lijkt nu zelfs al op een reuzenpanda, compleet met zwarte voor- en achterpoten, kringen om de ogen en zwarte pandaoren boven op de kop. De wat afgestompte snuit maakt het plaatje compleet.”

Wachten tot oogjes opengaan

“De nagels van de kleine worden steeds beter zichtbaar. Het wachten is nu op het moment dat de oogjes opengaan. Dat gebeurt meestal als het jong rond de 5 weken oud is.”

Binnenkort te bewonderen

Het jong zal de komende maanden nog samen met mama WuWen in het kraamhol verblijven. Wanneer het diertje helemaal volgroeid is en zijn mama kan volgen, mogen de twee naar het binnenverblijf verhuizen. Dan zullen ook de bezoekers van het dierenpark het kleintje kunnen bewonderen.

Doorgaan met lezen

Trending