Hond overlijdt aan voedselvergiftiging nadat iemand eten met rattengif over het tuinhek gooide.
Connect with us

Meest bekeken

Hond overlijdt aan voedselvergiftiging nadat iemand eten met rattengif over het tuinhek gooide.

De politie is op jacht naar een hondenmoordenaar die een hotdog vergiftigd met antivries over een tuinhek gooide.

De Springer Spaniël Bobby at het worstje nadat het op 27 oktober in zijn tuin in Hertfordshire in het Verenigd Koninkrijk belandde.

Eigenaars Geoff en Sharon Kirby brachten de zevenjarige Bobby naar de dierenarts meteen nadat hij diezelfde avond begon te braken.

Kirby had gemerkt dat Bobby een hotdog gebraakt had en vertelde het aan de dierenartsen, die zeiden dat het vergiftigd was met rattengif.

Hoewel de dierenartsen er alles aan deden om het leven van Bobby te redden, overleed hij vorige woensdag. De familie stemde er uiteindelijk mee in om hem te laten slapen om hem niet nog meer onnodig te laten lijden.

Kirby zei: “Bobby was iedereens beste vriend, niemand kon een slecht woord over hem zeggen. Ik weet niet wie dit gedaan zou kunnen hebben. Bobby had niemand boos gemaakt.”

Hij zei dat zijn huisdierenverzekering de medische rekeningen betaald tot 2.200 euro, maar kreeg te horen dat hij zich aan een rekening mag verwachten die zal oplopen tot 5.250 euro. Dit is de reden waarom hij nu via Facebook geld inzamelt.

Andere lokale bewoners zeggen dat ook hun honden de voorbije weken geviseerd werden. Op verschillende ogenblikken werden er immers grote hopen rattengif aangetroffen in een park dat erg populair is bij hondenwandelaars.

De plaatselijke dierenkliniek kreeg de voorbije twee weken verschillende oproepen over honden die in de buurt vergiftigd werden.

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ HOOPT DAT DE DADER SNEL GEVONDEN EN GEARRESTEERD WORDT!

Meest bekeken

Maarten van Rossem snoeihard over André Hazes: ‘Hij moet in een psychiatrische inrichting’

Hoewel André Hazes er alles aan doet om buiten de schijnwerpers te blijven, blijft hij hét onderwerp op juicekanalen. Ook Maarten van Rossem krijgt weleens de nieuwste roddels over André mee, maar begint zich ernstige zorgen te maken. ,,Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?”

De ‘juice’ over André lijkt maar niet op te houden. Hoewel hij al een tijd lang onder de radar probeert te blijven, wordt er nog altijd veel over de zanger gemeld. Maarten van Rossem vindt alle geruchten over André onzin, zo vertelt hij in zijn podcast.

‘André moet in psychiatrische inrichting’

,,Al die rare mensen waar het over gaat… Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol”, zegt Maarten.

‘Niet goed snik’

Van Rossem heeft sowieso niets aardigs te zeggen over de juicekanalen. Ook de ‘juice’ over andere artiesten hoeft hij niet te weten. ,,Zal ik je zeggen wat ik ervan vind? Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt”, zegt Maarten. ,,Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dat ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?”

Giftig sap

Volgens Maarten is de rol van de media de afgelopen tijd totaal veranderd. ,,RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog te netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck”, vindt hij. ,,Yvonne Coldeweijer is een prominente Nederlandse vrouw geworden. Juice, dat betekent sap. Dat klopt ook, het is onaangenaam sap, giftig sap.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending