Hond wordt door eigenaar gedumpt - 10 jaar later wacht ze nog steeds op zijn terugkeer
Connect with us

Nieuws

Hond wordt door eigenaar gedumpt – 10 jaar later wacht ze nog steeds op zijn terugkeer

Honden geven ons onvoorwaardelijke liefde, trouw en toewijding. Rijk of arm, goede of slechte tijden, ze blijven je altijd bijstaan.

Moet je je voorstellen hoe het moet voelen voor een hondje als het door eigenaren is gedumpt, maar toch elke dag op hun terugkeer wacht.

Dit is wat Bokshil overkwam nadat ze door haar eigenaar werd verlaten.

Iedere morgen wacht ze bij de ingang van haar oude appartement en houdt ze alle voorbijgangers nauwlettend in de gaten.

Ze doet dit al bijna 10 jaar in de standvastige hoop dat op een dag haar baasje terug komt om haar mee te nemen.

Een vrouw die haar dagelijks voedt, vertelde in een interview met SBS TV: „Ik begreep dat de eigenaar haar achter liet toen hij verhuisde. [De eigenaar] had waarschijnlijk niet de financiële middelen om een hond te houden.”

Bewoners geven aan dat ze bijna 10 jaar lang al hetzelfde doet. Ze wacht bij de ingang en rent achter vreemden aan die ze voor haar baasje aanziet.

Het zou veel erger voor haar kunnen zijn, maar de bewoners geven haar elke dag eten en water. Ze hebben geprobeerd om haar ergens anders onder te brengen, maar daar wilde ze niets van weten.

’s Nachts loopt Bokshil stilletjes naar het hondenhok dat voor haar is geplaatst. Daar schuilt ze, om de volgende ochtend weer dezelfde routine te volgen.

Een paar bezorgde bewoners namen haar mee naar een dierenarts waar bleek dat ze aan ouderdomsstaar leed, waardoor ze niet zo goed meer kon zien.

Op sociale media zijn mensen erg met haar lot begaan en vragen ze zich af waarom niemand de arme viervoeter in al die jaren heeft geadopteerd. Blijkbaar is dat geprobeerd, maar vluchtte ze weer terug naar haar plaatsje om te wachten.

Het is hartverscheurend om te zien hoe het arme diertje tevergeefs wacht.

“나 지금도 여기 있어요..”

“나 지금도 여기 있어요..”어린강아지였던 복실이가 할머니가 다 되도록평생 한 자리를 떠나지 않는 이유..A puppy waited until she became a grandmaA dog stays in place for ten years…What's her secret..?

Publiée par SBS TV동물농장x애니멀봐 sur Mercredi 2 janvier 2019

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending