Hond wordt gevonden in de prullenbak: dan komt een dierenvriend dichterbij en realiseert de hartverscheurende waarheid
Connect with us

Lifestyle

Hond wordt gevonden in de prullenbak: dan komt een dierenvriend dichterbij en realiseert de hartverscheurende waarheid

Het is heel erg koud in heel Europa geweest, en het treft iedereen – en misschien vooral de dieren van Europa.

Sommige hondenrassen kunnen de kou beter aan dan anderen. Degenen met dikke vachten hebben geen moeite met de bittere kou, maar andere rassen met minder vacht kunnen het niet zo gemakkelijk aan.

En voor honden die geen huis hebben, kan de kou dodelijk zijn.

Helaas worden elk jaar ontelbare honden verlaten door hun eigenaars zonder een goede reden.

Maar de omstandigheden rond het verlaten van deze hond zijn schokkender dan alles wat ik in een lange tijd heb gezien.

De dierenverzorgers van Birmingham Dogs Home werden gealarmeerd over een hond in een nabijgelegen park.

De persoon die hen op de hoogte bracht, maakte zich zorgen over de hond en als je ziet waar hij werd gevonden, begrijp je waarom.

Het is onduidelijk of iemand de hond in de prullenbak stopte, of dat hij gewoon besloot om daar te rusten tijdens de koude winternacht – maar hoe dan ook, hij had hulp nodig.

“Onze harten zonk toen we het zagen. Het is genoeg om iemands hart te laten breken, “vertelde een woordvoerder van het reddingsteam aan The Dodo.

Gelukkig was het deprimerende moment ook het begin van een nieuwe start voor de arme hond.

Niemand weet zeker hoe de hond, waarvan wordt gedacht dat hij ongeveer 18 maanden oud is, daar aankwam of hoe lang hij dakloos was.

Hij had geen microchip, dus zijn oorspronkelijke eigenaar kon niet worden getraceerd. Maar wat wel bekend is, is dat de toekomst van de hond nu veel rooskleuriger is.

“Hij krijgt alle liefde en aandacht die hij nodig heeft tijdens onze zorg,” zei een vertegenwoordiger van Birmingham Dogs Home. “Hij geniet nu van een verwarmd huis in plaats van een vuilnisbak in een lokaal park.”

Het is nog maar een paar dagen geleden dat de hond uit het vuilnis werd gered, maar zijn ogen zijn al sprankelend.

Sterker nog, hij geniet zelfs van rennen en spelen in het koude winterlandschap nu hij omringd is door de warmte van liefde.

Alle honden hebben recht op een goed huis. Geen enkele hond verdient het om op straat te worden gegooid en gedwongen onderdak te zoeken in een vuilnisbak. Deel als je het ermee eens bent!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending